Riemsdijk vloeren

Riemsdijk vloeren beoordelingen (98)

• Review door Jan Willem, Heerenveen

trap opnieuw bekleden

• Review door Esther, Baarn
    Beoordeeld op 11 mei 2018

2 trappen voorzien van vloerbedekking

Een echte vakman die ons goed geadviseerd heeft bij de keuze van het tapijt. We zijn erg blij met het resultaat en de klus was sneller geklaard dan wij verwachten hadden. De klus betrof het stofferen van twee trappen met tapijt van het merk Desso Astranne
  • Review door Eva, Vinkeveen
    Beoordeeld op 2 mei 2018

Trappen bekleden

Na alle slechte ervaringen met “de werklui van tegenwoordig” was dit een verademing; goede info (en veel) vooraf, niet te duur, komt alle afspraken na, snel en efficiënt werk en het resultaat mag er zijn. Dik tevreden! Bedankt Werner en collega!
  • Review door Jeroen, Nes, Heerenveen
    Beoordeeld op 21 mrt 2018

Leggen van vloerbedekking in twee slaapkamertjes, overloop en trap.

Riemsdijk vloeren hebben snel op de klus gereageerd. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
  • Review door Vincent, Groningen
    Beoordeeld op 25 feb 2018

Trap bekleden

Heel goed werk verricht. Onze trap ziet er weer fantastisch uit! Erg vriendelijke man toont interesse in je en denkt mee.
  • Review door Andre, Lelystad
    Beoordeeld op 19 feb 2018

Trap Stofferen

Dat iemand vijfendertig jaar ervaring heeft kan je zien aan het werk. Dat Riemsdijk op een eerlijke wijze zijn brood wil verdienen ben ik inmiddels ook voor 200% zeker van. Een heel fijn contact, alle tijd om staaltjes te tonen en voorlichting te geven, geen verborgen kosten, supersnel en vakkundig werken en de zaak keurig achterlaten. Met daarbij nog de uitnodiging vooral contact op te nemen als er zich ooit problemen zouden voordoen. Ik denk zomaar dat ik dat alleen zal doen als ik opnieuw verlegen zit om een goede stoffeerder. Bedankt Werner.
  • Review door Pepijn, Amstelveen
    Beoordeeld op 13 feb 2018

trap bekleden

Hartstikke tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemskerk
    Beoordeeld op 21 jan 2018

Trap bekleden

De trappen zien er keurig uit en voor een heel mooie prijs. Aardige meneer die zich aan zijn afspraken houdt. Zeker een aanrader.
  • Review door Mike, Zwolle
    Beoordeeld op 6 jan 2018

Vloerbedekking leggen

Netjes gelegd ben tevreden. Had snel een offerte en opdracht snel uitgevoerd. Opruimen van het afval moest wel zelf. Gr mike