Stukadoorsbedrijf Ince
Beoordeling: 4.8 van 54.85117 reviews

• Onko van Dulm, Zeist
    Beoordeeld op 1 sep 2023
    Stucen: 15 m² wanden; Zolder
    Super snelle communicatie en een mooi afgewerkte muur als resultaat. Zeker een aanrader
  • Rodger van den Braak, Nieuwegein
    Beoordeeld op 28 aug 2023
    Stucen: Hele woning
    Goede communicatie en informatie bij de offerte opname. Reële scherpe prijs en perfect uitgevoerd. Enorm blij met het mooie stucwerk.

Heel erg bedankt Rodger! Nu nog sauzen... door het hele land stucen en schilderen wij wanden en plafonds!
    Reactie geplaatst 28 aug 2023
  • Laura, Hollandsche Rading
    Beoordeeld op 26 aug 2023
    Stucen: 4 m² plafonds; Badkamer
    Hij kon de volgende dag meteen aan de slag, ziet er top uit, helemaal glad gestuct plafond.
  • Werkspot-gebruiker uit Goirle
    Beoordeeld op 25 aug 2023
    Stucen: 50 m² wanden; 15 m² plafonds; Gang, Badkamer, Wc
    Wat een top bedrijf zeg! Zet een advertentie op Werkspot, gelijk reactie! Na telefonisch contact zijn er duidelijke afspraken gemaakt en konden ze ervoor zorgen dat mijn badkamer,wc en hal op tijd gestuct zijn zodat mijn afspraak met de tegelzetter door kon gaan! Met 3e alles binnen een dag gefixt en precies volgens wens.
  • Omar, Vlaardingen
    Beoordeeld op 20 aug 2023
    Muren van slaapkamer behangklaar maken; 32 m² wanden
    Serkan van Stukadoorsbedrijf Ince communiceert snel en duidelijk, en was snel beschikbaar. Serkan heeft hard doorgewerkt en de klus op één dag uitgevoerd. De afwerking is erg netjes; op deze gladde muren wordt het prima behangen.
  • Roxanne , Zaandam
    Beoordeeld op 16 aug 2023
    Stucwerk bovenverdieping
    Serkan reageerde snel op onze werkspot opdracht de volgende dag kwam Serkan langs om alles in te meten en kwam direct met een goede vrijblijvende prijs indicatie. Kon direct starten en heeft binnen 3 dagen ons bovenverdieping helemaal perfect gestuct. Werken zeer netjes, zijn vriendelijk en hebben alles schoon opgeleverd. Bedankt Serkan en crew. Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen top werk.
  • Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
    Beoordeeld op 15 aug 2023
    Stucen: 1 m² wand; nieuw gezet stopcontact, 1m2 stucwerk
    goed resultaat. had ook in zn eentje mogen komen ipv 3 personen. Daarnaast zou ik wel verwachten dat ze zelf even een onderkleed meenemen ipv verwachten dat ik zelf een vuilniszak had.
  • Ludwig, Spijkenisse
    Beoordeeld op 11 aug 2023
    Stucen: 23 m² wanden; 15 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s)
    Snelle reactie op mijn aanvraag. 3 dagen later hebben ze de muren gestuct. Super strak en binnen een halve dag waren ze klaar. Ze ruimen netjes alles op en zijn heel aardig en duidelijk. Wij zijn erg tevreden hoe alles is verlopen en zullen ze zeker nog een keer contacten.