Top Notch Services

Top Notch Services beoordelingen (179)

• Review door Richard Bruks
    Beoordeeld op 3 feb 2020

Renovlies aanbrengen en spuiten wanden met latex , houtwerk schilderen

Wij hebben Ed van top notch al meerdere keren Diverse Opdrachten laten uitvoeren . Grote tot kleine projecten deze mannen werken hard en met veel liefde voor hun vak. Wij maken het ze soms vaak lastig qua planning Maar toch fixen deze mannen het altijd. Prijs is goed en kwaliteit is uitstekend !
    (Bewerkt op 4 feb 2020)
  • Review door Berend, Hilversum
    Beoordeeld op 30 jan 2020
    Binnenschilderwerk: 2 trappen
    Erg fijne klus. Prijs was goed, mannen pakten het vriendelijk en grondig aan en na afloop gaven ze nog veel bruikbare tips voor onderhoud etc. Ik raad ze volledig aan!
  • Review door Marnix, Rhoon
    Beoordeeld op 7 jan 2020
    Binnenschilderwerk: 85 m2 wanden
    Uitstekende ervaring met Top Notch. Helder in de communicatie, goede prijs, flexibel en keurig gewerkt. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!
  • Review door Klant van Top Notch Services
    Beoordeeld op 25 nov 2019

500m2 Renovlies behang aanbrengen en schilderen

Klus snel afgewikkeld. Niks op kwaliteit aan te merken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoevelaken
    Beoordeeld op 20 nov 2019
    Renovlies behang: 120 m2; 4 kamers
    Punctueel en compleet ontzorgend !
  • Review door Klant van Top Notch Services
    Beoordeeld op 12 nov 2019

Schilderen plafond en muren woonkamer

Fijne samenwerking gehad met dit bedrijf. Zijn transparant in communicatie en maken waar wat ze beloven
    (Bewerkt op 13 nov 2019)
  • Review door Richard Bruks
    Beoordeeld op 12 nov 2019

Loods schilderen/spuiten

Top notch kan ik aanbevelen. Prijs is goed en afspraken komen ze na zoals planning , werken netjes en nemen bijna geen pauze harde werkers ed en zijn collega. 2 grote loodsen en 4 overheaddeuren binnen 2 weken geschilderd. Hadden eerder klaar kunnen zijn als het weer mee zat . Petje af mannen ! Tot snel weer Richard en Peter
    (Bewerkt op 13 nov 2019)
  • Review door Willem Veltman
    Beoordeeld op 4 nov 2019

Schilderen en spuiten keuken

Ed van Top Notch is een vakman. Betrouwbaar en altijd bellen als hij wat later zou zijn. Prijs is goed , kwaliteit naar ons wens Raad Top Notch iedereen aan .
    (Bewerkt op 5 nov 2019)