De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (716)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 2 feb 2013
    aansluiten oven
    Hij was precies op tijd, had alles bij zich en heeft het werk uitstekend en netjes gedaan voor een mooie afgesproken prijs. Hij is een nette, gezellige werker.Een aanrader!
    Beoordeeld op 28 jan 2013
    Aansluiten inductiekookplaat
    Kan alle positieve recensies alleen maar bevestigen. Aantrekkelijke prijs, goed uitgevoerd, snel en flexibel.
  • Review door Nico, Noordwijk
    Beoordeeld op 22 jan 2013
    storing
    Op advies van dit bedrijf heb ik de storing zelf kunnen oplossen.
  • Review door Jan, Zaltbommel
    Beoordeeld op 18 jan 2013
    Extra stopcontact voor wasdroger
    Alles volgens afspraak uitgevoerd. Op tijd, geen onverwachte kosten en advies over mogelijkhedn voor internet aansluiting. Wat wil een mens nog meer. Prima werk. Ik ga Leo zeker aanbevelen als mensen daarom vragen.
  • Review door rolien, Gouda
    Beoordeeld op 16 jan 2013
    stopcontact in meterkast
    Ondanks het vreselijke weer was hij stipt op tijd en heeft snel en netjes een stopcontact bij ons aangelegd.
  • Review door Aguiliano, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 jan 2013
    Aansluiten elektrisch fornuis
    De heer Boekholt is zeer vriendelijk, erg professioneel en was snel klaar. Vooral als ik moet gaan kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding, scoort de heer Boekholt voor een dikke 9!
  • Review door ali, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 jan 2013
    lampen hangen
    Die meneer heb me goed geholpen ik geef heb 10plus wie iemand nodig wel advies Leo boekholt beheer bv hij is heel lief persoon goed
  • Review door W.L., Den Haag
    Beoordeeld op 4 jan 2013

Geachte heer Van der Schaaf, Hartelijk dank voor de mooie referentie die u hebt geplaatst. Ik stel dit erg op prijs. Vriendelijke groet, Leo Boekholt

Reactie geplaatst 4 jan 2013
  • Review door Michel, Zoetermeer
    Beoordeeld op 2 jan 2013
    Electra geraakt tijdens gaatje boren in muur
    Leo heeft electra draad vervangen nadat ik met boren door de electriciteitsleiding ben gegaan. Opdracht is correct uitgevoerd en Leo was stipt op afgesproken tijd aanwezig en we kregen ook nog 3 jaar garantie + kwitantie.