De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (715)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 10 apr 2010
    Renovatie groepenkast
    Keurige vakman die mijn opdracht uitstekend heeft uitgevoerd. Afspraak was makkelijk gemaakt, gelijk op mijn eerste voorkeursdata. Keurig op tijd aanwezig en na een kop koffie gelijk begonnen. Zijn werk netjes uitgevoerd en ook opgeruimd. Goede prijs/kwaliteit verhouding en mijn vragen werden goed beantwoord. Op eigen initiatief kreeg ik nog een extraatje van de vakman. Prettige en zeer aardig man, ook voor kleine kinderen en huisdieren. Erg prettig in een gezin. Ik zou hem zo weer vragen voor toekomstige elektra klussen.
    Beoordeeld op 31 mrt 2010
    aansluiten groepenkast
    Leo was mooi op tijd en heeft de klus perfect uitgevoerd. Aardige vakman die meedenkt en zelfs nog wat extra's buiten de opdracht heeft uitgevoerd. Een echte aanrader!
    Beoordeeld op 30 mrt 2010
    Vervangen groepenkast + uitbreiden stopcontacten
    Leo is een vakman, het plaatsen van de nieuwe groepenkast was in een handomdraai gebeurd. En Leo houdt zich uitdrukkelijk aan de prijsafspraak, ook als het werk onverwacht langer duurt dan hij oorspronkelijk had bedacht. Wel liep onze planning hier en daar schade op omdat het allemaal iets complexer werd dan de bedoeling was. Maar Leo heeft zich hier keurig doorheen geslagen en onze elektra voldoen weer helemaal aan de eisen van de tijd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Pijnacker
    Beoordeeld op 23 mrt 2010
    Groepenkast plaatsen
    Een aardige man, komt zijn afspraken na en voert zijn werk goed uit! Na het plaatsen van een nieuwe groepenkast heeft hij ons nog gemaild waarin hij schrijft dat we altijd bij hem terecht kunnen voor vragen. Goede nazorg. WIj zijn tevreden. Een absolute aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leidschendam
    Beoordeeld op 8 jan 2010
    Aardlekschakelaar plaatsen
    Leo is een goede vakman, die zijn afspraken prima nakomt. Het werk is keurig volgens afspraak uitgevoerd. Ook deed Leo wat meerwerk voor een schappelijke prijs waar wij uiterst tevreden over zijn. Kortom, een prima man die je gerust om een klus kunt vragen. Leo, bedankt voor het afhandelen van mijn klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 8 dec 2009
    Plaatsen groepenkast + ALS
    Goede communicatie, flexibel qua tijdplanning. Leo komt z'n afspraken na en de offerte (geschatte tijd) conform werkelijkheid. Wij zijn uitermate tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Borculo
    Beoordeeld op 15 nov 2009
    Kookplaat keramisch Perilex aansluiten Capelle aan den IJssel
    Een heel goede ervaring overgehouden. Werkt netjes, accuraat en vakkundig. Voor herhaling vatbaar. Leo levert kwaliteit en geeft prima adviezen.
    Beoordeeld op 3 okt 2009
    Toevoegen randaarde 2 wandcontactdozen
    Alles helemaal goed. Kleine klus, maar netjes op tijd, goed aangelegd en ook goed getest. Zou Leo zeker nog een keer inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 30 aug 2009
    Meterkast vernieuwen en uitbreiden
    Prima werk afgeleverd, denkt goed mee en geeft goede adviezen, zal een volgende klus zeker door hem laten uitvoeren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 26 aug 2009
    Groepenkast vervangen en inductieplaat aansluiten
    Erg aardige vakman welke snel de groepenkast heeft aangesloten voor een goede prijs. Heeft goed meegedacht en geinformeerd over werk dat ik zelf kan doen voor het leggen van de kabels. Dit kon de kosten voor mij iets drukken. Groepenkast is erg netjes aangesloten en ruimte slim ingedeeld dat we extra kabels makkelijk kunnen leggen. Leo komt over een maand nog even terug om mijn kookplaat aan te sluiten als de nieuwe keuken geinstalleerd is. Erg tevreden!