elandSTUC

elandSTUC beoordelingen (157)

• Review door Bart, Beek, Montferland
    Beoordeeld op 6 apr 2016
    Stucadoren binnenwanden 30m
    Prima prijs. Met top werk!!
    (Bewerkt op 25 apr 2016)

Bedankt voor uw review. Mocht u ooit nog een stucadoor nodig hebben dan weet u ons te vinden.

Reactie geplaatst 25 apr 2016
  • Review door Janita, Lent
    Beoordeeld op 2 apr 2016
    Stucen plafond nieuwbouwwoning ongeveer 90m2
    Fijne communicatie en erg snelle en flexibele service. Stucwerk ziet er zeer strak uit. Aanrader!

Goed om te horen! Bedankt voor uw review.

Reactie geplaatst 2 apr 2016
  • Review door Rombout, Lent
    Beoordeeld op 28 feb 2016
    Stucen zolderverdieping ± 25 m2
    Prima ervaring. Ik had een relatief kleine klus van 1 dag. Om de prijs laag te houden koos Elandstuc ervoor om vooraf niet langs te komen, maar alles met fotomateriaal via email af te spreken. Het maken van de afspraak ging razendsnel. Foto's gemaild van de situatie en in no time een scherpe prijsafspraak. De medewerker van Elandstuc was (op zaterdag, ook een pluspunt) keurig op tijd aanwezig. Uiterst beleefde man en een harde werker. Klus is uitstekend uitgevoerd en niet geheel onbelangrijk: zeer schoon gewerkt!
    (Bewerkt op 29 feb 2016)

Bedankt voor uw referentie meneer Duisterhof! Mocht u ooit nog een stukadoor zoeken. U weet ons te vinden. Mvg Dennis

Reactie geplaatst 29 feb 2016
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen
    Beoordeeld op 15 feb 2016
    Nieuwbouw woonkamer muren stuccen 55m2
    We hadden in eerste instantie een andere stucadoor. Die is in het weekend niet op komen dagen waardoor ik in tijdnood was gekomen. Ik heb met dennis van elandstuc gesproken. Ze konden ,op verzoek, op hele korte termijn langskomen. Hierdoor heb ik de planning van mn verbouwing gered. Bedankt hiervoor! De muren zijn nog niet droog maar het ziet er goed strak uit!
    (Bewerkt op 20 feb 2016)

Bedankt voor uw referentie. Vergeet mn advies, betreft uw electra, niet door te geven aan uw electrien. Mvg Dennis

Reactie geplaatst 20 feb 2016
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 3 feb 2016
    1e etage nieuwbouw woning
    Ik ben echt blij met elandstuc. Ik heb 5 bedrijven langs gehad. Dennis gaf me direct een vertrouwd gevoel en gaf overal eerlijk antwoord op. Bij de andere bedrijven kreeg ik vage antwoorden op krimpscheuren bij nieuwbouw. Dennis was hier open en eerlijk over. Dit waardeer ik enorm. Ze waren niet de goedkoopste van de 5 maar ze zijn het geld dubbel en dwars waard!

Bedankt voor uw referentie! Eerlijkheid duurt het langst. Veel plezier met uw woning en hopelijk tot ziens.

Reactie geplaatst 3 feb 2016
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oss
    Beoordeeld op 25 jan 2016
    Slaapkamer opnieuw stuccen 52m2
    Goed bedrijf die erg flexibel is. Het was niet mogelijk dat ik door de weeks vrij kon nemen van werk. Mijn verzoek of ze in het weekend langs konden komen. Dit was geen probleem. Afgelopen zaterdag en zondag is onze slaapkamer gestuct. Het ziet er allemaal wel goed uit.
    (Bewerkt op 26 jan 2016)

Bedankt voor uw referentie! Hopelijk tot snel weer :)

• Review door Laura, Nijmegen
    Beoordeeld op 24 jan 2016
    Plafond woonkamer 30M2
    In een woord super! Ik had een opdracht gezet om mn plafond glad te maken. Dennis heeft me het een en ander laten zien. Ik ben voor een schuurplafond gegaan voor bijna hetzelfde geld. En het resultaat mag er wezen! Ik ben er echt super blij mee. Ze hebben ook alles netjes afgeplakt. Niets is vies geworden. Elandstuc nogmaals bedankt!
    (Bewerkt op 26 jan 2016)

Bedankt voor uw referentie. De schuurplafond heeft uw woonkamer een mooie look gegeven.

• Review door Nick, Nijmegen
    Beoordeeld op 19 jan 2016
    Stuccen WC plafond 1,5m2
    Isaac is langsgekomen en heeft het plafond van onze wc gestuct. Vond het niet erg om een kleine gaatje in een andere muur op te vullen. Vroeg hier geen extra geld voor! Zou service van de zaak zijn! Had ook de vloer afgeplakt.. Alles is netjes en schoon achtergelaten. Prijs was ook goed. oftewel een hele goede ervaring met elandstuc.
    (Bewerkt op 26 jan 2016)

Bedankt voor uw referentie. Het is natuurlijk geen probleem als we nog iets kleins erbij doen :) service van de zaak !

• Review door Eva, Nijmegen
    Beoordeeld op 30 dec 2015
    60m winkelpand
    Ik heb een goede ervaring met elandSTUC. Dit is de 2e klus die ze voor me doen. De vriendelijke stucadoor kon op korte termijn al langskomen. Muren zijn goed gestuct.. vloer is netjes afgeplakt. Na het stukwerk is alles schoon en netjes achtergelaten. Niets op aan te merken.
    (Bewerkt op 4 jan 2016)

Bedankt voor uw referentie! Veel succes met de zaak. Mvg Dennis

Reactie geplaatst 4 jan 2016
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beuningen
    Beoordeeld op 16 okt 2015
    80m2 spachtelpoetz
    Hele fijne ervaring met elandstuc. De muren zijn mooi gespachteld, vloeren zijn netjes afgeplakt en ze hebben ze mn woonkamer schoon achter gelaten. Het zijn eerlijke en no nonsense vakmannen. Ik heb een goede prijs gekregen en het opgeleverde werk was ook goed. Ik zou adviseren aan anderen.

Bedankt voor uw referenie. U weet ons te vinden als u ooit een stucadoor nodig heeft. Mvg Dennis

Reactie geplaatst 16 okt 2015