Vind keukenmonteurs in Venebrugge

Op zoek naar keukenmonteurs in Venebrugge? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Venebrugge

 • LEV!
  LEV!
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Keukenmonteur in Venebrugge

  Algemeen klusbedrijf voor kleine en grote werkzaamheden in en om het huis.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Heel zorgvuldig en netjes mijn IKEA hoek pax kast in elkaar gezet. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar. Tevens werkt hij door en is elke minuut goed besteed en niet zoals anderen dat wanneer je ze even alleen laat en ze alles doen behalve het werk wat je aan ze hebt uitbesteed. Binnenkort ga ik LEV wederom vragen voor een aantal andere klussen in huis.
 • GZ Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Keukenmonteur in Venebrugge

  Ik ben een gepensioneerde zzp die enkele klussen erbij doet. Ik plaats keukens en doe service werk. Ook monteer ik meubels. Leidingwerk en elektra doe ik niet. Mijn werkgebied is ongeveer 50 km rondom Almelo

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  Nieuw keukenblad geplaatst, ging snel en zorgvuldig. De afvoer paste door de nieuwe wasbak niet goed meer op de aansluiting, wat totaal niet door hem kwam, maar hij dacht goed mee over een oplossing. Absolute aanrader!
 • A.H. Mekelenkamp
  A.H. Mekelenkamp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95145 reviews
  Keukenmonteur in Venebrugge

  Mijn naam is Alex Mekelenkamp. Mijn ervaring ligt al ruim 35 jaar in de keukenmontage en interieurbouw. Ik monteer ongeveer 100 keukens per jaar. (kookklaar opgeleverd). Ook op interieurbouw gebied kan ik alle werkzaamheden voor u verrichten. Tevens kan ik u onafhankelijk adviseren over de te verrichten werkzaamheden of aankoop van uw keuken. Iendien gewenst doen wij ook traject begeleiding

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Goed. A.H. Mekelenkamp dacht goed mee en heeft de keuken weer netjes gemaakt.
 • Keukenmontage GOUDEN HANDEN
  Keukenmontage GOUDEN HANDEN
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Keukenmonteur in Venebrugge

  Ben je op zoek naar een Keukenmonteur? Dan kun je in Hardenberg bij Keukenmontage GOUDEN HANDEN terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken plaatsen of renoveren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Keukenblad plaatsen of vervangen, Afzuigkap installeren of vervangen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Ik heb dit bedrijf niet ingehuurd omdat ik geen reactie meer krijg
 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95122 reviews
  Keukenmonteur in Venebrugge

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Ali gaat niet weg totdat de klus tot in perfectie is uitgevoerd. Heel blij met de geleverde diensten!
 • Eke Meubels
  Eke Meubels
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Keukenmonteur in Venebrugge

  Eke Meubels is een meubelmaker uit Den Haag die staat voor duurzaamheid, innovatie, creativiteit en kwaliteit. Naast het maken van allerlei soorten meubels voor een interieur, gaat Eke Meubels ook graag zakelijke projecten aan. Van een complete winkelinrichting tot een mooie kledingkast in uw slaapkamer, wij maken het. In het atelier gelegen in Den Haag, worden iedere dag de mooiste meubels ontworpen en gemaakt. Heeft u al een idee of een ontwerp, Eke Meubels helpt u graag met uitwerken van uw ideeën tot een compleet ontwerp. Of het nou gaat om een salontafel, dressoir, bureau, wandmeubel of een bar voor in uw bedrijf, Eke Meubels kan het voor u maken.

  Laatste review:
  Graag wilde ik een tv-dressoir op maat van licht hout. Zelf wist ik niet zo goed hoe en wat, Eke heeft mij heel goed geholpen bij het ontwerpen van een meubel wat helemaal aan mijn wensen voldoet. Het was een fijne samenwerking en ik ben helemaal tevreden met het eindresultaat! Een mooi strak tv-meubel van licht hout. Precies wat ik wilde, ik ben er nog elke dag blij mee!
 • RW Totaal
  RW Totaal

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Venebrugge

  De activiteiten van RW Totaal vinden (onder andere) plaats in de branche: Technische ontwerp- en adviesbureaus voor burgerlijke en utiliteitsbouw. RW Totaal ontzorgt u vanaf het ontwerp tot aan de omgevingsvergunning en constructieberekeningen bij nieuw-, verbouw en renovaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het uitwerken van houtskelet constructies en productietekeningen, installatietekeningen en constructietekeningen. Wij staan met een team van constructeurs, ontwerpers, aannemers en onderaannemers klaar om u te helpen en ontzien tijdens de bouw.

 • TBKM

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Venebrugge

  Ben je op zoek naar een Keukenmonteur? Dan kun je bij TBKM terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Afzuigkap installeren of vervangen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • hoveniersbedrijf T&D
  hoveniersbedrijf T&D
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Keukenmonteur in Venebrugge

  hoveniersbedrijf T&D de oplossing voor uw tuin. wij staan voor kwaliteit en klant tevredenheid. wij doen alle voorkomende werkzaamheden in de tuin dat maakt het voor ons zeer afwisselend en altijd uitdagend. Ook doen wij in en verkoop van bestrating en beplanting en kunnen wij een mooie prijs aanbieden.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima bedrijf , harde werkers , alles netjes afgeleverd , prima prijs kwaliteit. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen en als ik weer hoveniers nodig heb huur ik ze zeker weer in
 • Ikdohet Vakman
  Ikdohet Vakman
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Keukenmonteur in Venebrugge

  Ik presenteer u een jong bedrijf dat zich toelegt op verschillende taken, zowel voor thuis als voor andere bedrijven. Ik bouw, ik monteer, ik maak schoon, ik schilder, ik zorg voor uw tuin, ik doe alles. Ik verzorg en begeleid uw hervorming van A tot Z. Als ondernemer neem ik u alle zorgen uit handen. Bij mij vind je alles onder één dak!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Zeer vriendelijke man, en net werk geleverd. Erg tevreden met t resultaat

4.7

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Venebrugge, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 71 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Venebrugge

Andere vakmensen in Venebrugge

Vind vakmensen bij jou in de buurt