Stukadoorsbedrijf Ince

Stukadoorsbedrijf Ince beoordelingen (135)

• Review door sergio, Julianadorp

Stucen: Woonkamer; 16 m2 wanden

• Review door Amor, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 jul 2021

Stucen: Woonkamer; 1 m2 wand; 23 m2 plafonds

Jongens met sleutelkluis binnen gelaten, werk geregeld gedaan en geen gedoe. Netjes achter gelaten, erg tevreden
  • Review door Yvette, Leidschendam
    Beoordeeld op 15 jul 2021

Stucen: 12 m2 wanden; 20 m2 plafonds

Heel snel gereageerd op mijn oproep. Volgende dag kwamen ze al. Heel vriendelijk en zeer harde werkers. Ben heel blij met het prachtige resultaat.
  • Review door Thierry, Vriezenveen
    Beoordeeld op 16 jun 2021

Stucen: 15 m2 wanden; 18 m2 plafonds

Terwijl mijn aannemer in Twente me op het laatste moment teleurstelde met een slechte planning, heeft INCE het project gered door op zaterdag om 07:45 uur op tijd te komen en geweldig werk te leveren ..dank je !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zutphen
    Beoordeeld op 8 jun 2021

Stucen: 2 m2 plafonds

Werk is strak uitgevoerd. In het begin wat onduidelijkheid mbt afplakken etc., maar dat is vervolgens opgepakt en netjes opgelost. Binnen een halve dag klaar. Fijn.
  • Review door Marco, Lelystad
    Beoordeeld op 7 jun 2021

Stucen: 20 m2 wanden; 12 m2 plafonds

Zeer snelle reactie en op zeer korte termijn uitgevoerd. Keurig werk en netjes volgens afspraak.

Bedankt Marco ! Voor al uw wanden en plafonds kunt uw terrecht bij ons :

Reactie geplaatst 7 jun 2021
  • Review door Rien, Hoogeveen
    Beoordeeld op 5 jun 2021

Stucen: 40 m2 wanden; 48 m2 plafonds

De jongens hebben de woonkamer gedaan en ziet er netjes uit. In 2 dagen waren ze klaar stonden netjes op afgesproken tijd hier en waren zeer beleefd echt wel een aanrader Punt voor verbetering Iets minder smeren de stuc zat op plekken waar geen muur zat
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Elburg
    Beoordeeld op 16 mei 2021

Stucen: 30 m2 wanden; 5 m2 plafonds

Zeer tevreden, erg blij met onze hal en wc. Keurig werk verricht, Zeer snel gereageerd, zeer snel is de klus geklaagd! Wij raden dit bedrijf zeker aan, erg blij Super bedankt nogmaals voor de snelle service
    (Bewerkt op 9 mrt 2024)

Heel erg bedankt voor uw reactie ! Wilt uw ook spikgladde wanden en plafonds ? Dan kunt uw nu contact opnemen Tel : E-mail :

Reactie geplaatst 16 mei 2021
  • Review door Thomas, Willemstad
    Beoordeeld op 5 mei 2021

Stucen: 25 m2 wanden

Deze stukadoors hebben prima werk geleverd. Prijstechnisch zijn ze iets duurder, maar daarentegen konden ze wel snel starten. Al met al goede ervaring.