Riemsdijk vloeren

Riemsdijk vloeren beoordelingen (98)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 21 mei 2026

Trappen stofferen: 14 treden; Installeren

• Review door Garben, Groningen
    Beoordeeld op 25 mrt 2026

Trappen stofferen: 12 treden; Installeren

Vriendelijk contact en zeer snelle opvolging. Vakkundig gelegd, zeer tevreden over het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 28 feb 2026

Vloerbedekking leggen of vervangen: 40 m²; Installeren, Bestaande v...

Snelle reactie, nemen vervolgens ook alle tijd qua uit zoeken welke vloerbedekking. Tussendoor beschikbaar voor vragen. Is super behulpzaam, ook met verplaatsen of in elkaar zetten van spullen tussendoor. Komt nog een keer terug om wat extra te lijmen daar er wat hoekjes los laten.
    (Bewerkt op 9 mrt 2026)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 15 jan 2026

Vloerbedekking leggen of vervangen: 55 m²; Aanschaf, Installeren, B...

De heren van Riemsdijk hebben de klus snel en netjes geklaard. En dat ook nog eens voor een schappelijke prijs. We zijn heel tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assen
    Beoordeeld op 21 okt 2025

Trappen stofferen: 30 treden; Dichte en open trap stofferen

Super service en mooi werk afgeleverd! Helaas was het tapijt wat wij wilden niet meer voorradig, maar hiervoor is snel een oplossing bedacht dmv andere stalen en het verzetten van de leg afspraak. Hierdoor kunnen wij nu genieten van onze gestoffeerde trap!
  • Review door Marije, Leeuwarden
    Beoordeeld op 16 jun 2025

Trappen stofferen: 15 treden; Installeren

Wauw! Wát een toppers: al binnen enkele dagen na ons contact via Werkspot kwamen Werner en zijn zoon langs voor het inmeten, overleg en de offerte. Nog geen anderhalve week later is onze trap práchtig bekleed met de gewenste vloerbedekking. Gezien het patroon (Desso en Ex) en een ronding in de trap een uitdaging, maar niet voor Werner en zijn zoon. Het ligt er superstrak in. Mega bedankt mannen, ik kan iedereen dit adres voor traprenovatie aanbevelen. Wij lopen beide met een grote glimlach de trap op en af!
  • Review door Edwin, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 mrt 2025

Trap stofferen: 26 treden; Bekleden open trap

Klus is uitstekend uitgevoerd! Vader en zoon kwamen samen en leverden prima werk. Leuke, vriendelijke vakmensen met goede kennis van zaken. Wij zouden ze zeer zeker aanbevelen!
  • Review door Esther Dassen, Veendam
    Beoordeeld op 4 sep 2024

Trap stofferen: 12 treden; Installeren

Zeer vriendelijke medewerker, goed advies gekregen. En de volgende dag kon hij de trap al stofferen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 31 aug 2024

Tapijt: 35 m²; Installeren

Nette jongen. Goed uitgevoerd. Fijn om in huis te hebben. Ze ruimen niet op achteraf, als je dat wilt zou ik dat dus even afspreken of dat mogelijk is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 9 apr 2024

Trap stofferen: 15 treden; Installeren

Op korte termijn is de trap bekleed en wij zijn erg tevreden met het resultaat. Fijne communicatie met de contactpersoon en stoffeerder.