Ik ben meer dan tevreden. De klus kon binnen een week al worden uitgevoerd en mijn muren zijn werkelijk waar spiegelglad. Erg blij met het geleverde werk, dank!
Serkan en zijn jongens hebben mooi werk afgeleverd. Op hele korte termijn konden ze onze opdracht uitvoeren met perfect resultaat. Goede communicatie en alles netjes opgeruimd. Ik zou ze van harte aanbevelen.
Serkan levert zeer net werk! Communicatie is erg prettig en duidelijk. Komt afspraken na en is op tijd.
Op onze zolder moest er aangeheeld gaan worden op hobbelig en slecht stucwerk van vorige bewoners, geen makkelijke klus dus. Hij kon snel komen kijken en binnen een paar dagen de klus uitvoeren. De prijs vooraf besproken en deze was ook heel netjes.
Serkan heeft het werk zeer vakkundig uitgevoerd. Dekt alle vloeren netjes af en ruimt keurig op als het werk klaar is. Een echte vakman!
Bedankt!!
Ze gaan heel netjes te werk, er worden duidelijke afspraken gemaakt, communicatie is top. Strak stucwerk als resultaat, conform de afgesproken planning en conform de overeengekomen prijs. Een aanrader! Bel je binnenkort om ons huis in Laren te stucen.
Serkan heeft ons snel uit de brand geholpen. Snelle communicatie denkt met je mee en zeer vriendelijk. Kamer is super glad geworden een echte vakman die zijn werk goed uitvoert. Als ik weer wat heb benader ik Serkan zeker. ECHT EEN AANRADER !!