Top Notch Services

Top Notch Services beoordelingen (179)

• Review door Fam., Zeewolde
    Beoordeeld op 18 sep 2020
    Binnenschilderwerk: 70 m2 plafonds
    Ed en zijn collega hebben ons plafond gespoten, alles netjes afgeplakt en de randjes gekit. Ook na afronding alles netjes opgeruimd achtergelaten. Keurig gedaan, kan ze aanraden
    Beoordeeld op 1 sep 2020
    Binnenschilderwerk: 420 m2 wanden; 240 m2 plafonds
    Ed heeft prachtig werk verricht. Hij heeft bij ons 755m2 gespoten in RAL9016, met meerdere accentmuren voor een erg schappelijke prijs. Geen moeite is teveel voor Ed. Met onze hoge plafonds (6m) heeft hij zelfs zijn eigen steiger aangeboden (en opgebouw/afgebroken) om te helpen met het installeren van onze lampen. Na de schilderwerkzaamheden kwam bij ons de verhuizing. Ed is nog eens teruggekomen om alle beschadigingen te repareren van de verhuizing. Wij zullen over een tijd de trap moeten schilderen en dan zullen we Ed zeker weer vragen!
  • Review door eva, Elst
    Beoordeeld op 12 aug 2020
    Binnenschilderwerk: 85 m2 wanden; 35 m2 plafonds
    Wij zijn uiterste tevreden over Top Notch Services. Het was makkelijk en prettig afspraken met hem te maken en hij kwam ook stipt op tijd om aan de klus te beginnen. Alles netjes geschuurd, afgekit en wit gespoten, het resultaat is super strak geworden. Wij hadden in de woonkamer waterschade gehad dit was hersteld door de stukadoor. Wij vroegen of Ed hier nog tijd voor had om ook dit te witten, Ed heeft dit meteen aangepakt en prachtig afgewerkt. Wij zouden Ed dan ook zeker aanraden.
  • Review door Eugene, Rozenburg
    Beoordeeld op 28 jul 2020
    Binnenschilderwerk: 50 m2 wanden; 40 m2 plafonds
    Waardeloze man. Komt afspraken niet na. Reageert nergens op kortom heeft ons gewoon laten stikken. En nog niks van zich laten horen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 20 jul 2020
    Binnenschilderwerk: 79 m2 plafonds
    Dhr. gaf tijdens een telefoongesprek aan dat we op zondag contact moesten opnemen zodra we de sleutel van ons appartement hadden gekregen en dat ze dan maandag langs zouden komen. Hij gaf aan dat ik kon whatsappen. Zondagmiddag een bericht gestuurd en gewacht, maar tot maandagmiddag geen tegenbericht gekregen. Ik kan niks over de kwaliteit zeggen (vandaar dat ik een gemiddelde aantal sterren heb gegeven) maar de communicatie is slecht.
    (Bewerkt op 21 jul 2020)
  • Review door Björn, Vijlen
    Beoordeeld op 20 jul 2020
    Schilderwerk buiten: Garagepoort
    Ed is een aangename verrassing in een bouwwereld die compleet gek is geworden qua prijs, levertijd en associale communicatie omdat ze het allemaal veel te druk hebben om de kleine klusjes te kunnen doen. Ik heb met een paar appjes, binnen 2 weken mijn klus geklaard gekregen tegen een gangbare prijs, helemaal top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Linschoten
    Beoordeeld op 21 jun 2020
    Binnenschilderwerk: 250 m2 wanden
    Deze firma heeft bij ons een gemengd gevoel achtergelaten. Afspraak was dat degene met wie we hadden gesproken, aanwezig zou zijn. Halverwege de klus werd het werk aan zijn collega's overgelaten waarbij de kwaliteit matig was. De deur moest 3x overnieuw en de trap 2x en ziet er nu nog steeds niet goed uit. Er was gekit met siliconenkit, onvoldoende geschuurd/gevuld en ongelijkmatig geverfd. Ze komen wel steeds herstelwerk doen, maar liever zien we het in 1 keer goed. Daarna hebben we gevraagd welke verf ze hebben gebruikt zodat we zelf kunnen herstellen. Helaas na meerdere malen contact (mondeling, app, telefoon), 3 weken radiostilte. Ook de wanden zien er niet altijd netjes uit, schuld werd gelegd bij de stucadoor. Vooraf werd echter gezegd dat het goed genoeg was! Afplakken slordig of zelfs niet gedaan, overal verfresten. Kortom had het idee dat dit een haastklus was, en dat ze tegelijkertijd (teveel) andere klussen deden. Positief is wel dat de klus volledig is opgeleverd.
  • Review door Carla, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 4 jun 2020
    Binnenschilderwerk: 44 m2 wanden; 50 m2 plafonds
    Ed was duidelijk met wat hij ging doen. Alles werd netjes afgedekt en afgeplakt en later ook keurig opgeruimd. Samen met Philip heeft Ed binnen de tijd alles afgekregen. Compliment!! Toppertje.
  • Review door Bart, Steenbergen
    Beoordeeld op 4 mei 2020
    Binnenschilderwerk: 60 m2 plafonds
    Zeer professionele werkman met een drive om te werken. Beantwoorde al mijn vragen netjes en op tijd en nam de tijd om mijn ideeën door te nemen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Het is precies hoe ik het wilde hebben.