Top Notch Services
Top Notch Services beoordelingen (179)
Review door Nadtja, Bemmel Beoordeeld op 13 mrt 2021Beoordeling: 1 van 5Binnenschilderwerk: 100 m2 wanden; 50 m2 plafonds; 7 raamkozijnenVoor deze opdracht hebben wij meerdere bedrijven langs laten komen. Ed gaf ons het gevoel een echte vakman te zijn. Voor alle aanbiedingen was zijn prijs gemiddeld te noemen. Hij heeft een duidelijke toelichting gegeven wat ze gingen doen en offerte komt overeen met de afspraken. Na akkoord heeft hij in 2 dagen de klus geklaard met een collega. Op het eerste oog leuk het goed gedaan. Toch bleek er later niet zo te zijn. Alles zou worden gespoten met verf dat echt afneembaar is en de keuken zou een extra afschrobbaar laag krijgen. Kozijnen en vensterbanken werden ook geverfd. Als je de muur afneemt met een vochtige doek, blijf je de vegen zien! De muur in de keuken is ook niet afschrobbaar. Stucwerk zou worden nagelopen en licht worden geschuurd (vlak gemaakt), niet gebeurd. Plinten zijn slecht geverfd en kitranden zijn niet overal over geverfd. Ed meerdere malen benaderd om tot een oplossing te komen (garantie) maar nog geen reactie behalve valse beloftes.Review door Veronica, Amsterdam Veronica, Amsterdam
Beoordeeld op 10 mrt 2021Beoordeling: 5 van 5Binnenschilderwerk: 60 m2 wandenHeel tevreden met Ed! Hij kon snel starten en was heel flexibel. Zou hem zo weer inhuren!Review door Werkspot-gebruiker uit Ede Werkspot-gebruiker uit Ede
Beoordeeld op 7 mrt 2021Beoordeling: 2 van 5Binnenschilderwerk: 70 m2 wanden; 65 m2 plafonds(Bewerkt op 23 mrt 2021)In tegenstelling tot reviews hierboven een matige. Ed is een superinnemende en fijne man, dat voorop gesteld. Maar bij ons (nieuw huis) is het werk echt matig gedaan. Belangrijkste punten: - afgesproken dat alles gespoten zou worden. Uiteindelijk zijn alleen de plafonds gespoten denk ik. Rest gesaust. - alles (stucwerk) zou helemaal nagelopen worden en eventueel extra aangesmeerd zodat het echt glad zou zijn. Matig gebeurd. - regelmatig kwam Ed niet of een paar uur later. Onze klus hing er wat bij denk ik. Kwam vaak ‘s avonds nog even twee uurtjes werken. Erg hapsnap. - kwaliteit van het werk best ok maar details regelmatig matig afgewerkt. En sommige stukken zie je de rollerstrepen nog op de muur - plinten echt slecht gedaan Eerlijk gezegd waren we blij toen het allemaal beetje klaar was. De keuken hebben we uiteindelijk door een andere schilder opnieuw laten doen. Dus waarschijnlijk hebben wij enorme pech gehad. Maar ik zou zeker geen aanbeveling doen.Reactie van de vakman:
Beste , wij bedanken u voor de review en betreuren dat u geen goede ervaring met ons heeft. Wij hebben helaas in deze gekke en drukke tijden ook als klein bedrijf last ondervonden van bepaalde maatregelen. Opdrachten die bijvoorbeeld vertraagd zijn,materialen die te laat of soms niet te leveren zijn op dat moment, het moeten inhuren van extra personeel waarvan sommigen een verkeerde keus waren. Deze issues waren bij u het geval .Dit is voor ons ook een leerervaring en hebben het intern meteen opgepakt. wij hebben begrepen van de collega dat uw stucadoor matig werk/smeerboel op de wanden achter liet . Zou hetzelfde zijn als een auto met deuken naar een spuiter brengen en verwachten dat het strak terug krijgt zonder eerst naar de schadehersteller te gaan . Wij besteden veel aandacht aan het voor werk maar bij veel oneffenheden op de oppervlaktes heeft de collega/spuiter besloten inplaats van spuiten te rollen om dit zoveel mogelijk op te vangen . Dank voor uw opdracht!
Reactie geplaatst 23 mrt 2021Review door Gracia, Waalwijk Gracia, Waalwijk
Beoordeeld op 22 feb 2021Beoordeling: 5 van 5Binnenschilderwerk: 110 m2 wandenHele goede ervaring. Het te schilderen oppervlak werd iets meer. 200m2 spuitwerk. Ed heeft de muren geschuurd en daarna met spuitwerk behandeld. Keurig en snel gedaan. Ook netjes opgeruimd. Heel erg blij!Review door Ingrid, Harderwijk Ingrid, Harderwijk
Beoordeeld op 13 feb 2021Beoordeling: 4 van 5Binnenschilderwerk: Wanden, PlafondsGoed werk geleverd en communicatie en afspraken waren top. Top snelheid, ook de beschikbaar.Review door Ann, Almere Ann, Almere
Beoordeeld op 5 feb 2021Beoordeling: 5 van 5Binnenschilderwerk: 9 deurenHet werk dat ik gedaan wilde hebben was om mijn donkere houten keuken crème te laten spuiten. Ed heeft mijn keuken geweldig getransformeerd. Het ziet er prachtig uit en ik ben erg blij met Ed’s werk. Het eindresultaat is perfectie. Hij heeft veel tijd aanbesteed en dat allemaal voor een scherpe prijs. Hij verdient de 5 sterren. Super blij 😀Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 23 jan 2021Beoordeling: 4 van 5Binnenschilderwerk: WandenQuality of work not that good. Competitive price though.Review door Daan, Arnhem Daan, Arnhem
Beoordeeld op 27 dec 2020Beoordeling: 4 van 5Binnenschilderwerk: 130 m2 wanden; 107 m2 plafondsEd en z'n collega hebben in ons hele huis binnen de wanden en plafonds geschilderd, dat hebben ze heel netjes, snel en voor een goede prijs gedaan. Ook hebben ze het huis heel netjes achter gelaten, dat hebben wel eens anders meegemaakt. De communicatie over wanneer er geschilderd zou worden liep af en toe wat moeizaam maar ze hebben zich uiteindelijk keurig aan de afspraken gehouden en hebben ook zonder problemen nog wat zaken hersteld/verbeterd. Ook heel flexibel in aanpassingen in wat er geschilderd moet worden. Ik kan ze zeker aanraden.Review door Zakia, Houten Zakia, Houten
Beoordeeld op 2 dec 2020Beoordeling: 5 van 5Binnenschilderwerk: 58 m2 wanden; 130 m2 plafondsEd, Is een vakman goede communicatie werkt netjes. Een aanrader!! Mvg, ZakiaReview door Dick, Duiven Dick, Duiven
Beoordeeld op 18 nov 2020Beoordeling: 2 van 5Binnenschilderwerk: 35 m2 wanden; 57 m2 plafondsTop Notch heeft een scherpe offerte gemaakt, maar daarna is het niet meer gelukt om contact te krijgen (zowel telefonisch als via de mail niet). Zijn dus niet met hen in zee gegaan.