Leo is een vriendelijke man. HIj is punctueel, reageert zeer snel op email en is altijd ruim op tijd aanwezig voor een afspraak. Ondanks dat niet alles tijdens onze verbouwing liep zoals gepland, bleef Leo hard werken, flexibel en meedenken. Prijs/kwaliteit is zeer scherp. Leo is een prima vakman.
Alles was super, de prijs, de oplevering, de afspraak (stipt op tijd!) en voor een zeer goede prijs in verhouding tot anderen. Verder een nette professionele houding, iets wat je tegenwoordig niet veel meer ziet.
Werkzaamheden zijn vakkundig en snel uitgevoerd. Leo had verschillende merken groepenkasten aangedragen in zijn offerte. Het maken van de afspraak was snel gedaan, en werd ook uitstekend nagekomen.
Stoppenkast geheel vernieuwd. Klus prima gedaan. Omdat er ergens in huis nog een probleem was met een aansluiting, heeft Leo dit ook nog verholpen. Werkt op tijd, snel en brengt kwaliteit. Prima service en garantie.
Leo Boekholt heeft de klus uitstekend uitgevoerd. De groepenkast is uitstekend geïnstalleerd en alle elektra in de meterkast is netjes opnieuw geordend. Hij kwam op tijd en hij was ook snel klaar. Ik zou hem zeker aanraden voor het elektra installatie.