Lavande aanleg & Tuin onderhoud

Lavande aanleg & Tuin onderhoud beoordelingen (288)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 2 jul 2016

Tuinonderhoud, onkruid verwijderen, snoeien

de opdracht was het verwijderen van onkruid, het uitvoeren van achterstallig tuinonderhoud en het presentabel maken vd tuin ivm aanstaande verkoop van de woning. De heren zijn een koppel geschikte gasten die hard werken en meedenken. De 10 voor flexibiliteit omdat we binnen 2 dagen een afspraak hadden en het werk gedaan is. Zeer tevreden over de afwikkeling.
  • Review door Peter, Papendrecht
    Beoordeeld op 28 mei 2016

Sraatwerk 16m2(voorzijde huis)

Net werk geleverd. Houdt zich aan de afspraken. Erg punctueel en betrouwbaar. Een aanrader.
  • Review door Matijs, Rotterdam
    Beoordeeld op 26 mei 2016

Bestrating terras 9 m2

Het terras is op zeer korte termijn aangelegd en compleet volgens wens!
  • Review door W., Dordrecht
    Beoordeeld op 17 mei 2016

Herinrichten terras

Vorige week is door Dirk Hoek van Lavande aanleg & tuin ons terras vernieuwd. Bestrating, afwatering, muren geverfd, plantenbakken aangelegd en voorzien van beplanting. Tevens de bestrating van onze carport opgehoogd. Wij hebben Dirk ervaren als een vakman, zowel in de uitvoering als in de betrouwbaarheid. Wij hebben het zelfs aangedurfd om met vakantie te gaan, terwijl Dirk ons terras heeft aangelegd. Heeft ons op ons vakantieadres op de hoogte gehouden middels foto's en bij vragen afgestemd met ons. Het resultaat mag er zijn! Wij zijn zeer tevreden en zullen Dirk zeker bij anderen aanbevelen!
  • Review door Onno, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 13 apr 2016

Hek op vlonder plaatsen

Zeer betrouwbare vakman die met ons heeft meegedacht. Ben erg blij met het eindresultaat en kan Lavande aan iedereen van harte aanbevelen.
  • Review door Carl, Barendrecht
    Beoordeeld op 12 mrt 2016

vervangen schutting

Prima werk geleverd, na wat mailcontact over en weer, de wensen overgebracht en door Dirk vertaald in een duidelijke offerte. Op vrijdag wezen kijken, op zaterdag de definitieve offerte en 3 dagen later waren de mannen al begonnen. Het resultaat mag er zijn, we zijn er super blij mee, en hebben al veel complimenten gehad van bewoners uit de buurt. Ik kan u Dirk en zijn collega van Lavande aanbevelen.
  • Review door Jan, Zoetermeer
    Beoordeeld op 11 mrt 2016

Tuinschutting weg halen nieuwe plaatsen

Prima werk geleverd en een heel nette prijs
  • Review door Tim, Voorburg
    Beoordeeld op 22 feb 2016

Aanleg terras met grinttegels

Dirk en zijn collega hebben het werk snel, degelijk en voor een mooie prijs uitgevoerd. Ze hebben weinig toelichting nodig en voeren het werk prima uit. Kan ze zeker aanraden.
  • Review door Daisy, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2016

Rooien 11 meter hoge esdoorn e.a.

Heldere communicatie, keurig en volgens afspraak het werk uitgevoerd.
  • Review door Frank, Dordrecht
    Beoordeeld op 8 feb 2016

Boom verwijderen ( Berk )

Het werk werd zeer professioneel gedaan, alles werd ook keurig netjes opgeruimd. Heb maar gelijk een offerte gevraagd voor het plaatsen van een nieuw tuinhek. Is duidelijk in het maken van afspraken en geeft ook een heldere offerte.