Ton is bij ons geweest om de vloer te schuren en te olieën. Om de vloer te bekijken en de opdracht te bespreken/plannen is hij eerst op een avond langsgekomen. Ton heeft daardoor een goede en betrouwbare indruk achtergelaten, waardoor we de klus met hem aangingen. Op 1 mei in de middag is hij samen met zijn collega Erki begonnen met het schuren van de vloer. Tevens werden de kieren en naatjes in de vloer opgevuld. De volgende dag zijn ze verder gegaan met na schuren en daarna met het daadwerkelijke in de white wash olie zetten van de vloer. Ze hebben netjes, zorgvuldig en professioneel de klus geklaard. Tevens heeft Ton ons goed geinformeerd om de vloer te onderhouden. We zijn erg tevreden!!!
Ton Scholte, Triple X Parket & Klussenbedrijf, zou oorspronkelijk alleen maar langskomen voor de keukenvloer. Voorafgaand werd ik erg ziek (longen, keel) en toen zag ik verschrikkelijk op tegen het gedoe. Na overleg kwam Ton met een goed voorstel waar ik vertrouwen in had - en hij deed de klus zo goed en efficient samen met z'n mederwerker dat - stap 2- het hele appartement inmiddels is gedaan. Echt complimenten. Dit is een goed bedrijf.
Ton en zijn partner Eric hebben mooi werk geleverd. Mijn vloer de laatste jaren niet zo goed onderhouden en hij ziet er nu weer mooi uit! Ze hebben het binnen de afgesproken prijs gedaan en ze hebben me goed geadviseerd!
Wow Tracy..
dit doet me goed en daar doe ik het voor !
bedankt voor dit mooie cijfer.
en veel plezier met de vloer !
Groetjes van Ton.
Mijn oude parketvloer is weer als nieuw! Ton en zijn maatje hebben heel goed werk geleverd, in twee dagen was alles klaar. De vloer was door de vorige bewoners slecht geschuurd en verre van egaal, maar is nu weer vlak als een spiegel! Bovendien deden Ton en zijn maat niet moeilijk over een plintje meenemen en gaven goede tips met betrekking tot onderhoud e.d.. Daarbij was het contact heel prettig. Ik kan Ton en zijn bedrijf Triple X bij iedereen aanraden!
Zeer aangename ervaring. Ons gehele appartement hebben Ton en zijn collega's vakkundig voorzien van nieuwe eikenvloer, tegen afgesproken vaste prijs (die tevens op een na laagste was). Persoonlijke benadering, flexibiliteit en klantgerichtheid verdienen de hoogste waardering.
Mijn frans eiken vloer is weer supermooi geworden.
Lijkt wel f ik een nieuwe vloer heb gekregen.
Er is prima werk afgeleverd en nu maar hopen dat mijn vloer tegen een "stootje"kan.
Bedankt mannen!
Ton heeft prachtig werk afgeleverd, de vloer is als nieuw! Daarnaast is hij een zeer vriendelijke, hardwerkende man. Ik zal hem zeker bij vrienden en familie aanraden!
Via Werkspot terecht gekomen bij Ton, want ons 100% is bevallen. De vloer is netjes geschuurd en het eindresultaat (na de uiteindelijke olie) is dan ook prachtig.
De vloer ziet er nog steeds goed uit,perfect.
Ook de plinten zijn zeer netjes geplaatst. ze zijn zelfs langer doorgegaan dan dat ze van plan waren.