Vind Interieur ontwerpers in Meppel

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Meppel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Meppel

 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Meppel

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Vlot in reactie en snel met uitvoering. Dacht goed mee.
 • KLIK Visualisatie
  KLIK Visualisatie

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meppel

  3D visuals zijn enorm waardevol bij het ontwerpen van een nieuw interieur of verkoop van een woning. Met goede 3D tekeningen kunt u, uw potentiële kopers een goed beeld geven van hoe de woning eruit kan zien volgens de laatste trends. Hierdoor krijgt de kijker een goed beeld van de toekomstige of potentiële situatie. Klik Visualisatie kan u hier bij helpen. Ik werk op basis van schetsen en/of plattegronden. Nadat er een overleg is geweest, wat zowel digitaal als face-to-face kan gebeuren, begin ik voor u met tekenen en werk naar een gewenst eindresultaat toe. Foto’s van de huidige situatie kunnen nog een goede bijdrage leveren maar zijn geen pre. Ik werk met projectprijzen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Na 1 correctieronde worden de visuals digitaal bij u aangeleverd.

 • Rudolphie Design
  Rudolphie Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Interieur ontwerper in Meppel

  Mijn naam is Robbie Rudolphie en ik wil je graag meenemen in mijn passie voor de bouw en ontwerpen. Op jonge leeftijd werd ik al bij de bouw betrokken, door de vele zelfstandige ondernemer in mijn familie. Door de diverse specialisme kreeg ik van iedereen wat mee en was het een logische keuze om bouwkunde te gaan studeren. Op jonge leeftijd was ik al erg creatief, zo tekende ik dagelijks en kwam mijn precisie en perfectionisme naar boven. Na het behalen van de Bachelor bouwkunde, ben ik de echte arbeidsmarkt gaan betreden. Wil je weten welke ervaringen ik heb opgedaan en wat ik voor jouw kan betekenen? Druk dan vooral op de knop "interesse", zodat ik het een en ander verder kan toelichten.

  Laatste review:
  Is erg goed bevallen afspraak was afspraak
 • Post timmerwerken
  Post timmerwerken

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meppel

  Wij zijn een allround bedrijf op het gebied van bouw en verbouw. Met een ruime ervaring en mogelijkheden is geen klus ons te moeilijk. Ons streven is naar de wensen van de klant bouwen, wij geven waar nodig ons advies , wij geven garantie op ons werk. Let op, bij intresse worden de werkspot kosten door berekend naar de opdracht gever!

 • Hoorn Bouwadvies B.V.
  Hoorn Bouwadvies B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Meppel

  Ontwerpen en adviseren Tekeningen maken (3D) Vergunningen aanvragen Constructies berekenen en tekenen Calculaties maken Bouwbegeleiding Oplevering

 • MUSSPRO

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meppel

  Het verrichten van installatie technische ontwerpen en het begeleiden van werkzaamheden

 • Comfort Meubel
  Comfort Meubel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Interieur ontwerper in Meppel

  Comfort Meubel maakt al 25 jaar meubelen op maat voor bedrijven en particulieren. U hebt behoefte aan een meubel op maat tegen een betaalbare prijs. We maken keukens, schuifwandkasten, badkamermeubels, "gewone"kasten voor woondoeleinden maar ook voor kantoren enz... We maken onder andere: schuifwandkasten badkamermeubels maatwerkkeukens tafels ledikanten etcetera Als de Comfort Meubels uw dagelijks leefgenot verhogen is onze missie geslaagd!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Correct, vriendelijk en zeer ter zake kundig. Echte vakmensen. Het ging om een boekenkast. Die is perfect afgeleverd en geplaatst. Ze hebben me zelfs geholpen met het uit en inruimen van de boeken wat erg fijn was. Ik ben erg tevreden!
 • JEtek
  JEtek

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meppel

  JEtek is een jong teken- en adviesbureau waarin het specialisme ligt in de civiele en bouwkundige wereld. Door in mijn studie en als werknemer gebruik te maken van technische tekenprogramma's heb ik inmiddels ruim drie jaar ervaring. Voor het ontwerpen wordt gebruik gemaakt van: - AutoCAD - Infraworks - Revit Er kunnen verschillende ontwerpen worden gemaakt zoals overzichtstekeningen, detailtekeningen en 3D modellen. Ik kom graag samen met u tot het gewenste advies en ontwerp!

 • Weijs bouwkundig ontwerpbureau
  Weijs bouwkundig ontwerpbureau

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Meppel

  Ik ben gespecialiseerd in woning bouw, zowel nieuw- als verbouw en weet uw wensen in een ontwerp te vertalen. Praktisch, functioneel en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij de uitgangspunten. Een woning moet er aan de buitenkant mooi uit zien, uiteraard, maar moet bovenal binnen perfect aanvoelen. Dat geeft het thuis gevoel. Ik vertaal uw ideeën in een passend ontwerp. Enthousiasme, flexibiliteit, no-nonsense, helderheid en probleem oplossend zijn hierbij kernwoorden. Ook help ik u graag verder met het aanvragen van de benodigde vergunningen. Hierbij kan ik u ondersteunen en spreek graag namens u met de gemeentelijke instanties, indien nodig.

 • Melis Design Studio

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meppel

  Mijn naam is Melissa, als enthousiaste creatieveling ben ik dol op het ontwerpen van prachtige interieurs. Sinds 2021 helpt Melis design studio met het realiseren van prachtige interieurs voor particulieren. Melissa's stijl kun je terug herkenning in de warme, lichte tinten, gemengd met prachtige materialen. Hierdoor heeft het geheel een sfeervolle en luxe uitstraling.

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Meppel, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Meppel

Andere vakmensen in Meppel

Vind vakmensen bij jou in de buurt