Huisrenovatie: Nieuwe kamer creëren

Opdrachtnummer:
3405115
Type klus:
Renovatie huis
Kamers:
Nieuwe kamer creëren
Type klus:
Stucwerk, Licht en elektra, Verlaagd plafond verlengen, binnenwand plaatsen, binnenwand verwijderen, Sloopwerk
Eigenaar van het pand:
Ja
Soort woning:
Appartement
Leeftijd woning:
> 50 jaar
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Voor het creëren van een nieuwe kamer ben ik op zoek naar een partij die dit kan realiseren. Het omvat een aantal verschillende klussen die uitgevoerd moeten worden.

Zie afbeelding plattegrond voor kleuraanduiding. In de huidige situatie zijn er twee ruimtes gescheiden door een gipswand (rood). Aan de ene kant (oranje) is een verlaagd plafond aanwezig en aan de andere kant (groen) niet. De gipswand moet verwijderd worden en het verlaagd plafond moet doorgetrokken worden. Daarnaast moet een binnenwand geplaatst worden (blauw) om van het geheel een kamer te maken. Een stopcontact moet ten behoeve van de nieuwe binnenwand een kwartslag gedraaid worden en tevens moet de internetkabel weggewerkt worden.

De nieuwe binnenwand, het nieuwe stuk verlaagd plafond en een ander stuk muur (paars) moeten sausklaar opgeleverd worden. Wat betreft mogelijkheden en materieel laat ik me graag adviseren.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Projectbouw 010

Bekijk profiel

Review van S de Jong

06-03-2020

Voor het creeëren van een nieuwe kamer moest een tussenmuur gesloopt worden, een nieuwe muur geplaatst worden en een stuk verlaagd plafond doorgetrokken worden. Daarnaast moest het geheel gestuukt worden en zijn er wat andere kleinere werkzaamheden uitgevoerd, zoals het verplaatsen van elektra en het wegwerken van leidingen. Allemaal geen enkel probleem.

Mike en zijn team zijn echte vakmannen en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Afpraken worden nagekomen, er wordt goed met je meegedacht en de kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend. Voor een toekomstige klus weet ik wie ik ga bellen!

Gerelateerde vakmannen