Deze man kent zijn vak,werkt netjes volgens afspraak,met garantie.Ik kan hem zeker aanbevelen.Hij heeft bij ons een extra groep met bedrading en stopcontact geplaatst t.b.v.een fornuis.
Dhr. Boekholt heeft voor ons, via de kruipruimte, stroom naar de achtertuin aangelegd. Wij bevelen deze vakman graag aan. Goed werk opgeleverd en uitstekende service.
Leo reageerde zeer snel en de afspraak was snel gemaakt. Leo heeft keurig werk geleverd en zou hem zeker aanbevelen bij anderen. Zijn telefoonnummer heb ik opgeslagen zodat een volgende klus rechtstreeks geregeld kan worden.
Niet onbelangrijk! de prijs was zeer acceptabel.
We hebben Leo gevraagd een door ons gekochte groepenkast te installeren. Dit heeft hij netjes gedaan, inclusief klein materiaal.
We stuitten echter op wat problemen met de elektra in het huis na het aansluiten (niet vanwege Leo zijn werk) en hebben Leo gevraagd een tweede keer te komen om het probleem te vinden en op te lossen. Dit heeft hij uitstekend gedaan voor een nette meerprijs. Het was een verlichting iemand te hebben werken die doet wat hem gevraagd wordt, zonder opsmuk.