Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
Lavande aanleg & Tuin onderhoud
- Beoordeeld op 3 okt 2024
Beoordeling: 1 van 5 - Wil, RotterdamBeoordeeld op 3 okt 2024
Beoordeling: 5 van 5 Struiken en heggen snoeien of verwijderen: Struiken snoeienMijn tuin ziet er weer spic&span uit. Geweldig werk geleverd door Dirk en Joy de hoveniers van "Lavande". Al mijn tuinwensen werden keurig uitgevoerd , heel erg blij mee. Graag tot een volgende keer , want groen blijft groeien. - Werkspot-gebruiker uit ZoetermeerBeoordeeld op 2 okt 2024
Beoordeling: 5 van 5 Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 100; Heg verwijderenKeurig! goede en snelle communicatie, alles helder en duidelijk. Klus ook snel en netjes geklaard, fijn! Zéker aan te raden. - Marcel, Capelle aan den IJsselBeoordeeld op 26 jul 2024
Beoordeling: 5 van 5 Schutting of hek plaatsen: 9 L; Beton, Hout; AchtertuinDuidelijke afspraken, snel en heel mooi opgeleverd dus zeker een aanrader! - Tim, AlblasserdamBeoordeeld op 15 jul 2024
Beoordeling: 5 van 5 Tuin aanleggen: 24 m²; Bestaande tuin vervangenWij zijn zeer tevreden klanten. Het contact verliep vanaf het eerste moment goed en prettig. Dirk is heel prettig in de omgang, dacht goed mee met ons en heeft uitstekend werk geleverd, voor een goede prijs. Wij zijn zeer tevreden met onze gerenoveerde voortuin en raden Dirk van harte aan! - Werkspot-gebruiker uit PapendrechtBeoordeeld op 10 jul 2024
Beoordeling: 5 van 5 Tuinonderhoud: Bomen snoeien, Onkruid verwijderenKlus is vlot en netjes uitgevoerd. Goed contact gehad met Dirk en we zijn erg blij met het eindresultaat! - Suzanne Kern, GorinchemBeoordeeld op 4 jul 2024
Beoordeling: 5 van 5 Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 1; Heg snoeienDirk en Bianca hebben de heg vakkundig gesnoeid. Dirk heeft daarnaast adviezen gegeven over onderhoud tuin en tuin extra werkzaamheden verricht. Zonder daar extra voor in rekening te brengen. Kortom: erg tevreden - Jacqueline, Krimpen aan den IJsselBeoordeeld op 21 jun 2024
Beoordeling: 5 van 5 Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 1; Heg verwijderenVerwijderen ligusterhaag. De klus is netjes uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Snel en vakkundig werk geleverd. Alles na de klus keurig achter gelaten. Een echte aanbeveling. Bedankt - Werkspot-gebruiker uit DordrechtBeoordeeld op 7 nov 2018
Beoordeling: 5 van 5 Borderrand aanleggen(Bewerkt op 28 apr 2024) - Werkspot-gebruiker uit RotterdamBeoordeeld op 27 apr 2024
Beoordeling: 4 van 5 Tuin: Boom rooien, 2 x boom omzagen en verwijderen; 2 bomenVakkundig uitgevoerd ,netjes en professioneel fijne mensen!