Lavande aanleg & Tuin onderhoud

Lavande aanleg & Tuin onderhoud beoordelingen (288)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Bleiswijk
    Beoordeeld op 16 dec 2015

Afzagen takken

Prima werk!
  • Review door Lean, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 dec 2015

schuttingpalen plaatsen

Het eerste contact verliep snel en soepel. Na een akkoord te hebben bereikt over de prijs, ook snel een afspraak kunnen maken, geheel volgens mijn wensen. Eenmaal begonnen zagen we twee vaklieden aan het werk. Deskundig advies (zowel mbt de schutting, alsmede andere tuingerelateerde zaken), goed gereedschap, en een enthousiaste werkhouding. De klus is dan ook naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. ik kan Lavande warm aanbevelen vanwege - duidelijke en transparante tarifering - een no-nonsense aanpak en communicatie - klant-, en oplossingsgericht denken en handelen - afspraken worden nagekomen - service (ook achteraf) is vanzelfsprekend - ouderwets degelijk vakwerk met verstand van zaken
  • Review door Astrid, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 19 nov 2015

Schutting

Maandag contact gehad, vanmorgen is de nieuwe schutting geplaatst! Superblij mee! Het ziet er weer keurig uit en wij zijn heel erg tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden! Beter kan niet! Een dikke pluim voor jullie!
  • Review door Winston, Rotterdam
    Beoordeeld op 17 nov 2015

Voortuin herinrichten

Lavende aanleg & Tuin heeft onze voortuin en zijtuin gedaan. Alles moest eruit (incl. Twee bomen) en daarna zijn er hekken gezet, een deur en tegels geplaatst. Het ziet er allemaal keurig uit en alles binnen de planning. Enkele hekjes moesten op maat gezaagd worden. Dit is door een vaardige timmerman uitgevoerd en ziet er keurig uit.
  • Review door Gerrie, Rhoon
    Beoordeeld op 16 nov 2015

6 bomen snoeien : 2 appelbomen, een kronkelwilg, een hazelaar, een...

Dirk en zijn maat hebben uitstekend werk verricht. Alles ging in goed overleg. Alle opdrachten zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. De tuin werd ook keurig achtergelaten, alles werd opgeruimd. Kortom we zijn heel tevreden en mocht er weer eens wat gedaan moeten worden dan zullen we ze zeker weer bellen!
  • Review door Huib, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 nov 2015

Grote boom + twee kleinere bomen snoeien

Zeer tevreden. We wilden bomen in onze tuin laten snoeien en Dirk kwam van tevoren komen kijken over hoe en wat. Vervolgens hebben ze het werk perfect uitgevoerd en er ook niet moeilijk over gedaan om een boom extra mee te nemen. De tuin aan het einde werd perfect achter gelaten. Daarnaast zijn Dirk en zijn collega's ook prettige mensen waardoor ik hen van harte kan aanbevelen.
  • Review door p., Dordrecht
    Beoordeeld op 4 nov 2015

snoeiwerk en een druivenboompje snoeien

Goed werk geleverd .
  • Review door OJ, Dordrecht
    Beoordeeld op 11 okt 2015

Rooien conifeer 12 meter in voortuin

Prima vakwerk, netjes en verzorgd
  • Review door l.a., Dordrecht
    Beoordeeld op 21 sep 2015

voortuin herbetegelen

Positieve ervaring. Dhr. Hoek heeft de afgesproken werkzaamheden (herbestrating en verplaatsen/verwijderen van planten) naar volle tevredenheid verricht. Vriendelijke, positieve persoon die meedenkt en zelf mogelijke oplossingen aandraagt en vervolgens naar tevredenheid uitvoert.
  • Review door Natesh, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 sep 2015

Denneboom kappen

AANRADER!!!, goed werk opgeleverd en snel en keurig. Alle rommel netjes opgeruimd en zeer prof in hun werk. Regen of niet gewoon ze zijn door gegaan met hun werk.