Vind Interieur ontwerpers in Hoeven

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Hoeven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Hoeven

 • Martijne Interieur
  Martijne Interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Interieur ontwerper in Hoeven

  Martijne Interieur is een ontwerpstudio die zich focust op advies over & realisatie van projecten op het gebied van interieurarchitectuur. We ontwerpen woninginrichtingen én kantoorinrichtingen. Je kunt als klant zelf bepalen in hoeverre wij mee- helpen en denken. Dit geldt zowel voor herinrichtingen en verbouwingen als uit- /opbouwen. Van ontwerp tot bouwtechnische tekeningen en bestellen van alle items. Hierbij kunnen we 3D beelden maken om de beoogde indeling en sfeer te visualiseren. Naast bouwkundige en stylings gerelateerde werkzaamheden, ontwerpen we ook specifieke maatwerk oplossingen, zoals tv-meubels, zitbanken, multifunctionele kasten, maatwerk keukens, badkamermeubels, etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Op de website van martijne-interieur staat een selectie gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren. Zo krijgt u een indruk van wat wij zowel doen. Martine Barnhoorn Martijne Interieur

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Ontzettend blij met het werk van Martine voor ons nieuwe kantoor! Zij luisterde goed naar wat wij zochten en kwam met mooie designs en oplossingen binnen een zeer korte termijn en binnen ons budget. Zeker een aanrader!
 • Rapidobouw B.V.
  Rapidobouw B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Hoeven

  Welkom bij Rapidobouw BV Rapidobouw bv is een allround bouw- en aannemingsbedrijf voor zowel de particulier als voor bedrijven. U kunt bij Rapidobouw bv terecht voor: Verbouw Nieuwbouw Renovatie Restauratie Utiliteitsbouw Heeft u bouwplannen, Rapidobouw bv denkt graag met u mee vanaf het eerste idee. Uw wensen vertalen wij naar een bouwplan, van schetsontwerp tot definitiefontwerp, van vergunningaanvraag tot oplevering. Rapidobouw bv biedt u een complete service.

 • HAVI Bouwkundig Advies-/Tekenbureau
  HAVI Bouwkundig Advies-/Tekenbureau

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Hoeven

  Op korte termijn bouwplannen? Ik kan u hierbij helpen met het maken van tekenwerk, van ontwerp tot bouwkundig tekenwerk waar de aannemer mee aan de slag kan. Dit alles tegen een scherpe uurtarief. Wat kan ik voor u betekenen? Bouwkundig en ontwerp advies (aan huis) Ontwerp tekeningen, in de vorm van 2D en 3D tekenwerk (eventuele artist impressis) kan ik uw bouwplannen vertalen naar beelden. Bouwkundige tekeningen Constructieberekeningen Toetsing regelgeving EPC / MPG berekeningen (Omgevings-)vergunningaanvraag en procedure uit handen nemen Bij vragen of interesse kunt u contact opnemen, ik streef ernaar op dezelfde dag nog met u contact op te nemen.

 • dot to dot architectuur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Hoeven

  Dot to dot ontwerpt en bouwt in architectuur en interieur. De ontwerpen zijn functioneel en tijdloos, met een esthetisch ontwerp dat uniek is voor elk project. Droom tot werkelijkheid Dot to dot levert maatwerk in alle projecten, of het nu gaat om droomhuis, een schuur als thuiskantoor, een oude fabriek transformeren tot nieuwe bestemming, een tof restaurant, of een bloemenwinkel! Dot to dot kan samen met jou je droom ontwerpen en verwezenlijken. Al meer dan 15 jaar werkzaam als architect. Eerste jaren bij Wiel Arets in Amsterdam gewerkt en daarna 12 jaar als projectleider bij Concrete te Amsterdam. Sinds 2022 mijn eigen bureau begonnen in architectuur en interieur. (ingeschreven bij kvk en architectenregister)

 • Muscat service
  Muscat service
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Interieur ontwerper in Hoeven

  Aannemersbedrijf Muscat Service, Neemt alles bijna aan van vloer tot aan dak. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van woningen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Top, ons huis verbouwd het afgelopen jaar en Ab was 1 van de betrouwbaarste en beste vakmensen waar we mee samen hebben gewerkt.
 • Kowal Aannemersbedrijf
  Kowal Aannemersbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Hoeven

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Etten-Leur bij Kowal Aannemersbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Jötun Design
  Jötun Design

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Hoeven

  Hi, Ik ben Pascal de Reus en met mijn bedrijf Jötun Design maak ik maatwerk interieurs en meubels. Wil jij een uniek item in huis of echt maatwerk. Dan ben ik de persoon voor jou! Jong en creatief zodat ik voor jou een mooi en uniek item kan maken voor in huis of buitenshuis.

 • Alimko
  Alimko
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Interieur ontwerper in Hoeven

  Alimko Nord Brabant Twee en een half jaar geleden opende ik het bedrijf Ik heb 7 jaar ervaring in Nederland, 10 jaar ervaring in Libanon en 5 jaar in Dubai Ik ben een aannemer Het bedrijf werkt van A tot Z van binnen en van buiten

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Echt goed werk. Efficiënt en precies en daar hangt een prijskaartje aan. Ik ben al aan het plannen voor een volgend project voor hen. Elke dag op tijd en zo niet, dan laat hij me dat weten. Ik zou ze elke dag aanraden.
 • Waldhoorn B.V.
  Waldhoorn B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Hoeven

  Zoekt u een betrouwbare aannemer die transparant en stap voor stap u begeleidt door uw verbouwing ? Dan is De Waldhoorn Bouw en Ontwikkeling wellicht iets vóór u. Keukens, badkamers, appartementen verbouwen. Uitbouw en renovaties. Ook kunnen we met een architect een geheel nieuw plan voor u neerzetten. Wij regelen alles van A tot Z en ontzorgen u.

 • Studio Thirty Two
  Studio Thirty Two

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Hoeven

  Studio Thirty Two is een full service interior design bureau. Wij zijn zowel actief in de particuliere als zakelijk markt. Voor volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten. Van woonhuis tot kantoor tot horeca panden. Voor nieuwbouw, verbouwen, renoveren, verduurzamen. Eén aanspreek punt van ontwerp tot realisatie. Wij werken met 2D en 3D programma’s, daarbij maken wij ook foto realistische renders waardoor je de ruimte al precies kunt ervaren voor je start met bouwen / verbouwen. Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Hoeven, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Hoeven

Andere vakmensen in Hoeven

Vind vakmensen bij jou in de buurt