Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door norman, Brielle
    Beoordeeld op 20 aug 2011
    spoed, spoed, spoed laminaat leggen
    Wij als woninginrichting speciaalzaak, zaten omhoog met een project waar laminaat gelegd moest worden , door inzet en flexibiliteit van NVC hebben we dit project na alle tevredenheid van ons en onze klant af kunnen ronden. Lamiaat en plinten waren vakkundig geplaatst . Prima werk geleverd !!
  • Review door Marian, Oegstgeest
    Beoordeeld op 17 aug 2011
    laminaat leggen woonkamer nieuwbouwappartement
    Ben helemaal tevreden. Vandaag hebben Ab en zijn collega bij mij in Oegstgeest een laminaat vloer in de huiskamer gelegd. Prettige mannen, vriendelijk, netjes en harde werkers. En ze hebben goed werk geleverd. Niets dan lof.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 17 aug 2011
    Laminaat leggen
    Over onze ervaring met de Nederlandse Vloeren Centrale kunnen wij kort zijn. Vakwerk heren, we zijn blij met onze nieuwe vloer! Ondanks het drukke schema, vakantie, etc. heeft Ab tijd gezien om onze opdracht aan te nemen. Het ging maar om zo'n 45 - 50 m2, maar we hebben enorm veel hoekjes e.d. in ons appartement. Ab en z'n mannen zijn hier zeer professioneel mee omgegaan en hebben ons veel tips & trics geleerd. Het werk duurde iets langer dan gepland, maar de heren hebben vakwerk afgeleverd. Sterke punten: duidelijke communicatie, flexibel en vakkennis! Fam. Stibchar (Capelle a/d IJssel)
  • Review door Souad, Mijdrecht
    Beoordeeld op 12 aug 2011
    Laminaatvloer leggen in nieuwbouwappartement
    Ik ben ontzettend blij met mijn mooie vloer! Ap en zijn team, hebben super werk geleverd, geven advies en overleggen alles van te voren. Prima prijs en top kwaliteit! Groet Souad (Woerden)
  • Review door Madelon, Hilversum
    Beoordeeld op 2 aug 2011
    Laminaatvloer leggen
    Goed werk! Harde werkers en ook nog eens heel gezellig. Kan ik iedereen aanraden.
  • Review door Michella, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 jul 2011
    Laminaat, ondervloer en plinten leggen
    Gisteren is mijn laminaatvloer gelegd door NVC. Ondanks het onmogelijke laminaat hebben ze een kunstwerk afgeleverd. Mijn complimenten! Ik zal NVC zeker aanraden bij vrienden en kennissen!
  • Review door Kristel, Amersfoort
    Beoordeeld op 15 jul 2011
    Per direct laminaat leggen - 60 m² - nieuwbouw Amersfoort
    Op 2 en 3 juli jl. heeft Ab van de NVC onze laminaatvloer met hoge plinten gelegd in ons nieuwbouwappartement. Heel erg blij zijn we met het resultaat, de vloer ligt er heel mooi in. Top ook dat het gewoon in het weekend kon. Het bleek een redelijk complexe ruimte te zijn, daarom duurde het werk langer dan verwacht. Maar gelukkig werd de planning daarop aangepast. Daarnaast bleken we het totale oppervlak een beetje verkeerd te hebben berekend, maar door minimaal snijverlies kwamen we toch nog uit met het gekochte laminaat! Op dag 1 werd alles eerst besproken, wij houden van die duidelijkheid vooraf. Hierbij werd ons ook geadviseerd om naast de hoge plinten, plakplintjes te gebruiken (bij radiatoren o.a.). Daar hadden wij helemaal niet bij stilgestaan! Ab werkt heel secuur, het is fijn om een vakman in huis te hebben die dezelfde eisen stelt als wij. Leuk dat hij een paar dagen later terugkwam om nog even -kosteloos- de plakplintjes te leggen. Toch net dat extra beetje service. Ook zijn wij heel blij met de 5 jaar leggarantie (zwart-op-wit) die wij hebben gekregen van de NVC. Ab, bedankt en we wensen jullie jonge bedrijf heel erg veel succes met alle mooie projecten die jullie nog gaan krijgen! Wat ons betreft zijn jullie een aanrader!
  • Review door Philipus, Best
    Beoordeeld op 29 jun 2011
    Repareren Laminaat
    Deze vakman kan ik aanbevelen. Hij heeft telefonisch kontakt gezocht met ons, dat hij onderweg was. Hij is deskundig en heeft het probleem van de vreselijk gebolde laminaat (zelfs de deuren moesten eruit) vakkundig en keurig netjes opgelost. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.
  • Review door Angela, Haarlem
    Beoordeeld op 20 jun 2011
    Houten vloer leggen
    Wij zijn er trots op de eerste klant te zijn (via werkspot) van deze vakman! Onze tweedehands massief eiken vloer bleek heel lastig te leggen doordat er lijmresten achtergebleven waren tussen de planken! Deze vakman heeft dit voor ons opgelost en de vloer op de eerste etage perfect en prachtig gelegd! Omdat we zo tevreden zijn hebben wij hem de vloer beneden ook laten leggen en gaat hij voor ons waarschijnlijk ook de trap renoveren! Al met al ben ik super tevreden met alles!!! Onze vloer is een plaatje!