Triple X Parket & Klussenbedrijf

Triple X Parket & Klussenbedrijf beoordelingen (196)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Heemskerk
    Beoordeeld op 4 mrt 2010
    Spaanplaat (gelijmd en gespijkerd) verwijderen
    Goede ervaring. Doet het werk zoals afgesproken. Ton is een makkelijke man om mee te communiceren. Als de parketvloer in de woonkamer geschuurd moet worden, weet ik bij wie ik moet zijn...
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 25 feb 2010
    Kruipruimte leeghalen
    Goede ervaring met Ton, hij denkt lekker mee,werkt serieus en voor een scherpe prijs. Voor een volgende vloerklus zal ik hem zeker weer weten te vinden.
    Beoordeeld op 21 jan 2010
    schuren en white washen van wit-eiken vloer
    Ton is een echte vloerenman...een vloer bewerken is zijn passie en hij kan het ook. Hij was alleen langer bezig dan gepland en de prijs was ook hoger dan wat hij had geboden op internet. Dit vertelde hij wel vooraf.
    Beoordeeld op 17 jan 2010
    Schuren van houten vloer woonkamer en slaapkamer.
    Ton heeft mijn oude eikenvloer weer als nieuw geschuurd en daarna in de olie gezet. Ton is zeer professioneel en betrouwbaar in zijn afspraken. Over het resultaat zijn we zeer tevreden en zouden Ton zeer willen aanraden als er een vloer gelegd of geschuurd moet worden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 21 dec 2009
    43 m2 parket schuren, behandelen, was
    Ton heeft bij ons een prima klus geleverd: een massief eiken tapis parketvloer, dubbel visgraat met band en bies, prachtig geschuurd en in de olie gezet. Ton is een goed vakman en een prettige man om zaken mee te doen. Aanbevolen!