Vind Interieur ontwerpers in Ooltgensplaat

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Ooltgensplaat? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Ooltgensplaat

 • Martijne Interieur
  Martijne Interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Interieur ontwerper in Ooltgensplaat

  Martijne Interieur is een ontwerpstudio die zich focust op advies over & realisatie van projecten op het gebied van interieurarchitectuur. We ontwerpen woninginrichtingen én kantoorinrichtingen. Je kunt als klant zelf bepalen in hoeverre wij mee- helpen en denken. Dit geldt zowel voor herinrichtingen en verbouwingen als uit- /opbouwen. Van ontwerp tot bouwtechnische tekeningen en bestellen van alle items. Hierbij kunnen we 3D beelden maken om de beoogde indeling en sfeer te visualiseren. Naast bouwkundige en stylings gerelateerde werkzaamheden, ontwerpen we ook specifieke maatwerk oplossingen, zoals tv-meubels, zitbanken, multifunctionele kasten, maatwerk keukens, badkamermeubels, etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Op de website van martijne-interieur staat een selectie gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren. Zo krijgt u een indruk van wat wij zowel doen. Martine Barnhoorn Martijne Interieur

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Ontzettend blij met het werk van Martine voor ons nieuwe kantoor! Zij luisterde goed naar wat wij zochten en kwam met mooie designs en oplossingen binnen een zeer korte termijn en binnen ons budget. Zeker een aanrader!
 • M. van der Knaap Interieur
  M. van der Knaap Interieur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Ooltgensplaat

  Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn profiel. Ik kan jou helpen met jouw nieuwbouw of bestaande woning. Samen kijken we wat er het beste bij jouw wensen past. Hierna werk ik alles uit waarbij je onder andere 3D beelden aangeleverd krijgt van hoe jouw woning er komt te zien. Twijfel je nog? neem gerust contact op. Creatieve groet, Michelle van der Knaap

 • OHHO Interieur Design
  OHHO Interieur Design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Ooltgensplaat

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Zoetermeer, dan kan OHHO Interieur Design je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Perfect work,highly recommended
 • Martijn Blaak
  Martijn Blaak
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Ooltgensplaat

  Ik, Martijn Blaak, ben 24 jaar en heb in 2018 mijn bedrijf opgericht. Ik heb een opleiding bedrijfskunde gedaan waarna ik een master global business and sustainability heb afgerond. Sinds mijn twaalfde ben ik bezig geweest met kleine baantjes als hovenier, klusser en heb ik ook veel in de horeca gewerkt. Sinds ik mijn bedrijf heb opgericht heb ik ook een Transporter busje gekocht om klussen mee uit te kunnen voeren. Mijn specialismes zijn kleine klussen, hovenier en kleinschalige verhuizingen. Ik ga hierin secuur te werk en heb de optie om met meerdere personen te komen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Martijn kwam samen met zijn broer een loopband voor me verhuizen die niet uit elkaar kon. Een trap af en bij mij een krappe trap weer op. Het was veel lastiger dan gedacht en toch deden ze het heel netjes en hebben ze voor mij super werk geleverd. Als ik ooit nog eens een verhuis klus heb zal ik hem zeker nog een keer in huren.
 • Kekstyling
  Kekstyling

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Ooltgensplaat

  Kekstyling is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Numansdorp en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Sel Woonstijl

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Ooltgensplaat

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Numansdorp, dan kan Sel Woonstijl je verder helpen. Heb je hulp nodig bij interieur advies? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Kijk voor werk op www. selwoonstijl .nl

 • FTAS Bouw
  FTAS Bouw

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Ooltgensplaat

  Als FTAS bouw streven we naar het leveren van hoogwaardige resultaten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Onze no-nonsense aanpak is gebaseerd op efficiëntie, kwaliteit en transparantie. Door middel van strakke planningen en nauwgezette uitvoering zorgen we ervoor dat elk project soepel verloopt en binnen de gestelde deadlines wordt afgerond. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan excellentie in elk detail, waardoor we niet alleen voldoen aan, maar vaak ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

 • Sailectric
  Sailectric
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Interieur ontwerper in Ooltgensplaat

  Ik ben beschikbaar in de techniek en het varen/ onderhouden van boten

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Heel netjes uitgevoerd. Dank Matthijs!!
 • Emma Bouw B.V.
  Emma Bouw B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Ooltgensplaat

  Emmabouw gespecialiseerd in renovatie werkzaamheden

 • KTP Trading
  KTP Trading
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Interieur ontwerper in Ooltgensplaat

  Ik werk ruim 40 jaar in de elektrotechniek. Van (storing)monteur tot werkvoorbereider tot elektrotechnisch tekenaar (AutoCad/Stabiplan).

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Prima en gezellige monteur, wist voor al onze dingen een oplossing. Prima en duidelijke afspraken, en goede prijs overeengekomen. Aanrader

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Ooltgensplaat, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Ooltgensplaat

Andere vakmensen in Ooltgensplaat

Vind vakmensen bij jou in de buurt