De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (716)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 1 mrt 2013
    Stopcontact meterkast
    Absoluut een aanrader. Dhr. Boekholt was snel beschikbaar en voor een zeer schappelijke prijs heeft hij goed werk geleverd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delfgauw
    Beoordeeld op 25 feb 2013
    bijplaatsen groep tbv zonnepanelen
    Netjes op tijd, duidelijke uitleg en goed werk voor een schappelijke prijs
  • Review door Michel, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 24 feb 2013
    Perilex stekker aan inductiefornuis monteren
    Meneer was netjes op tijd, kwam de afspraak netjes na en heeft prima werk geleverd. Aanrader!
  • Review door Piet, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 18 feb 2013
    extra groep tbv fornuis
    Deze man kent zijn vak,werkt netjes volgens afspraak,met garantie.Ik kan hem zeker aanbevelen.Hij heeft bij ons een extra groep met bedrading en stopcontact geplaatst t.b.v.een fornuis.
    Beoordeeld op 15 feb 2013
    stroom van meterkast naar tuin
    Dhr. Boekholt heeft voor ons, via de kruipruimte, stroom naar de achtertuin aangelegd. Wij bevelen deze vakman graag aan. Goed werk opgeleverd en uitstekende service.
  • Review door Marc, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 13 feb 2013
    3 stopcontacten maken op 3 groepen in meterkast
    Leo reageerde zeer snel en de afspraak was snel gemaakt. Leo heeft keurig werk geleverd en zou hem zeker aanbevelen bij anderen. Zijn telefoonnummer heb ik opgeslagen zodat een volgende klus rechtstreeks geregeld kan worden. Niet onbelangrijk! de prijs was zeer acceptabel.
    Beoordeeld op 8 feb 2013
    Nieuwe groepenkast plaatsen.
    We hebben Leo gevraagd een door ons gekochte groepenkast te installeren. Dit heeft hij netjes gedaan, inclusief klein materiaal. We stuitten echter op wat problemen met de elektra in het huis na het aansluiten (niet vanwege Leo zijn werk) en hebben Leo gevraagd een tweede keer te komen om het probleem te vinden en op te lossen. Dit heeft hij uitstekend gedaan voor een nette meerprijs. Het was een verlichting iemand te hebben werken die doet wat hem gevraagd wordt, zonder opsmuk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 4 feb 2013
    Elektriciteitsdraad trekken
    Vlot en deskundig het werk gedaan tegen een scherpe prijs. Zeer klantvriendelijk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 3 feb 2013