Stukadoorsbedrijf Ince

Stukadoorsbedrijf Ince beoordelingen (135)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Goirle
    Beoordeeld op 25 aug 2023

Stucen: 50 m² wanden; 15 m² plafonds; Gang, Badkamer, Wc

Wat een top bedrijf zeg! Zet een advertentie op Werkspot, gelijk reactie! Na telefonisch contact zijn er duidelijke afspraken gemaakt en konden ze ervoor zorgen dat mijn badkamer,wc en hal op tijd gestuct zijn zodat mijn afspraak met de tegelzetter door kon gaan! Met 3e alles binnen een dag gefixt en precies volgens wens.
  • Review door Omar, Vlaardingen
    Beoordeeld op 20 aug 2023

Muren van slaapkamer behangklaar maken; 32 m² wanden

Serkan van Stukadoorsbedrijf Ince communiceert snel en duidelijk, en was snel beschikbaar. Serkan heeft hard doorgewerkt en de klus op één dag uitgevoerd. De afwerking is erg netjes; op deze gladde muren wordt het prima behangen.
  • Review door Roxanne , Zaandam
    Beoordeeld op 16 aug 2023

Stucwerk bovenverdieping

Serkan reageerde snel op onze werkspot opdracht de volgende dag kwam Serkan langs om alles in te meten en kwam direct met een goede vrijblijvende prijs indicatie. Kon direct starten en heeft binnen 3 dagen ons bovenverdieping helemaal perfect gestuct. Werken zeer netjes, zijn vriendelijk en hebben alles schoon opgeleverd. Bedankt Serkan en crew. Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen top werk.
    Beoordeeld op 15 aug 2023

Stucen: 1 m² wand; nieuw gezet stopcontact, 1m2 stucwerk

goed resultaat. had ook in zn eentje mogen komen ipv 3 personen. Daarnaast zou ik wel verwachten dat ze zelf even een onderkleed meenemen ipv verwachten dat ik zelf een vuilniszak had.
  • Review door Mitchell, Deest
    Beoordeeld op 12 aug 2023

Stucen: 20 m² wanden; Gang, Trappengang en bovenhal

3 vakmannen die snel de klus klaren! Alles ziet er uitstekend uit! En het grootste voordeel dat ze super snel tijd hadden! Heel blij mee.
  • Review door Ludwig, Spijkenisse
    Beoordeeld op 11 aug 2023

Stucen: 23 m² wanden; 15 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s)

Snelle reactie op mijn aanvraag. 3 dagen later hebben ze de muren gestuct. Super strak en binnen een halve dag waren ze klaar. Ze ruimen netjes alles op en zijn heel aardig en duidelijk. Wij zijn erg tevreden hoe alles is verlopen en zullen ze zeker nog een keer contacten.
  • Review door Kirstie, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 jul 2023

Stucen: 20 m² wanden; Slaapkamer(s), Gang

Ik ben meer dan tevreden. De klus kon binnen een week al worden uitgevoerd en mijn muren zijn werkelijk waar spiegelglad. Erg blij met het geleverde werk, dank!
  • Review door Hans, Gorinchem
    Beoordeeld op 17 jul 2023

Stucen: 40 m² wanden; Badkamer

Serkan en zijn jongens hebben mooi werk afgeleverd. Op hele korte termijn konden ze onze opdracht uitvoeren met perfect resultaat. Goede communicatie en alles netjes opgeruimd. Ik zou ze van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waalre
    Beoordeeld op 15 jun 2023

Stucen: 15 m² wanden; Woonkamer

Een spoedklus op vrijdag geplaatst, de mannen stonden op maandag ochtend op de stoep en de muren zien er perfect glad gestuct uit!
  • Review door Jasper van de Lagemaat, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 10 jun 2023

Stucen: 4 m² wanden; 6 m² plafonds; Zolder

Serkan levert zeer net werk! Communicatie is erg prettig en duidelijk. Komt afspraken na en is op tijd. Op onze zolder moest er aangeheeld gaan worden op hobbelig en slecht stucwerk van vorige bewoners, geen makkelijke klus dus. Hij kon snel komen kijken en binnen een paar dagen de klus uitvoeren. De prijs vooraf besproken en deze was ook heel netjes. Serkan heeft het werk zeer vakkundig uitgevoerd. Dekt alle vloeren netjes af en ruimt keurig op als het werk klaar is. Een echte vakman! Bedankt!!