Triple X Parket & Klussenbedrijf

Triple X Parket & Klussenbedrijf beoordelingen (196)

• Review door John, Graft
    Beoordeeld op 3 okt 2010
    Houten vloer schuren en lakken
    Ton levert goed werk, denk mee en komt zijn afspraken na. Schuren en dekkend wit aflakken van een houten vloer. Kunnen Ton aan een ider aanbevelen
  • Review door Jelte, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 sep 2010
    Eiken planken vloer leggen
    Ton heeft uitstekend werk geleverd. Hij heeft 140m2 eiken vloer en plint voor ons gelegd Goed gelegd, zonder kieren en zonder kraken. Strak in de olie en ook de plint is erg goed afgewerkt. Ik kan Ton zeker aanraden. Vr Gr jelte
    Beoordeeld op 28 sep 2010
    Schuren zachte houten vloer
    Ben tevreden over snelheid beschikbaarheid, klantvriendelijkheid en resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Balk
    Beoordeeld op 19 sep 2010
    Vloer schuren en white washen
    wij zijn tevreden met het resultaat.
    Beoordeeld op 17 aug 2010
    Houten terras aanleggen op dak
    Zeer vriendelijk en dacht mee over het project. We hebben het gedeeltelijk samen uitgevoerd en de samenwerking was prettig. Ook raffelde hij het project niet af, maar kwam een dag later terug om het netjes en vakkundig af te maken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 12 aug 2010
    Parketvloer 40 m2 schuren & lakken
    Ton heeft bij ons een prima klus geleverd. Het was een vrij lelijke vloer die de laatste keer slecht (doe-het-zelf) geschuurd was. Ton heeft de vloer helemaal vlak gekregen en daarna mooi in de olie gezet. Ook zijn adviezen over het onderhoud hadden we veel aan. Ook de planning (die krap was) heeft hij gewoon gehaald, ondanks het WK voetbal. De vloer is echt mooi geworden en we hebben nu iets bijzonders liggen, waarvan je ziet dat er een vakman bezig is geweest. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen.
    Beoordeeld op 6 aug 2010
    Z.s.m. Schuren en olieen van 20M2 lariks houten vloer
    Hebben prima vakwerk geleverd. Vloer heeft er nog nooit zo goed uit gezien.

Hey super man. bedankt voor je referentie. wel jammer dat je budget niet hebt ingevuld..... dan had het cijfer en gemiddelde hoger geweest hahaha. maar over het algemeen ben ik heel erg blij met de referenties die ik krijg en dat doet me goed. en daar doe ik het voor. groetjes van ton. ps. vergeet niet om onderhouds olie aan te brengen. dan is de vloer pas waterbestendig.

Reactie geplaatst 6 aug 2010
    Beoordeeld op 28 jul 2010
    Schuren en olien van lariks houten vloer 45m2
    Zorgvuldige vakman, met oog voor detail. Goed resultaat voor een redelijke prijs. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 25 jul 2010
    Houten vloer schuren + in de olie/was zetten
    Er zat een dikke laklaag op onze oude grenen vloer in de woonkamer die eraf geschuurd moest worden. Ton is een echte vakman die heel secuur werkt. Hij gaf ons goed advies over de kleur olie die we het beste voor de vloer konden gebruiken. Uiteindelijk is het een lichte white-wash geworden en het resultaat is prachtig!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 21 jul 2010
    Leveren + leggen houten vloer 70m2
    Hele mooie eikenvloer gelegd en heeft ook het schuren en de whitewash verzorgd. Aan de afwerking vd plinten en hoeken bij deurposten kun je zien dat Ton een vakman is. Qua tijdsmanagent wat rommelig (afwerking duurde langer) maar het eindresultaat is er dan ook naar!