Vind isolatiebedrijven in Ooltgensplaat

Op zoek naar isolatiebedrijven in Ooltgensplaat? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Ooltgensplaat, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 15 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Ooltgensplaat

 • Kolev Klusbedrijf
  Kolev Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Isolatiebedrijf in Ooltgensplaat

  Kolev Klusbedrijf met ruim personeel en veel ervaring in verschillende soorten werkzaamheden.Deze zijn uiteenlopend van schilderen,isolatie(zolderisolatie-binnenkant voorzetwanden kruipruimte),decoratie-plafond,stuken,elektra werk,loodgieters tegelen etc.Compleet renovatie is mogelijk. Daarnaast zijn wij in het bezit van compleet gereedschap om de werkzaamheden uit te voeren,en komen wij vooraf graag vrijblijvend bij u langs voor offerte.De afspraken die wij u maken zullen zorgvuldig worden nageleefd.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Heel goed uitgevoerd. Duidelijke en eerlijke communicatie. Plaatsing van isolatieplaten onder het schuine dak tussen de balken. De jongens zijn zeer vriendelijk en werken hard, ook heeft men alles netjes schoongemaakt na afloop. Zeker het aanbevelen waard!
 • RRBBS Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Isolatiebedrijf in Ooltgensplaat

  mijn naam is jan en heb 15 jaar in kruipruimte gewerkt om het riool te vernieuwen ,vocht of watervrij maken , schoon maken van kelders , isoleren , daar na doe ik al17 jaar de onderhoud van de zorg ongeveer 300 kamers ,schilderen vliesbehang sauzen ,MVG jan v Velzen rrbbs onderhoud

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Prima vakman! prettig in de omgang, value for money Wij hebben een prachtige geïsoleerde zolder nu
 • Slinger Bouw
  Slinger Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Isolatiebedrijf in Ooltgensplaat

  Slinger Bouw is een bedrijf, dat opereert op en rond de Zuid Hollandse eilanden op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovaties en onderhoud. Onze (vaste) klant, zowel de particulier als het bedrijf, is een terugkerende tevreden opdrachtgever en werkt graag met ons als kleinschalig bouwbedrijf. Hij herkent de voordelen van de korte communicatielijnen en het vertrouwde aanspreekpunt, één en dezelfde contactpersoon. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame allround timmerlieden in samenwerking met vakspecialisten, zoals de stukadoor, de loodgieter en de elektricien. Onze specialisatie ligt met name in het realiseren van aan- en uitbouwen. Daarnaast kunt u bij ons ondermeer terecht voor dakkapellen, kozijnen en ramen, gevelbekleding, daken, funderingen, tuinhuizen, paardenstallen en afwerkingen. Op deze website vindt u alle informatie van de uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij nodigen u daarom van harte uit om onze website verder te bekijken om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

  Laatste review:

  Dakkapellen en dakramen overige -

  Professionele en zeer bekwame vakman. De klus bleek groter en ingewikkelder dan verwacht maar we zijn goed geadviseerd en de klus is zeer netjes afgewerkt. Een echte aanrader!
 • Smout Bouwmanagement
  Smout Bouwmanagement
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Isolatiebedrijf in Ooltgensplaat

  Smout Bouwmanagement is opgericht in 2013 en is een jong dynamisch bedrijf welke u graag begeleid van uw droom tot realisatie. Na ca. 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse teken- en constructieburo’s en bij een middelgrote gerenommeerde aannemer uit de regio Rotterdam, wil ik graag mijn ervaring en kennis met u delen om tot geslaagd eindresultaat te komen, een tevreden opdrachtgever. De opdrachtgever staat centraal, waarbij de doelstelling van Smout Bouwmanagement is om de opdrachtgever optimaal van dienst te zijn en een volledig pakket aan diensten aan te bieden waarmee de opdrachtgever volledig ontzorgt wordt. Jarenlange praktijkervaring bij een gerenommeerde aannemer zorgt er voor dat initiatieven in de beginfase worden ingebracht. Het voordeel hiervan is dat er in de beginfase beter sturing kan worden gegeven om binnen budget en planning te blijven, waarbij de kwaliteit een belangrijke rol speelt.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Mooi geplaatst werkblad in mijn keuken. Prachtig hout en keurig afgewerkt.
 • Sjoerd Timmer & Bouw
  Sjoerd Timmer & Bouw

  Nieuw op Werkspot

  Isolatiebedrijf in Ooltgensplaat

  Allround timmerman

 • Service en Projecten C.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Isolatiebedrijf in Ooltgensplaat

  Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in geluid isolatie en akoestiek. Kleine verbouwingen en onderhoud. wij zijn sinds 2000 werkzaam in de isolatie branche zowel geluid als thermische toepassingen. wij brengen producten aan zoals easycell ,isovlok cellulose isolatie vlokken tegen buren gerucht tussen de houten vloeren . Terbevordering van de binnen akoestiek verwerken wij "Dempex". En systemen van in2noise. Wij voeren onze werkzaamheden uit door geheel Nederland. Wij monteren en leveren akoestische wanden voor de doe-het-zelvers .met of zonder print. Wij kunnen ook geluid metingen en rapportages verzorgen. Wij voeren werkzaamheden uit voor verschillende leveranciers en kunnen dan ook de best geschikten materialen verzorgen. wij worden door veel gemeente aangevraagd om geluid of thermische oplossingen te verzorgen met duurzame materialen . Ons motto is : wij doen wat we zeggen en we zeggen wat wij doen. De eventuele offerte is vrijblijvend en gratis. Hopende op een prettige samenwerking met eventuele opdrachtgevers. Vriendelijke groet. Paul Westenberg

  Laatste review:

  Geluidsisolatie -

  Dikke 10. Offerte en uitvoering zoals besproken. Ook fijn als mens en vak kennis van (onder andere) isolatie. Combinatie die ik zelden tegenkom.
 • Arrow Afbouw
  Arrow Afbouw
  Beoordeling: 4.1 van 54.157 reviews
  Isolatiebedrijf in Ooltgensplaat

  Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en werken voor zowel particulier als bedrijf. Van renovatie toilet tot complete aanbouw, wij kunnen het uitvoeren en zijn pas tevreden als u dat ook bent. En dat alles binnen uw budget.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  De klus heeft veel langer geduurd dan afgesproken. Geen nette afwerking helaas. Deur is geverfd gesloten waardoor er veel beschadigingen op zitten. Helaas werd er tegen het stof en vuil niets afgedekt op trappen, vloerbedekking en Pvc, daardoor hele huis onder stof en vuil. Ook is er afval van de bouw achter gelaten achter de schuine kanten. Dit ontdekte ik nadat ze klaar waren.
 • Brouws timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Isolatiebedrijf in Ooltgensplaat

  .

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Dimitri is een fijne vakman om over de vloer te hebben. Komt zijn afspraken na. Werkt netjes en secuur. Komt later nog terug om het deel tegen de vloer te isoleren als wij zelf de nieuwe vloer hebben geplaatst. Ik zeg niet twijfelen maar doen!
 • Lekker Warm B.V.
  Lekker Warm B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Isolatiebedrijf in Ooltgensplaat

  Lekker Warm Vloerisolatie kan je helpen met je vloerisolatieklus en bodemisolatieklus in Spijkenisse en omgeving. Let op! Wij doen geen spouwmuurisolatie. Wij zorgen ervoor dat uw KRUIPRUIMTE geen vochtige, geurende en/of beschimmelde ruimte is maar een ruimte welke droog en geurloos is en warmte vasthoudt zodat u minder hoeft te stoken en geld overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Dit doen wij doormiddel van het plaatsen van Vloerisolatie met PIR platen of Thermoskussens of bodemisolatie door het plaatsten van 2 soorten bodemfolies waarna we daarover een laag Triple Eps Isolatie Parels spuiten van circa 25 cm. Hierdoor kan de temperatuur tussen de 2 en de 7 graden stijgen. We staan klaar om al uw vragen te beantwooorden. Neem direct contact op met Lekker Warm B.V. Vloerisolatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. We horen graag van je. Groeten, Andrea en Marco Lekker Warm Vloerisolatie Zorgt voor een warmer gevoel in huis

  Laatste review:

  Vakwerk afgeleverd. En je precies krijgt waar je voor heb betaald door het gebruik van een laser. Dus precies de hoogte van 25cm woord aangehouden.. gelijk goed contact met Andrea en er goed geluisterd werd wat de wensen waren..perfect dus
 • Yurii Martsenkovskyi
  Yurii Martsenkovskyi
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Isolatiebedrijf in Ooltgensplaat

  I am Yurii Martsenkovskyi, my team and I are a skilled team of contractors who are originally from the Ukraine but now offering our services throughout The Netherlands and Belgium. We take great pride in our work and want to offer our customers the very best service. If we can help you with any job, big or small, we are at your service.

  Laatste review:

  Hele aardige jongens, heel goed werk en ze werken extreem hard.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Ooltgensplaat

Andere vakmensen in Ooltgensplaat

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur