Mark, Nieuw-Buinen

Riemsdijk vloeren
- Beoordeeld op 15 aug 2020
Beoordeling: 5 van 5 Linda, Lochem
Beoordeeld op 13 aug 2020Beoordeling: 5 van 5 Trap stofferen: 13 treden; trap opnieuw bekleden incl zijkant, en o...Super kan niets anders zeggen. En heel knap met dit warme weer gewoon erin gelegd.P, Tolbert
Beoordeeld op 31 jul 2020Beoordeling: 5 van 5 Trap stofferen: 11 treden; trap stofferenDuidelijke vlotte communicatie en snelle service ! Trap weer voorzien van een mooie kwaliteit tapijt !Renate, Landsmeer
Beoordeeld op 11 jun 2020Beoordeling: 5 van 5 Trap stofferen: 26 treden; InstallerenWerner nam snel contact met ons op en kon ook al snel langskomen met stalen. Een prettige persoonlijkheid die prima vakwerk levert. Een week later kon hij al aan de slag. Onze trap ziet er weer prachtig uit. We zijn er blij mee!HARRY, Amsterdam
Beoordeeld op 15 mei 2020Beoordeling: 5 van 5 Trap stofferen: 45 treden; InstallerenWerner is een ervaren vakman, die zich goed aan de afspraken hield en puik werk afleverde. Ik beveel hem graag aan.Anoniem, Veenendaal
Beoordeeld op 23 okt 2019Beoordeling: 5 van 5 Erik, Haarlem
Beoordeeld op 21 aug 2019Beoordeling: 5 van 5 Trap stofferen: 14 treden; InstallerenEen zeer correcte vakman, de communicatie was goed en het eindresultaat zeer mooi.rob, Wieringerwerf
Beoordeeld op 24 jun 2019Beoordeling: 5 van 5 Trap stofferen: 13 treden; Installeren, Oude bekleding verwijderenMisschien niet de allergoedkoopste , maar ook zeker niet de duurste . Mijn trap keurig netjes bekleed . TOPLex, Utrecht
Beoordeeld op 9 jun 2019Beoordeling: 5 van 5 Trap stofferen: 15 treden; InstallerenBijzonder positieve ervaring, helemaal tevredenAnoukBr, Almere
Beoordeeld op 16 mei 2019Beoordeling: 5 van 5 Trap stofferen: 12 treden; Oude bekleding verwijderen, Nieuwe bekle...Werner is 1,5 dag bezig geweest voor twee trappen en de achterkant van de zoldertrap. Alle afspraken zijn prima nagekomen en onze trappen zien er weer prachtig uit. Heel blij met dit zeer betrouwbare bedrijf (en het was ook nog eens gezellig!).