Top Notch Services

Top Notch Services beoordelingen (179)

• Review door Charrel, Barendrecht
    Beoordeeld op 23 apr 2020
    Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds
    Ed is een eerlijke goeie vent die doet wat hij zegt 👍 Werk is netjes en volgens afspraak. Niet de goedkoopste maar waar voor zijn geld.
  • Review door Remco, Veenendaal
    Beoordeeld op 16 apr 2020
    Binnenschilderwerk: 50 m2 plafonds
    Na de mooie offerte hem de klus laten doen. Alles keurig netjes afgeplakt en afgedekt. Plafond spuiten was snel en goed gedaan. Kleine beschadigingen bijgewerkt. En alles netjes en schoon achtergelaten. Zeker een aanrader .bedankt voor het mooie plafond
  • Review door jeroen, Waalwijk
    Beoordeeld op 31 mrt 2020
    Binnenschilderwerk: 40 m2 wanden; 61 m2 plafonds
    Ed heeft keurig werk afgeleverd. Snel en vakkundig. Zeer tevreden met het resultaat. In de toekomst zal ik wederom gebruik maken van zijn diensten.
  • Review door Bettina, Culemborg
    Beoordeeld op 24 mrt 2020
    Binnenschilderwerk: 30 m2 wanden; 84 m2 plafonds
    Super netjes werk geleverd! De initiële afspraak schoof door naar een dag later en op de dag zelf ook nog wat later, maar Ed heeft hier netjes en op tijd over gecommuniceerd en ze gingen op de eerste dag gewoon wat langer door om tijd in te halen. Op de tweede dag was Ed er zelf niet bij, maar zijn mannen waren stipt op tijd. Het was lastig communiceren omdat ze niet zo goed Nederlands spraken. Daarom net geen 5 sterren voor communicatie. Gelukkig kon ik wel aanwijzen dat een paar plekjes nog niet helemaal dekkend waren. Dit hebben ze direct verholpen. Nadat de mannen weg waren zag ik nog wat plekjes die net niet helemaal perfect waren, maar dat heeft Ed twee dagen later alsnog keurig opgelost. Als alles in een keer perfect was geweest had ik zeker 5 sterren oor de kwaliteit gegeven. Al met al ben ik dik tevreden over de prijs/kwaliteit, de flexibiliteit en de vriendelijkheid. Er is netjes gewerkt.
  • Review door Roxanna, Schiedam
    Beoordeeld op 16 mrt 2020
    Binnenschilderwerk: 179 m2 wanden; 111 m2 plafonds; 1 trap
    Top Notch heeft een uitstekende snelle service geleverd. Communicatie is erg helder. Uiteindelijk meerwerk laten uitvoeren wat zeer goed geprijsd was en ook heeft top notch wat extra reparaties geheel kostenloos uitgevoerd. Super tevreden met een uitstekend resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Elburg
    Beoordeeld op 15 mrt 2020
    Binnenschilderwerk: 61 m2 plafonds
    Top! Ed kon snel. Strak werk geleverd, de zolder gespoten. Alles netjes afgeplakt zoals gevraagd, en inderdaad in aangegeven tijdsbestek was het klaar. Prijstechnisch kwam Ed ook het beste uit de bus, een echte aanrader!
  • Review door tineke, Rockanje
    Beoordeeld op 1 mrt 2020
    Binnenschilderwerk: 75 m2 plafonds
    Goedwerk geleverd tegen goede prijs en prettig persoon
  • Review door Kim, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 feb 2020
    Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds
    We hebben een hele positieve ervaring met Top Notch! Ze waren snel beschikbaar, en de klus was zo geklaard! Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ed communiceert makkelijk en vlot. Hij heeft voor ons een nieuwbouw appartement geverfd. Ook als het klaar is, kun je gewoon bij Ed terecht. Aanrader!