De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (715)

Beoordeeld op 6 sep 2008
    plaatsen nieuwe groepenkast
    Netjes de nieuwe kast geplaatst en de oude overbodige zaken uit de meterkast verwijderd.
    Beoordeeld op 1 sep 2008
    CV ketel + leidingen
    Dit was een vrij grote klus voor Leo, naast het vervangen van de CV-installatie is ook de elektrische installatie vervangen, leidingen en stoppenkast. De klus is een stuk moeilijker uitgevallen dan vooraf ingeschat, wat planningsproblemen met zicht meebracht. Vele uren heeft Leo in onze kruipruimte moeten doorbrengen voor het aanleggen van leidingen voor de nieuwe keuken en CV-installatie. Hierdoor kwamen wij wat achter op planning, maar uiteindelijk telt het resultaat, en dat is geweldig. Alles werkt, ziet er goed afgewerkt uit en Leo draait zijn hand er niet voor om om extra werk te verrichten buiten de opdracht om. Al met al denk ik dat Leo het best tot zijn recht komt in minder complexe opdrachten. Grotere of complexe opdrachten kunnen het best onderverdeeld worden in deelopdrachten, want soms dreigt het overzcht zoek te raken. Hij werkt graag alleen en gaat onverstoord door tot de klus geklaard is. Een keiharde werker. Zorg wel voor voldoende koffie in huis! Ik ben zeer tevreden en kan Leo van harte aanbevelen.
    Beoordeeld op 12 aug 2008
    ruimte gereed maken voor keuken
    Zeer tevreden, perfect meedenkend en wat nog veel plezieriger is in zeer goed overleg. Leo is een keiharde werker. De klus viel tijdstechnisch tegen, er moest veel hard muurmateriaal verwijderd worden dan verwacht voor de electra-leidingen konden worden gelegd. Vakman!
    Beoordeeld op 11 aug 2008
    Vervangen stoppenkast
    Heel goed werk afgeleverd. Snel en met de materialen die ik wilde. Zeer tevreden!
    Beoordeeld op 22 apr 2008
    2 extra groepen plaatsen
    Afspraak aan mijn wensen aangepast, werk prima uitgevoerd (zelfs in overleg wat meer gedaan), nette prijs. Correcte vakman die ik zeker kan aanbevelen.