De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (715)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 27 mei 2010
    Installeren 8 groepen
    Leo is een topper! Supergoed werk afgeleverd, erg vriendelijk, flexibel en denkt mee. Was keurig, stipt op tijd op de afspraken. En hij komt zelfs kosteloos nog een keer terug om te helpen bij het aansluiten van de keukenapparaten. Service die je niet vaak meer meemaakt. Ik kan Leo iedereen aanraden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 26 mei 2010
    Groepenkast vervangen
    Leo (vriendelijke vent) geselecteerd via werkspot. Wil het graag netjes opleveren. groepenkast vervangen en uitbreiden van 2 naar 7 groepen met twee aardlekschakelaars.Hij koos ervoor nog een keer terug te komen om een beter passende groepenkast (de eerste te groot) te installeren zonder extra meerkosten hiervoor moest hij een keer terugkomen. Ook voor de nieuwe bettrafo werden geen extra kosten berekent. Leo denkt mee en is zeer flexibel in zijn planning. Als ik in de toekomst weer werk heb nodig ik hem zeker weer uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Boskoop
    Beoordeeld op 21 mei 2010
    Vervangen huidige groepenkast t.b.v. keuken
    Leo is zeer bedreven in het vervangen van de groepenkast en heeft uitstekend werk geleverd. Vanaf de eerste reactie tot de oplevering van de werkzaamheden hebben we prima contact gehad. Leo denkt mee en komt met alternatieven. Daarnaast biedt hij diverse oplossingen in zowel functionaliteit als prijs/kwaliteit verhouding. De keuze voor de groepenkast is gemaakt in overleg met Leo, waarbij hij duidelijk voor en nadelen heeft aangegeven. De uitvoering van de werkzaamheden, onze groepenkast was niet standaard, heeft wel wat tijd gekost maar werd zeer kundig aangepakt. Voor een volgende klus zullen we Leo zeker vragen, ik kan hem ook van harte aanbevelen!!
    Beoordeeld op 21 mei 2010
    groepenkast vervangen + 3 stopcontacten bijplaatsen
    Deze vakman heeft uitstekend werk afgeleverd! Leo is een erg vriendelijke man in de omgang, was stipt op tijd! Daar mogen vele mensen nog wat van leren! Niks anders dan positief over Leo, echt een aanrader voor iedereen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Teteringen
    Beoordeeld op 16 mei 2010
    Uitbreiden groepenkast
    Leo heeft dit werk zorgvuldig en voor een schappelijke prijs uitgevoerd; we hebben Leo gevraagd ook nog wat schakelmateriaal en verlichting te monteren en ook dat heeft hij naar tevredenheid gedaan. Hij komt zijn afspraken qua tijd en geld na en is goed te bereiken. Ik kan Leo voor electra werk aan eenieder aanbevelen.
    Beoordeeld op 28 apr 2010
    moderniseren groepenkast
    De groepenkast is snel (binnen anderhalf uur) en netjes geplaatst. foto 1 is oude situatie en foto 2 de nieuwe !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 27 apr 2010