Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door stefanie, Leiden
    Beoordeeld op 7 sep 2013
    Houten vloer schuren en lakken woonkamer
    Onze woonkamer vloer is van een oude vloer, gloednieuw geworden. En dat in een halve dag tijd. Alles netjes opgeruimd en goede, snelle service. En dat voor een mooie prijs.Een aanrader!
  • Review door Zaagman, Amersfoort
    Beoordeeld op 28 aug 2013
    Laminaat leggen in een nieuwbouwwoning
    Het werk is goed uitgevoerd. We hebben een mooie strakke vloer.
  • Review door Ingrid, Heiloo
    Beoordeeld op 27 aug 2013
    vloer opschuren en in de lak
    Super ging het. Maandag gebeld en dinsdagochtend waren ze al. Ze hebben keurig onze vloer geschuurd en voorzien van een mooie laklaag. Is als nieuw. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 26 aug 2013
    Lamelparket / multiplank vloer leggen (70 m2)
    Drie heren van NVC hebben in mijn huis vloeren gelegd van lamelparket/multiplank (ongeveer 70 m2). Voordat zij kwamen heb ik kunnen overleggen met NVC of de door mij gekochte ondervloeren geschikt waren voor de ondergrond en de te leggen vloer, waarbij ik - erg behulpzaam - ben geholpen door NVC. De heren die de vloer hebben gelegd waren op tijd bij mij, hebben de hele dag doorgewerkt en gingen pas weg toen het werk af was (dat was een werkdag van 11 uur). De vloer is netjes gelegd en conform de prijsafspraak. Er zijn extra werkzaamheden verricht (onderkant deurposten afzagen waardoor het parket netjes onder de deurpost ligt) waarvoor extra betaald dient te worden, maar alles in overleg.
  • Review door J., Amersfoort
    Beoordeeld op 3 jul 2013
    Laminaat leggen in Appartement
    Wij hadden een opdracht geplaatst omdat we zelf geen tijd hadden om ons appartement met laminaat inclusief ondervloer en plinten te leggen. Nadat we een aantal reacties hadden gekregen viel ons met name de reactiesnelheid van de NVC op, waardoor we al op zeer korte termijn een afspraak konden maken. In combinatie met de prijs hadden we op voorhand het gevoel dat we de juiste keuze zouden maken. Gedurende de opdracht waren de heren van NVC zeer meedenkend en hebben onze vloer keurig opgeleverd. Wij zijn erg tevreden en kunnen NVC zeer zeker aanbevelen.
  • Review door Gertjan, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 jun 2013
    Laminaat appartement 87m2
    In één dag hebben Ab, Henk en Dave mijn hele appartement van een laminaat-vloer (inclusief ondervloer en plinten) voorzien. Zij denken mee, zijn vakkundig en snel. Toen ik de opdracht op Werkspot zette, kreeg ik meer dan tien aanbiedingen van vakmensen. De NVC kwam met een van de scherpste aanbiedingen. Ik koos voor hen, vanwege de vele positieve referenties. En dat maken ze zeker waar. De communicatie is goed en afspraken zijn duidelijk. Op de werkdag zelf was er door auto-pech vertraging, maar al vroeg in de morgen werd ik daar van op de hoogte gesteld. Ondanks dat ze wat later begonnen, was de vloer in recordtijd gelegd en nog goed strak ook. Aanrader!
  • Review door Edwin, Heemstede
    Beoordeeld op 15 jun 2013
    Laminaat + ondervloer leggen en hoge plinten bevestigen
    De Nederlandse Vloeren Centrale (NVC) heeft in mijn flat van 80m2 laminaat gelegd en hoge plinten bevestigd. Inclusief PE folie en een ondervloer. Ze begonnen 's ochtends vroeg en waren in de avond klaar. De mannen van de NVC denken goed mee en hebben in mijn keuken een verhoging voor de wasmachine mooi afgewerkt. Het ziet er allemaal heel erg goed uit! Het enige minpuntje is dat ik nog geen factuur heb gehad.
  • Review door Paulus, Wageningen
    Beoordeeld op 7 jun 2013
    ondervloer en laminaatvloer leggen
    Gekozen wegen goede referenties, helemaal waar gemaakt. Top!
  • Review door Bastiaan, Rotterdam
    Beoordeeld op 6 jun 2013
    Laminaat leggen
    Goed, snel, aardig. TOP!
  • Review door gijs, Rotterdam
    Beoordeeld op 6 jun 2013
    laminaat leggen
    Ab en Rabin dachten heel goed mee en niet alleen over het leggen van de vloer. Ab wist de vloerverwarming aan de praat te krijgen waar de vakman faalde. All-in advies dus. En de vloer is perfect gelegd.