Riemsdijk vloeren

Heel goed
  • Deniz, Almelo

Beoordeeld op 18 mei 2021
    Trap stofferen: Installeren
    Weet wat die doet, werkt netjes en is een vriendelijke man.
  • Francis, Amsterdam

Beoordeeld op 24 mrt 2021
    Trap stofferen: Installeren, Oude bekleding verwijderen
    Ons algemene trappenhuis was ernstig toe aan een update. Werner is bij ons langsgekomen om het werk op te nemen. Projecttapijt was het soort wat hij adviseerde. Hij kon ons diverse kleurstalen laten zien en adviseerde welke kleur het beste bij het trappenhuis zou passen. Ik heb Werner voordat al onze buren het er over eens waren vaak moeten appen om zaken te verhelderen. Werner reageerde altijd vriendelijk en vol begrip. Uiteindelijk heeft hij samen met zijn zoon de werkzaamheden voor 4 etages binnen 1 dag keurig uitgevoerd. Omdat onze deur zou aanlopen kon de vloer van onze etage niet worden bedekt. Werner gaf meteen aan dat hij hiervoor nog een keer terug zou komen. Dat is inmiddels ook gebeurd en het resultaat is fantastisch. Zelfs de buren die oorspronkelijk geen fan waren van het type vloerbedekking zijn tevreden. Dankjewel!
  • Luciano, Apeldoorn

Beoordeeld op 19 mrt 2021
    Trap stofferen: 14 treden; Installeren
    Duidelijk snelle en een goede prijs

Bedankt voor de review
  • Anoniem, Almelo

Beoordeeld op 4 mrt 2021
    Trap recht stofferen: 15 treden 78cm; Installeren
    Snelle levering. Werkt netjes. Wel zelf het afval moeten afvoeren, houd daar rekening mee. Nog wel even een keer controle op vinyl (deuken in toplaag) en strippen laten uitvoeren, ga er van uit dat dat goed wordt afgehandeld. Ter zake kundig
    (Bewerkt op 8 mrt 2021)

Wij nemen nooit afval mee ivm de kosten die daar aan vast zitten. We doen altijd alles netjes in vuilniszakken zodat u het makkelijk kan afvoeren. Deukje in toplaag wordt opgelost als er over 2 weken nog inzit.
  • J, Rijssen

Beoordeeld op 30 jan 2021
    Trap stofferen: 30 treden; Oude bekleding verwijderen, Nieuwe vloer...
    Prima communicatie, kwam vooraf op bezoek om klus te bekijken, snelle totaalprijs volgde, vandaag de klus vlot geklaard, we zijn heel tevreden met het resultaat! Een paar weekjes later kwam Werner langs om nog even wat lijmrestjes weg te halen, we zijn TOP tevreden!
    (Bewerkt op 20 feb 2021)

Bedankt voor de goede zorgen.