Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door Liesbeth, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 nov 2013
    Grenen vloer schuren & oliën
    Na een lastige start (vloer bleek vorige keer in verkeerde richting geschuurd te zijn geweest en spijkers zaten te hoog in de vloer) is de vloer heel mooi & strak geschuurd; enorm opgeknapt! NVC nam alle verantwoordelijkheid om de vloer zoals afgesproken op te leveren ook al betekende dit voor hun een stuk meer werk dan voorzien was. Jammer dat de kleurstalen net niet voorhanden waren bij de eerste afspraak voor de keuze van de oliekleur. Resultaat ben ik zeer tevreden over en ik zou NVC voor een volgende klus zeker weer vragen.
  • Review door robert, Leusden
    Beoordeeld op 7 nov 2013
    Laminaat vloer leggen
    Gisteren gebeld vandaag gelegd. Alles besproken geen verrassingen. Daarnaast gisteren gezegd welk laminaat ik zou willen. Dit werdt gehaald en gelegd binnen een dag... Niet duur en super gelegd... Kan niks anders zeggen dat het waar voor je geld is. Met factuur en garantie.. Geen nep referentie u kunt navraag doen als u zou willen. Robert van Ombouwleusden.nl
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 2 nov 2013
    Laminaat leggen + plinten
    Prima werk, vloer en plinten geleverd!
  • Review door hanneke, Baarn
    Beoordeeld op 15 okt 2013
  • Review door vmw, Vught
    Beoordeeld op 6 okt 2013
    +verplaatsen parketvloer
    een grote klus, geheel volgens afspraak, in een dag geklaard. Harde werkers, die mannen uit Almere!
  • Review door Susan, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 sep 2013
    schuren & olien/ lakken van eikenhouten vloer
    De Nederlandse Vloeren Centrale heft bij ons de Eikenhouten vloer opnieuw opgeschuurd en gelakt. Ik ben erg te spreken over hun kennis (zowel vooraf qua advise over welke verf en lak te gebruiken) als tijdens het uitvoeren van de opdracht. De opdracht ging boven budget, doordat pas terplekke duidelijk werd dat de plintjes niet hergebruikt konden worden maar nieuw moesten worden aangeschaft. Die werden echter direct tegen kostprijs gehaald in de dichtsbijzijnde groothandel De vloer ziet er prachtig uit en de NVC levert niet alleen goede kwaliteit - ook tegen een zeer goede prijs (ze hadden een zeer scherpe offerte!). Een aanrader!!
  • Review door S., Hilversum
    Beoordeeld op 21 sep 2013
    Laminaat en ondervloer leggen
    Wij zijn erg tevreden over het werk van de Nederlandse Vloeren Centrale! Helder, betrouwbaar. En het belangrijkste: de vloer ligt er werkelijk fantastisch bij, voor een scherpe prijs. Vooraf hadden we enkele vragen over o.a. de ondervloer; Ab was steeds goed bereikbaar en kon direct gericht advies geven. Ook op de dag van het leggen zelf geen wanklank; alles was op tijd af. De plakplinten (IKEA) zijn helaas van mindere kwaliteit, maar dat rekenen we de NVC niet aan. Wel een tip, om daar voortaan meteen spullen voor bij de hand te hebben; nu is dat nog een open eindje. Maar over het geheel genomen zeer tevreden en absoluut een aanrader.