Netjes gelegd ben tevreden. Had snel een offerte en opdracht snel uitgevoerd. Opruimen van het afval moest wel zelf.
Gr mike
Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
Werkspot-gebruiker uit Zwolle
Beoordeeld op 22 dec 2017
2 trappen stofferen
Fijne communicatie met Werner, op het laatste moment had ik nog een aanvullende klus (tapijttegels leggen). Beide klussen zijn uitstekend uitgevoerd en conform opdracht.
Review door Marysja, Gouda
Marysja, Gouda
Beoordeeld op 25 okt 2017
trap bekleden met vloerbedekking
Super snelle afspraak netjes op tijd die hij had aangegeven. De man werkt snel en netjes bizar hoe snel ik stond ervan te kijken. Hij heeft zelfs nog de trap afgezogen. Ik ben erg blij met de bekleding op onze trap ik raad Riemsdijk vloeren zeker aan. De man rijd veel km en tekend daar niks extra's voor. We kregen zelfs wat korting omdat we ook nog de zeikant wilden laten bekleden super service.
Review door Patrick, Scheemda
Patrick, Scheemda
Beoordeeld op 22 mei 2017
Trap stofferen
Snelle uitvoerig en keurig werk verricht. Zeer tevreden
Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
Werkspot-gebruiker uit Groningen
Beoordeeld op 9 apr 2017
Dichte trap met kwart draai (13 treden) bekleden met vloerbedekking
Werner is een echte vakman, heeft de klus snel geklaard en levert goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.
Review door P. Heitling
P. Heitling
Beoordeeld op 26 feb 2017
Trap gelegd en overloop
Via Facebook een advertentie gezien van Riemsdijk vloeren. Gebeld, en een afspraak gemaakt. Duidelijke uitleg, goede keuze uit de diverse soorten vloerbedekking, en daarna de trap opgemeten. Dan volgt ook onmiddellijk de offerte. Helder en duidelijk. En scherp!!!
Afspraak gemaakt en in een vlot tempo wordt de trap opnieuw bekleed. Keurig werk, en alles netjes opgeruimd.
Al met al: een aanrader.
Review door Klant van Riemsdijk vloeren
Klant van Riemsdijk vloeren
Beoordeeld op 16 feb 2017
pvc Vloer gelegd
Zeer goede info, goed geholpen bij de keuzes, zeer professioneel en vakwerk geleverd
met pvc vloer voor 120m2