Riemsdijk vloeren
Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews

• Anoniem, Zwolle

Beoordeeld op 22 dec 2017
    2 trappen stofferen
    Fijne communicatie met Werner, op het laatste moment had ik nog een aanvullende klus (tapijttegels leggen). Beide klussen zijn uitstekend uitgevoerd en conform opdracht.
  • Marysja, Gouda

Beoordeeld op 25 okt 2017
    trap bekleden met vloerbedekking
    Super snelle afspraak netjes op tijd die hij had aangegeven. De man werkt snel en netjes bizar hoe snel ik stond ervan te kijken. Hij heeft zelfs nog de trap afgezogen. Ik ben erg blij met de bekleding op onze trap ik raad Riemsdijk vloeren zeker aan. De man rijd veel km en tekend daar niks extra's voor. We kregen zelfs wat korting omdat we ook nog de zeikant wilden laten bekleden super service.
  • Patrick, Scheemda

Beoordeeld op 22 mei 2017
    Trap stofferen
    Snelle uitvoerig en keurig werk verricht. Zeer tevreden
  • P. Heitling

Beoordeeld op 26 feb 2017

Trap gelegd en overloop

Via Facebook een advertentie gezien van Riemsdijk vloeren. Gebeld, en een afspraak gemaakt. Duidelijke uitleg, goede keuze uit de diverse soorten vloerbedekking, en daarna de trap opgemeten. Dan volgt ook onmiddellijk de offerte. Helder en duidelijk. En scherp!!! Afspraak gemaakt en in een vlot tempo wordt de trap opnieuw bekleed. Keurig werk, en alles netjes opgeruimd. Al met al: een aanrader.
  • Anoniem

Beoordeeld op 16 feb 2017

pvc Vloer gelegd

Zeer goede info, goed geholpen bij de keuzes, zeer professioneel en vakwerk geleverd met pvc vloer voor 120m2