Stukadoorsbedrijf Ince

Stukadoorsbedrijf Ince beoordelingen (135)

• Review door Benjamin, Wijk aan Zee
    Beoordeeld op 30 jan 2021

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren, Onderkant muur stucen

We hebben oude plinten verwijdert, dit moest opnieuw gestuct worden. Hij heeft de muren in de twee kamers netjes gerepareerd. Mooi & strak werk. Snelle en prettige communicatie! Aardige jonge.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Katwijk
    Beoordeeld op 28 jan 2021

Stucen: 50 m2 plafonds

In eerste instantie heel tevreden door de snelle service die is geboden. Maar... Achteraf, nu we naar ons plafond kijken is het geheel echt totaal niet strak. En de scheuren die er al in zaten komen allemaal weer door het stucwerk heen. Helaas voor ons dus geen aanrader. Een plaatselijk stukadoorsbedrijf om advies gevraagd, er is helaas met verkeerde voorstrijk gewerkt, je moet andere voorstrijk voor plafonds gebruiken, die moet dan minimaal 24uur drogen en dan kan je pas beginnen met stucen. Voor ons helaas te laat en dit was weggegooid geld.
    (Bewerkt op 21 feb 2021)
  • Review door Joris, Heemskerk
    Beoordeeld op 26 jan 2021

Stucen: 16 m2 wanden

Uitstekend werk afgeleverd, goed communicatie en snelle reactie. Aanrader voor al uw stucwerk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselstein
    Beoordeeld op 22 jan 2021

Stucen: 35 m2 wanden

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 20 jan 2021

Stucen: 1 m2 wand

Ince heeft de klus boven verwachting uitgevoerd. Hij werkt secuur, is gedreven en toont initiatief. De prijs is meer dan redelijk voor de mooie afwerking van het stucwerk dat je ervoor terugkrijgt. Ince heeft zelfs alle gaatjes gedicht in andere kamers en je ziet er niets meer van. Ince is zeer vriendelijk en beleefd en werkt zorgvuldig. Hij neemt de tijd en het eindresultaat mag er wezen. Ik zou Ince voor een volgende klus zeker weer benaderen.