Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Meppel

 • Stadtmuller Multidiensten
  Stadtmuller Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Kozijnspecialist in Meppel

  Stadtmuller Multidiensten kan je helpen met: Verbouwingen,Deuren afhangen,Badkamers, Kitwerken, Dakramen plaatsen/vervangen/kasten monteren/kleine dingen in en om het huis. Neem contact op met Stephan Stadtmuller Multidiensten om je klus te bespreken.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Wij zijn ontzettend blij geweest met Stephan van Stadtmuller multidiensten. Hij heeft onze badkamer en wc betegeld en geïnstalleerd (inclusief het 'zwevende' plafond), wat hij zeer deskundig heeft uitgevoerd. Alles super netjes en strak gedaan, en heel betrouwbaar in de uitvoering en afspraken. Hij heeft er alles aan gedaan om ons een mooie badkamer en wc af te leveren, waarbij hij hard heeft gewerkt en waar nodig zelfs op vrije dagen door wilde werken. Ook erg flexibel in zijn werkzaamheden en doet niet moeilijk over hier en daar een extra vraag. Hij werkt daarnaast heel netjes en ruimt alles keurig op voordat hij gaat. Hij heeft ons volledig ontzorgd en we zijn heel blij met onze mooie badkamer en wc. We zouden hem dus zeker aanraden!
  Kom in contact
 • Beens Dakkapellen
  Beens Dakkapellen
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Kozijnspecialist in Meppel

  Beens Dakkapellen kan je helpen met je Kozijnspecialist, Timmerman, Dakspecialist klus in Genemuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Dakkapel of dakraam repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Beens Dakkapellen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Duidelijke communicatie, komt afspraak na. Dakraam in 2,5 uur geplaatst. Ik ben zeer tevreden.
  Kom in contact
 • André Snijder Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Meppel

  André Snijder Timmerwerken kan je helpen met je Aannemer;Badkamer specialist;Timmerman klus in Meppel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Aannemer;Badkamer specialist;Timmerman te beantwoorden. Neem direct contact op met André Snijder Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Goed. Goede afspraken gemaakt en meneer doet alles in overleg .
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf A. Lugtmeijer
  Bouwbedrijf A. Lugtmeijer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews
  Kozijnspecialist in Meppel

  Mijn naam is Albert Lugtmeijer en ik ben reeds 35 jaar in de bouw werkzaam als allround timmerman. En vanaf 2006 werk ik voor mezelf. Ik heb altijd bij kleine aannemers gewerkt. Hierdoor heb ik op veel verschillende werkgebieden ruime ervaring op gedaan. Vakgebieden: Sinds 2010 ben ik importeur van duurzame en onderhoudsarme Bacodeck bamboe composiet tuin- en terrasmaterialen. Ook voor chaletafdichting (zie gelijknamige site) bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2017 ben ik importeur van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, etc. Doordat ik rechtstreeks vanaf de fabrikant kan inkopen, kan ik heel scherp leveren (en monteren). Ons motto is: als de klant tevreden is, zijn wij het ook.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Ze hebben echt vakwerk geleverd, we zijn heel blij met het resultaat. Alle boeidelen, gevelbekleding en kozijnen zijn vervangen. Het ziet er nu super strak uit. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Zelfs een al lang kapotte dakpan werd gelijk vervangen. Dit bedrijf mag vaker langs komen!
  Kom in contact
 • Bel Jan! Voor al uw klussen
  Bel Jan! Voor al uw klussen
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Kozijnspecialist in Meppel

  Als je op zoek bent naar een Schilder en Vloerplaatser in Zwartsluis en in de buurt, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Keuken plaatsen of renoveren, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Zoek ons ​​op internet

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Wij kunnen Bel Jan alleen maar aanbevelen!!! Gemakkelijk contact, snelle afspraak om de komende werkzaamheden te beoordelen, snelle opmaak van een offerte en, zodra de bestelling geplaatst is, snel een afspraak om de grote ruit te repareren. Vandaag zijn de werkzaamheden routinematig uitgevoerd en is het grote defecte raam vervangen. Ook al het geproduceerde afval werd afgevoerd. Op de foto's zijn de ramen voor en na de reparatie te zien.
  Kom in contact
 • RMD gevelproducten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Kozijnspecialist in Meppel

  RMD gevelproducten kan je helpen met je Aannemer klus in Emmeloord en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Gevelrenovatie, Garage (ver)bouwen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met RMD gevelproducten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snelle afhandeling.
  Kom in contact
 • JWH Bouwservice
  JWH Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Meppel

  JWH Bouwservice is een eenmanszaak gevestigd in De Wijk. Na jaren lang ervaring op te hebben gedaan bij verschillende soorten bouwbedrijven (Nieuwbouw/utiliteitsbouw/renovatie/prefab) heb ik in 2023 ervoor gekozen om een eenmanszaak te beginnen.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Vriendelijk, correct, stipt, denkt goed mee en voert de opdracht heel fraai uit. Erg tevreden.
  Kom in contact
 • NAZ Constructie
  NAZ Constructie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6596 reviews
  Kozijnspecialist in Meppel

  📞>>06386080^70<<,,Klusbedrijf NAZ Constructie,, Electra Montage Loodgieter Vloer Monteren van Meubel, kledingkast, bed, overige kasten. Voor meer informatie u kunt altijd contact opnemen met bovenstaande telefoonnummer.

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Super snel klaar.
  Kom in contact
 • Massier Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Meppel

  Mijn naam is Gerrit Massier Sinds kort heb ik mijn eigen allround klusbedrijf genaamd "Massier Klussenbedrijf" U kunt bij mij terecht voor o.a: - Schilderwerk - Isolatie - Vloer werkzaamheden - Klusjes - Timmerwerk - Tegelwerk - Badkamers - Glaszetter Met vriendelijke groet, Gerrit Massier

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Vriendelijke jongeman heeft snel onze binnendeur afgesteld. Wij houden ons zeker aanbevolen om in de toekomst een andere klus uit te laten voeren door massier klussen bedrijf.
  Kom in contact
 • Ringenier Timmerwerken
  Ringenier Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Kozijnspecialist in Meppel

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, Timmerman in IJsselmuiden, dan kan Ringenier Timmerwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  De communicatie is vlot en uitermate respectvol verlopen en de klus uitstekend uitgevoerd.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Meppel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 132 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Meppel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Meppel

Vind vakmensen bij jou in de buurt