Zeer professioneel en vakkundig. Houdt duidelijk van doorwerken!
Komt netjes afspraken na.
Aanrader!
Review door Dennis, Papendrecht
Dennis, Papendrecht
Beoordeeld op 7 feb 2016
Oprit opnieuw bestraten
Lavande heeft na opdracht keurig onze oprit bestraat, alle afspraken zijn nagekomen en er is hard doorgewerkt.
Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Beoordeeld op 27 jan 2016
Terugsnoeien van een Magnolia
Ik moest een Magnolia laten snoeien: Iets waar ik zelf niks van wist en enkel spookverhalen over hoorde. Lavande aanleg & tuinonderhoud wist er, zo bleek meteen, juist álles van. Duidelijk vakmanschap en expertise, ook nog eens heel communicatief - mijn wensen werden prima gehoord en de uitleg was uitvoerig en duidelijk - en er werd ook nog eens op korte termijn afgesproken en netjes en vlot gewerkt: Meer dan tevreden.
Review door Annemarie, Rotterdam
Annemarie, Rotterdam
Beoordeeld op 18 jan 2016
Tuindeur schutting opnieuw afhangen
In de ochtend bellen en in de middag al geholpen worden, superservice! De Poortdeur hangt weer recht, paal weer vast aan de muur. Als extra een slot erop gemonteerd. En dat allemaal van afstand telefonisch geregeld, op basis van vertrouwen. Het geld kon achteraf betaald worden vanwege tijdgebrek. Service, kwaliteit en vertrouwen : de basis tussen klant en leverancier
Review door Peter, Den Haag
Peter, Den Haag
Beoordeeld op 18 jan 2016
Tuindeur moet breder, kozijn moet worden aangepast/veranderd
Prima bedrijf. Snel en goed uitgevoerd, 100% tevreden
Review door Ingrid, Gorinchem
Ingrid, Gorinchem
Beoordeeld op 15 jan 2016
verplaatsen boompje/struik en rooien struik
Top geregeld, aardige man, ,snel en netjes en gaf advies op de koop toe. Goed werk gedaan
Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
Werkspot-gebruiker uit Leiden
Beoordeeld op 14 jan 2016
Poort + deur + minischutting (met gaasgedeelte voor klimop) (totaal...
Wil je snel en goed een klus geklaard hebben dan ben je bij Lavande aanleg & Tuin onderhoud aan het goede adres. Via mail de is de opdracht goed afgestemd. Mooie en robuste materialen hebben ze gebruikt voor poort en poortdeur en schutting voor de achtertuin. Wat ook heel fijn is dat de mannen van Lavande het restafval (oud verrot hek) mee hebben genomen. Ze hebben na afloop de boel netjes opgeruimd. Al met al zijn we dik tevreden met onze nieuwe schutting. Nog bedankt Dirk en Jeff!
Foto toevoegen lukt niet, helaas.
Review door Erik, Ridderkerk
Erik, Ridderkerk
Beoordeeld op 6 jan 2016
1 x schutting voor achterzijde incl deur ca 6,50 m
Donderdags de 17 e de klus op werkspot gezet, na enig heen en weer gemaild te hebben is de schutting dinsdag De 22-12 daarop zeer professioneel geplaatst! En dat nog even voor de feestdagen!
Top werk door deze 2 kanjers!
En dat ook nog voor een goede prijs!
Bij een volgende tuin klus zullen wij zeker weer contact opnemen met lavende !
Bedankt mannen de schutting staat als een huis!
Review door P.A., Wassenaar
P.A., Wassenaar
Beoordeeld op 17 dec 2015
3 bomen rooien
Prijsstelling was alleszins redelijk en de klus kon binnen enkele dagen worden uitgevoerd dus de opdracht om 3 coniferen van 12 meter hoog te rooien aan Lavande gegund. Om de kosten te drukken was ik voornemens de boom zelf af te voeren maar hoe prettig.....de heren weten uit ervaring dat een boom eenmaal op de grond er veel indrukwekkender uitziet dan in verticale toestand. Zij hadden hierop geanticipeerd door met 2 aanhangwagens te komen. Voor een kleine meerprijs namen zij alles mee en bespaarden mij hiermee een hoop gedoe. Binnen een halve dag waren de bomen omgezaagd en afgevoerd. De heren gaan zeer vakkundig en veilig te werk en ruimen na afloop alles netjes op.
Review door Dick, Rijswijk
Dick, Rijswijk
Beoordeeld op 17 dec 2015
vervanging schutting en tuinpoort
Na het plaatsen van onze opdracht werd al snel gereageerd door Dirk Hoek van Lavande. Wij ontvingen een scherp geprijsde offerte, waarbij echter niet bezuinigd was op de kwaliteit van de materialen. Nadat de offerte en verdere afspraken via de mail waren bevestigd kon het werk al binnen een paar dagen gedaan worden. Dat was erg prettig, want onze schutting stond op omvallen.
Het werk zelf is deskundig en vakkundig uitgevoerd. De heer Hoek en zijn collega werkten zeer precies met een goed oog voor detail. Ook werden er goede adviezen gegeven. Daardoor is er een heel goed resultaat bereikt en hebben we weer een mooie nieuwe schutting en tuinpoort. Na het werk is alles netjes opgeruimd en werden de oude materialen zonder extra kosten afgevoerd. Ook het contact met de heer Hoek en zijn collega was zeer prettig. Wij kunnen het bedrijf Lavande van harte aanbevelen. De prijs-kwaliteit verhouding is top!