Vind glaszetters in Steensel

Op zoek naar glaszetters in Steensel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Steensel

 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Glaszetter in Steensel

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Super goede service, aan te raden! Houd aan de afspraken en is vriendelijk en mee denkend.
 • Gebroeders Jansen Overkappingen
  Gebroeders Jansen Overkappingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Steensel

  Gebroeders Jansen Overkappingen Bezoek jansenoverkappingen . nl voor meer informatie en contactgegevens Gespecialiseerd in: - het plaatsen van houten terrasoverkappingen op maat - houten carports - plaatsen of vervangen van lichtstraten. - glazen schuifwanden Daarnaast zijn wij in de rustigere wintermaanden ook beschikbaar voor andere timmerwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Snel, vriendelijk en professioneel.
 • C.v.R. Bouwservice

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Steensel

  C.v.R. Bouwservice kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman klus in Eersel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met C.v.R. Bouwservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • All-round Klus Gregorian

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Steensel

  Met mijn onderneming probeer ik de horizon te verbreden en meer ervaring op te doen in het geen waar ik goed in ben. En dat is werken in de bouw tot lassen en metaalbewerking. Schilderen, onderhoud,sloop en montage, tuin werk

 • bouw en klus service Wil Sanders
  bouw en klus service Wil Sanders
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Steensel

  bouw en klus service Wil sanders ruim 35 ervaring als timmerman sinds 2007 zelfstandig timmerman

  Laatste review:
  Vliering plaatsen of renoveren-
  Geweldige kerel vakman.
 • Sporrij Klusbedrijf
  Sporrij Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Steensel

  Hoi, Welkom op het profiel van Klusbedrijf Sporrij. Met 30 jaar ervaring staan wij voor kwaliteit in al de projecten die wij uitvoeren (zie portfolio). Wij hebben daarnaast de nodige VCA certificaten. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en afwerken van: + Aluminium kozijnen + Kunststof kozijnen + Zonweringen + Rolluiken + Trespa bekleding + Kunststof Rabatdelen + Keukens + Diverse loodgieter klussen + Diverse deuren vervangen/repareren Daarnaast doen wij kleine verbouwingen in en rondom het huis. Wij zijn net begonnen op Werkspot vandaar dat we nog weinig reviews hebben. Graag helpen wij u verder met het verzorgen van uw klus. Met vriendelijke groet, Sporrij Klusbedrijf

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Super bedrijf..meedenkend..flexibel. .gezellig..en vragen normale prijzen. . Toppie! !!
 • Klusbedrijf Hendriks

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Steensel

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in ruw- en afbouw projecten. Geen klus is te moeilijk en we denken graag mee om het meest gewenste resultaat te leveren.

 • 't Zuidse Klusbedrijf
  't Zuidse Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Steensel

  Heb minimaal 11 jaar schilderservaring. Ben meedenkend en doelgericht, lever graag vakwerk af. Als volgt : Alles wat omtrent Schilderwerkzaamheden en Houtwerkzaamheden! Behangen Spuitwerk Sierlijstwerk Glaszetten Houtrotsaneringen Timmerwerkzaamheden (klein) Decoratief met hout Het geen waar ik mezelf mee aanduid dat ik wellicht kennis en ervaring heb me mijn werk. FC Eindhoven Stadion heb geschilderd en heb met mijn werk in Stijlvol Wonen gestaan en voor interieur zaken gewerkt. Werk graag voor klein en groot particulier of renovatie. Vriendelijke groet,

 • JMD

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Steensel

  JMD. Allround vakman met jaren ervaring in allerhande timmerwerkzaamheden en overige bouwwerkzaamheden. In het bezit van alle benodigde vak diploma's zoals gediplomeerd Timmerman/bouwkundige en VCA-VOL. Laat het mij weten en wellicht dat ik een oplossing kan bieden op uw technische klus of vraagstuk.

 • Boy van Mol Interieur en Klus
  Beoordeling: 4.4 van 54.4511 reviews
  Glaszetter in Steensel

  voor alle voorkomende werkzaamheden in huis kan ik voor U, verzorgen . electra loodgieters timmerwerken stuc en tegelwerk bel of mail voor een vrijblijvende offerte referenties opvraagbaar.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  We needed our existing mirror and single tap washbasin replaced with a new LED mirror and a washbasin with two kraanen. Boy spent four hours removing, preparing and replacing everything. He would have finished sooner, but there was a problem with one of the taps leaking. He did great work and was very easy to communicate with.

4.6

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Steensel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 33 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Steensel

Andere vakmensen in Steensel

Vind vakmensen bij jou in de buurt