Vind glaszetters in Oosterend, Friesland

Op zoek naar glaszetters in Oosterend, Friesland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Oosterend, Friesland

 • A K glas
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Oosterend, Friesland

  mijn naam is klaas schippers Zit al meer als 25 jaar in het vak als glaszetter. Ben begonnen bij glaszet bedrijven. En sinds een jaar als zelfstandige. Ik kan alle soorten glas leveren voor een scherpe prijs.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vriendelijk, snel geregeld en goed werk geleverd
 • Star glasservice
  Star glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Glaszetter in Oosterend, Friesland

  Bij Star Glasservice bent u op het juiste adres voor al uw glas-, spiegels-, en kit werkzaamheden. Ruim 20 jaar werkzaam in het vak, kies dus voor kwaliteit en een betrouwbare partner voor uw werkzaamheden. Wij staan voor: vakmanschap, kwaliteit, meedenkend, oplossingsgericht, goede service en altijd één op één contact. Uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd. Wij leveren onze diensten in Friesland, Groningen en Drenthe. U kunt als particulier bij ons terecht voor: -Isolatieglas; -Glazen deuren; -Douche wanden; -Folie plakken; -Colorbel panelen; -Veiligheidsglas; ( bescherming voor de kinderen of tegen inbraak) -Dakramen; -Glazen keuken achterwand; (op kleur of gefigureerd) -Spiegels op maat gemaakt. Een mooie grote spiegel in de hal van uw woning of in de slaapkamer bij uw kledingkast. Stopcontacten zijn geen probleem, daar houden we rekening mee als wij het inmeten en kunnen op de spiegel geplaatst worden. Wij zijn klantvriendelijk, werken schoon en netjes, altijd één op één persoonlijk contact en gaan pas weg als u tevreden bent.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Klus is prima uitgevoerd. Heel tevreden.
 • Bouman Allround Service

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oosterend, Friesland

  Altijd opzoek naar een leuke klus meerdere mensen beschikbaar doen wat we afspreken maken het zoals de klanten het willen hebben

 • Hermans Multiservice

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oosterend, Friesland

  Timmerwerkzaamheden Renovatiewerk Tuinwerkzaamheden.

 • Multi Service Bartex
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Oosterend, Friesland

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Minnertsga bij Multi Service Bartex terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Bartek heeft mijn tuin heel netjes opgeknapt, het contact verliep ook heel goed! Ik ben er superblij mee.
 • V/D Zee Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oosterend, Friesland

  Allround schildersbedrijf

 • HTR Bouw
  HTR Bouw
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Glaszetter in Oosterend, Friesland

  HTR Bouw, Afbouw | Renovatie | Onderhoud | Betimmering | Vloeren

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Snel contact, persoonlijk, goed advies, betrouwbaar, TOP! HTR Bouw heeft 3 slaapkamers en de zolder supernetjes gelegd, mooie afwerking, heel blij mee!
 • A.M.D.B. Montage service
  A.M.D.B. Montage service

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oosterend, Friesland

  Op mijn 18e ben ik gestart als gevel monteur, sinds mijn 26e ben ik werkzaam Voor me zelf. Mijn hoofdwerkzaamheden zijn vliesgevels en intrek puien. Ook is een laminaat vloer geen enkele moeite voor mij. Systeem wanden heb ik ook 2 jaar Geplaatst. Op dit moment ben ik werkzaam in Leeuwarden en omgeving. Lange afstanden zijn voor mijn geen probleem, net als vroeg opstaan. Mijn maximale reisduur is 1,5 uur.

 • Giesing Dienstverlening
  Giesing Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oosterend, Friesland

  Even voorstellen Mijn naam is Remko Giesing en ik ben woonachtig in Berltsum. Na vijf jaar ervaring op te hebben gedaan bij Bouwbedrijf Bijland is het voor mij nu tijd geworden om op eigen benen te staan. Vanaf augustus 2022 ben ik van start gegaan met mijn eigen onderneming: Giesing Dienstverlening Door het verrichten van diverse bouwgerelateerde werkzaamheden in deze jaren ben ik breed inzetbaar met specialisme in het timmerwerk. Neem vrijblijvend contact op wanneer ik iets voor jou kan betekenen!

 • BA Kamstra Multiservice

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oosterend, Friesland

  B.A. Kamstra Multiservice. Uw keuze voor bouw & timmerwerk klussen in Friesland. Waar mogelijk denk ik mee in het gebruik van tweedehands en/of duurzame bouwmaterialen.

5

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Oosterend, Friesland, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Oosterend, Friesland

Andere vakmensen in Oosterend, Friesland

Vind vakmensen bij jou in de buurt