Triple X Parket & Klussenbedrijf
Triple X Parket & Klussenbedrijf beoordelingen (196)
Review door Evi, Vlaardingen Beoordeeld op 20 jan 2011Beoordeling: 5 van 530m2 eiken houten vloer schuren en olieën.Nieuw huis gekocht met daarin een eiken houten vloer. Zelf geen ervaring met houten vloeren. Via Werkspot terecht gekomen bij Ton, want ons 100% is bevallen. De vloer is netjes geschuurd en het eindresultaat (na de uiteindelijke olie) is dan ook prachtig geworden. Ton wist ons van goede adviezen te voorzien, was erg flexibel ook toen vlak voor aanvang van de opdracht bleek dat we de 1e en 2e verdieping ook wilden schuren. Hij wist ons ook voor die ruimtes van een mooie prijs te voorzien. Al met al dik tevreden. Ton Bedankt!Review door Harbert, Amsterdam Harbert, Amsterdam
Beoordeeld op 28 dec 2010Beoordeling: 5 van 5Reparatie: naden tussen planken & aanleggen parketverenTon en zijn collega Erik hebben uitstekend werk afgeleverd! Snelle service, vakmanschap, netjes afgewerkt en opgeruimd. Alles volledig zoals afgesproken. Tijdens het werk kwamen op Ton's aanraden nog wat extra dingen naar voren, en na overleg over aanpak en prijs zijn die ook keurig voor ons gedaan. Dit meedenken konden wij erg waarderen.Review door Jw, Uitgeest Jw, Uitgeest
Beoordeeld op 26 dec 2010Beoordeling: 5 van 5vloer schuren en aflakken met white-wash olieonze vloer is geschuurd en afgewerkt met whitewash olie. Ton, onwijs bedankt voor het mooie resultaat!Review door Muller, Nieuwegein Muller, Nieuwegein
Beoordeeld op 30 nov 2010Beoordeling: 5 van 5Grenen vloer schurenWij wilden onze gelakte grenen planken een andere kleur geven en niet meer in de lak maar met olie vanwege het zelf onderhouden van de vloer. Ton heeft vorige week onze vloer geschuurd en geolied. Het schuren was veel werk omdat de vloer schotelde en gekleurd/gelakt was. Het uiteindelijke resultaat is prachtig. De vloer is met kleurolie brasil brown behandeld. Dit was best spannend maar wij zijn er super blij mee. Het enige vervelende, maar daar is niets aan te doen, is de stof overlast .Omdat het schuren niet in 1 dag gelukt was,hadden we daar 2 dagen last van. Ook dit zijn we snel weer vergeten en genieten met volle teugen van onze nieuwe vloer. Als we ooit nog een andere kamer gedaan willen hebben , zullen we zeker Ton weer vragen.Review door Marc, Putten Marc, Putten
Beoordeeld op 19 nov 2010Beoordeling: 5 van 5schuren eiken vloerDe evaringen met Ton waren helemaal top. Echt een vakman. Ton heeft de vloer bij ons keurig opgeleverd en ons prima geadviseerd over het afwerken van de vloer.Review door Sophie, Bilthoven Sophie, Bilthoven
Beoordeeld op 13 nov 2010Beoordeling: 5 van 5ong. 50 m2 schuren en olieen.Ton heeft de vloer waanzinnig afgeleverd! Wij hebben een eikenhouten geoliede vloer, die helemaal donker was gekleurd. Hij heeft er flink wat vanaf moeten schuren om het weer mooi te krijgen, dit was een aardige klus! Daarnaast liepen de planken een beetje in een kommetje, wat nu ook weg is. Daarna heeft hij het in de white-wash gezet, waardoor de kleur mooi licht blijft. Hij heeft geholpen met het versjouwen van de meubels, is niet de beroerdste om iets te doen... Daarna nog goede adviezen gegeven hoe wij de vloer nu goed moeten onderhouden, en dat gaan we dan ook echt doen. De prijs is ook echt heel erg goed voor de kwaliteit die hij levert! Ton, heel veel dank!Review door Marte, Amsterdam Marte, Amsterdam
Beoordeeld op 8 nov 2010Beoordeling: 5 van 565 m2 lamelparket leggen(Bewerkt op 11 nov 2010)Goede ervaring. Vloer is prachtig gelegd, en Ton heeft mij heel goed geholpen toen bleek dat de door mij aangeschafte vloer niet goed geolied was. Vriendelijke vakmensen!Reactie van de vakman:
Heyyyy Marte. Alles weer een beetje op orde? in ieder geval vrijdag de vloer klaar en zaterdag verhuizen..... wel een zeer strakke planning, ivm met de slechte kwaliteit van de planken... maar uiteindelijk nog een veel betere kwaliteit voor bijna de zelfde prijs ! heel veel woonplezier. en bedankt voor de mooie referentie! en bellen als er iets is ok? groetjes van ton.
Reactie geplaatst 11 nov 2010Review door Bart, Alkmaar Bart, Alkmaar
Beoordeeld op 2 nov 2010Beoordeling: 5 van 5Vloer / Schuren / Aflakken(Bewerkt op 11 nov 2010)Ton begint al snel over zijn positieve klanten en mooi werk wat hij heeft afgeleverd. Ik word dan een beetje scripties maar, de vloer is inderdaad opgeknapt. Hij heeft me overtuigd om de vloer in de olie te zetten en de prijs daar op aangepast. Door de staat van de merbau hardhouten vloer heeft hij heel wat meer schuur-banden verbruikt dan verwacht, hier werd niet moeilijk over gedaan. Samenvattend, Ton heeft samen met zijn assistent prima werk afgeleverd. BedanktReactie van de vakman:
en bij de volgende klant begin ik weer over de positieve reacties......... en met een 9.9 als referentie cijfer mag ik de klus van u er ook bij rekenen..... veel plezier met de vloer en nogmaals bedankt! Ton
Reactie geplaatst 11 nov 2010Review door Stefan, Purmerend Stefan, Purmerend
Beoordeeld op 29 okt 2010Beoordeling: 5 van 5licht opschuren en waxen 44m2 PurmerendTon heeft onze hardhouten vloer die hiervoor (niet goed)door een amateur was geschuurt weer helemaal mooi gekregen. Ik ben heel erg blij dat ik hier niet zelf aan begonnen ben, het was elke cent waard. Bedankt Ton!Reactie van de vakman:
dus goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn , hahaha. in ieder geval heel erg bedankt voor deze mooie referentie ! zeg het voort. en als er wat is gewoon even bellen ok? groetjes van ton.
Reactie geplaatst 29 okt 2010Review door Elin, Utrecht Elin, Utrecht
Beoordeeld op 3 okt 2010Beoordeling: 5 van 5Grenen vloer schuren en waxen(Bewerkt op 29 okt 2010)Onze vloer is schitterend geschuurd en geolied. Ton Schol is een echte vakman. Daarbij werkt hij snel en nauwkeurig. In één dag was de klus geklaard.Reactie van de vakman:
dit doet me Goed.... en hier doe ik het voor! zegt het voort... groetjes van ton.
Reactie geplaatst 29 okt 2010