Sa-Ve Hout- en Bouwservice

Sa-Ve Hout- en Bouwservice beoordelingen (123)

• Review door michael, Spijkenisse
    Beoordeeld op 1 apr 2013
    schuttingen plaatsen
    Prima contact,mooi werk afgeleverd TOP
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 14 mrt 2013
    Vervangen schuurdeur
    De opdracht is voor een goede prijs keurig uitgevoerd. Afspraken zijn nagekomen. Een prima, betrouwbare vakman.
  • Review door Nathalie, Wijk en Aalburg
    Beoordeeld op 12 mrt 2013
    Tuinhuis met overkapping opbouwen
    super professioneel en snel uitgevoerd. komt goed zijn afspraken na en heeft verstand van zaken
    Beoordeeld op 25 nov 2012
    schutting plaatsen
    Prima uitgevoerd. In een uur stond de schutting kant-en-klaar.
  • Review door Sandra, Dongen
    Beoordeeld op 19 nov 2012
    Erfafscheiding plaatsen
    Reageert erg snel zowel met offerte als met planning van het plaatsen. Een paar dagen voor de plaatsing hadden we nog een wijziging van de breedte van de deur, dit was geen probleem. Aanrader!
  • Review door nandor, Nijmegen
    Beoordeeld op 18 nov 2012
    plaatsen schutting
    Heb recent een schutting laten plaatsen door Sa-Ve hout- en bouwservice. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Ook de service is uitstekend...ik heb zelf per abuis verkeerde materialen besteld. Hierdoor zijn ze voor een tweede keer (in het weekend) terug moeten komen en is er wat meerwerk ontstaan. Dit alles is echter niet in rekening gebracht. Ik kan iedereen Sa-Ve Hout- en Bouwservice aanraden, ze hebben service hoog in het vaandel staan.
  • Review door Jolanda, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 6 jul 2012
    Verwijderen van coniferenhaag en plaatsen van houten schutting
    De klus is prima uitgevoerd binnen een dag zoals afgesproken ondanks het feit dat ze door files met ruim een uur vertraging kwamen. Marco is een prima vakman en zijn 2 hulpjes hebben heel wat werk verzet om de haag te verwijderen en af te voeren. De schutting ziet er prima uit. Bedankt mannen!
  • Review door Frank, Goirle
    Beoordeeld op 21 mei 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Westervoort
    Beoordeeld op 2 mei 2012
    vervangen heg door houten schutting
    Opleveren van 20m schutting en het verwijderen van 10m boompjes was met één dag gebeurd. Hardwerkend, vlot en meedenkend. Al met al zijn wij zeer tevreden met het resultaat. Ondanks dat ik zelf een kleine meetfout had gemaakt, is dat door Marco netjes opgelost. Ook de communicatie vooraf en tijdens de klus heb ik als (zeer) prettig ervaren.
  • Review door Ivan, Eindhoven
    Beoordeeld op 2 apr 2012
    Schutting plaatsen
    De schutting is vandaag geplaatst, en we zijn er heel tevreden mee. Geleverd wat er is beloofd! Zeker een aanrader.