Vind keukenmonteurs in Oosterbeek

Op zoek naar keukenmonteurs in Oosterbeek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Oosterbeek

 • Vissers Keukenmontage
  Vissers Keukenmontage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95317 reviews
  Keukenmonteur in Oosterbeek

  Ik ben een zelfstandige ondernemer en heb meer dan 30 jaar keukens geplaatst van vele merken. Ook Ikea keukens zijn mij niet vreemd. Ik ben inmiddels met pensioen en zet ik geen keukens meer, maar ik doe nog wel kleine werkzaamheden in keukens zoals het ombouwen van gas naar Inductie inclusief de meterkast aanpassen. Graniet of composiet slijpen + sparingen voor kookplaten groter slijpen. Het vervangen van de waterkraan voor een Quooker kraan inclusief het plaatsen en aansluiten van Quookers Apparatuur vervangen/plaatsen, kapotte scharnieren vervangen, Carrouselkasten repareren, enz. Voor dit soort werkzaamheden sta ik geheel tot uw beschikking. Met vriendelijke groet, Frans. Vissers Keukenmontage Druten

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Prima vakman, die vlug reageert en de reparatie netjes en zorgvuldig uitvoert
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75466 reviews
  Keukenmonteur in Oosterbeek

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  aardige vakmensen, werken hard en goed ervaren.
 • PWHB Techniek
  PWHB Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Keukenmonteur in Oosterbeek

  PWHB Techniek is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter of ander technisch talent nodig hebt in Driel en omgeving. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Bij Peter een afzuigkap aangeschaft welke hij ook bij ons heeft geplaatst. Peter werkt niet gehaast en overlegd goed voordat hij onomkeerbare aanpassingen doet aan het huis. Het resultaat mag er wezen, ik kom zeker nog een keer bij hem terug.
 • Diekema montage
  Diekema montage
  Beoordeling: 4 van 545231 reviews
  Keukenmonteur in Oosterbeek

  Diekema montage, voor al uw klussen aan uw pijpleidingen in en rondom uw huis, uw sanitaire voorzieningen en radiatoren. Naar 16 jaar ervaring opgedaan te hebben, heb ik besloten om geheel zelfstandig te gaan opereren. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij grote spelers in de markt. Met name Liander, Vitens, van Gelder, van Vulpen, Hak en meerdere kleine bedrijven. Hier heb ik de benodigde opleidingen afgerond en een aantal bijbehorende certificaten behaald. Deze hou ik up to date. Onder mijn werkgebied vallen alle werkzaamheden wat te maken heeft met gas, water, centrale verwarming en riolering. Over de werkzaamheden die ik verricht geef ik garantie. Aangezien ik nu vrij van grote bedrijven opereer, bied ik een scherpe prijs aan die lager ligt dan gemiddeld. Ik hoef immers geen lasten aan kantoorfuncties e.d. af te dragen. De werkwijze waaraan ik vast hou is als volgt: ik kom vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen en geef u gratis advies over wat de mogelijkheden zijn met een doelgerichte ( klantgerichte) oplossing. Dit gepaard met een prijs die ik, in de meeste gevallen, gelijk kan aanbieden. Mocht de situatie te beoordelen zijn via foto's of video's dan gaat daar mijn voorkeur naar uit. Scheelt mij aanzienlijk veel tijd. Met name de kleinere klussen kan dit vaak via foto's. Toch indien dit niet mogelijk is of u aangeeft dit niet fijn te vinden kom ik uiteraard gewoon langs om te kijken. Blijf niet langer met uw uitdaging 'rondmalen' en twijfel niet om een telefoontje uit te wisselen om samen tot goede oplossing te komen! Ik ben volledig gecertificeerd voor alles, gas papieren zelfs voor de hoge druk dus en heb mijn zaken goed geregeld. Goed verzekerd. Zoals u kunt lezen in mijn reviews ziet u dat ik er niet op uit ben om u uit te kleden. Klant staat centraal, u krijg een eerlijk advies zoals ik dat ook graag zou willen. Tot u dienst! Vriendelijke groet, Jelle Diekema Diekema montage

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Snel contact en vriendelijke in contact. je team heeft de vaatwasser goed en stevig geplaatst
 • ATA Klusbedrijf
  ATA Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Keukenmonteur in Oosterbeek

  Voor alle reparatie- en onderhoudsklussen in en om het huis of pand kunt u bij mij terecht. Werkgebied: Regio Gelderland Ervaring: Bekijk mijn reviews Opleiding: HTS Materiaal voor werkzaamheden: In overleg met de klant. Geen voorrijkosten Efficient Afspraak = Afspraak Netjes en secuur Komt op tijd Werkt altijd in overleg. Reviews: - Harde en gezellige werker! - Fantastische prijs - kwaliteit verhouding. - Levert topkwaliteit voor een mooie prijs. - Gaat pas weg als je 100% tevreden bent. - Geweldige man met merkbaar veel ervaring en inzet. - Deinst niet terug als het niet meezit, ziet dat eerder als een uitdaging die hij niet uit de weg gaat. - Vakman die met je meedenkt. Een tevreden klant is goud waard !! ** Mocht ik niet reageren op een aanvraag/klus dan is dat niet omdat ik dat niet zou willen uitvoeren, maar omdat ik het momenteel te druk heb. **

