Top Notch Services

Top Notch Services beoordelingen (179)

• Review door Christl Bruggeman, Cuijk
    Beoordeeld op 12 jun 2026
    Binnenschilderwerk: 150 m² plafonds; Hele huis
    Zeer tevreden over het schilderwerk! Vanaf begin prettig contact. Afspraken worden nagekomen en alles is tot in de puntjes verzorgd en netjes achtergelaten. Van alle prijsopgaven die ik ontvangen heb, was Top Notch veruit het scherpst geprijsd. Als ik weer schilderwerk heb dan bel ik zeer zeker nog een keer!
  • Review door Brian Rosler, Apeldoorn
    Beoordeeld op 4 jun 2026
    Binnenschilderwerk: 60 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Ontzettend tevreden met het schilderwerk! Alles is zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. De communicatie verliep vanaf het begin prettig en duidelijk; afspraken werden nagekomen en er werd goed meegedacht. Het resultaat is prachtig geworden. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele schilder!

šŸ‘šŸ™

Reactie geplaatst 4 jun 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 28 mei 2026
    Binnenschilderwerk: 46 m² plafonds; Woonkamer
    Eddy is serieus een topper! Kon op korte termijn helpen en zeer flexibel. Qua resultaat is het echt onwijs strak en netjes afgewerkt. 46m2 plafond gespoten. Voor de volgende klus weet ik je te vinden!

šŸ™

Reactie geplaatst 29 mei 2026
  • Review door Bob, Noordwijk
    Beoordeeld op 24 mei 2026
    Binnenschilderwerk: 100 m² wanden; 75 m² plafonds; Slaapkamer(s), W...
    Wij zijn erg tevreden over Eddy zijn schilderwerk. Alles is netjes en strak afgewerkt en er werd heel precies gewerkt. Daarnaast hield hij zich keurig aan alle afspraken en was de communicatie prettig en duidelijk. Zeker een aanrader!
  • Review door Denzil, Barendrecht
    Beoordeeld op 22 mei 2026
    Binnenschilderwerk: 62 m² plafonds; Woonkamer
    Eddy, heeft voor ons 70m2 plafond geschilderd. Hij werkt professioneel, geef advies waar nodig en levert goed werk af, topper!

šŸ™

Reactie geplaatst 23 mei 2026
  • Review door ced, Nieuwegein
    Beoordeeld op 20 mei 2026
    Binnenschilderwerk: 75 m² plafonds; Bedrijfsruimte
    Eddie reageerde heel snel, kwam ook heel snel naar de opdracht kijken (75m2 plafond). Heel vriendelijk en makkelijk in zijn omgaan en super goed werk geleverd. Hij heeft zelfs een extra muur voor me meegenomen zonder extra kosten
  • Review door Basel, Purmerend
    Beoordeeld op 12 mei 2026
    Binnenschilderwerk: 110 m² plafonds; Hele huis
    Eddy is echt een top schilder. Hij werkt heel netjes, komt zijn afspraken na en levert mooi strak werk af. Hij denkt mee, geeft goed advies en laat alles schoon achter. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en zou hem zeker aanraden aan iedereen die een betrouwbare en vakkundige schilder zoekt.ā€
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijen
    Beoordeeld op 9 mei 2026
    Binnenschilderwerk: 65 m² wanden; 25 m² plafonds; Badkamer, Keuken,...
    Eddy heeft bij ons keurig mooi schilderwerk geleverd in keuken, toilet, slaapkamer en complete badkamer. Schilderwerk en kitwerk zit er strak op en Eddy werkt netjes en snel. Hardstikke bedankt!