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Uitstekend! Professioneel werk met prettige communicatie. Denkt mee, werkt zorgvuldig en zorgt voor een mooi resultaat. Ik ben erg tevreden met zijn werk. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Boating Europe
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Keukenmonteur in Oosterbeek

  Ervaren klusser in de buurt van Arnhem en omstreken (straal van 20 km) werkt netjes en precies is betrouwbaar is punctueel is niet al te duur is van alle markten thuis, timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, montagewerk, klein laswerk, terras schoonmaakwerk, is niet te duur, al met al geeft waar voor uw geld.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Vakkundig en prettig. Klus geklaard. Erg fijn.
 • Klusbedrijf Gigi
  Klusbedrijf Gigi
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Keukenmonteur in Oosterbeek

  voor alle klussen in en rondom het huis. landelijk beschikbaar. we beschikken over verzekeringen en de benodigde certificaten.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Gigi kan aardig en behulpzaam zijn en hij zet vakmensen in. Helaas is hijzelf geen vakman en kiest hij voor de goedkoopste of snelste oplossing. Is het een complete ramp? Nee dat niet. Zijn er herstelwerkzaamheden nodig? Ja: een sifon voor de afvoer van de wasmachine (zodat het huis niet meer naar stront ruikt), nieuwe afvoer wastafel (zodat de afvoer niet meer op het platte dak buiten wordt geloosd), vastzetten afvoer van de keuken (die hangt nu los onder de vloer), stucwerk laat op meer plaatsen roestplekken door, de vloerverwarming is niet goed afgesmeerd (hopelijk geen lekken) en de vloer ligt niet waterpas, de buitenmuur moet op meerdere plekken hersteld worden omdat hier met onjuiste boor doorheen is geboord, in de hal ontbreekt vloerbedekking, de vloerverwarming verdeler heeft nog geen afdekking, er zit nog een gat in het plafond in de woonkamer (oud ventilatiekanaal), er zit nog een gat in de vloer van de bijkeuken (ivm de waterleiding en afvoer). Te veel om hoger te scoren.
 • Robbie Driessen
  Robbie Driessen
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Keukenmonteur in Oosterbeek

  Mijn naam is Robbie en ik werk inmiddels 15 jaar in de (decor)bouw als allrounder. Timmerwerk, schilderwerk, tegelwerk, behangen, isoleren, herstelwerk, klein installatiewerk en het leveren en installeren van zonnepanelen zijn mij niet vreemd. Of toch een warmtepompboiler? Kleinere of grotere verbouwingen zijn de klussen die ik u graag uit handen neem! Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Vriendelijk, beleefd, kundig, goede communicatie. Zou ik zeker nog eens bellen.
 • Kluzzer
  Kluzzer
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Keukenmonteur in Oosterbeek

  Na jarenlang binnen de complexe zorg gewerkt te hebben, maar altijd als hobby geklust te hebben. Sinds een aantal jaar de combinatie van zorg en klussen gemaakt. Ben opgeleid door een klassieke timmerman en veel ervaring opgedaan bij een allround aannemer. Daar waar het kan schuw ik niet om jongeren met een verstandelijke beperking mee te nemen op klus. Dit geeft vaak een mooie dynamiek. Ik hou van kleine overzichtelijke klussen, hierdoor is er ruimte voor uitleg en geduld binnen de uit te voeren werkzaamheden. Uiteraard wordt er kwaliteit geleverd. Plafonds, muurtjes, sloop werk, voorbereiden elektra, schuttingen, aftimmeren werkzaamheden en vloeren Kan allemaal.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Meer dan uitstekend Heel fijn en erg professioneel geholpen door Joost. Fijn en flexibel, en zo konden mijn zorgen rondom de volgelopen regenpijpen snel verholpen worden. Maar behalve dat, meteen gevoel van vertrouwen, mede door het meedenken en advies geven en de buitengewoon zorgvuldige werkwijze. Absolute aanrader. Joost staat al bij mijn contacten. Hoop hem graag nog eens om advies te mogen vragen.
 • GP Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Keukenmonteur in Oosterbeek

  Na 15 jaar als interieurbouwer voor een werkgever te hebben gewerkt, besloten om voor mezelf te beginnen. Ik hou mij voornamelijk bezig met het maken en zetten van keukens, andere maatwerk meubels. Ook met ander timmer en klus werkzaamheden in huis veel ervaring. Perfectionistisch, netjes en kwaliteit staan voorop.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Zeer nette installatie van de keuken. Erg tevreden met het contact en het geleverde werk van GP Interieurbouw. Zou hem een volgende keer weer bellen.

4.9

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Oosterbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 246 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Oosterbeek

Andere vakmensen in Oosterbeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt