Timmerbedrijf Heethuis

Timmerbedrijf Heethuis beoordelingen (165)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 5 okt 2012
    dakramen vervangen
    Na deze velux-klus alle ramen en kozijnen laten vervangen. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het resultaat. Richard is een zeer betrouwbare hardwerkende vakman.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorhout
    Beoordeeld op 25 sep 2012
    Vervangen kozijn, dorpel en deur
    - Offerte - Richard reageerde op de klus met een gedetailleerde en nette offerte in een bericht, naast zijn geplaatste bod. Aanpassing offerte was geen probleem. - Uitvoering - Richard is op de afgesproken dag (ma.) op komen dagen. Hij is beleefd, maakt een prettige indruk en komt betrouwbaar over. Koffie en een babbeltje geen punt. Hij had echter geen glas bij zich voor de deur. Jammer, maar zou uiteindelijk 3 dagen later (do.) geplaatst worden. Was dan zelf niet thuis. In vertrouwen dan ook een sleutel meegegeven. Hier kreeg ik later spijt van -> Na thuiskomst (za.avond) zat er nl. geen glas in de deur en had hij in de 3 dagen vanaf do. nog geen enkel bericht achter gelaten. Hierop boos en geirriteerd de voicemail van Richard ingesproken of hij met spoed terug wilde bellen. Toen hij de dag erop terug belde excuseerde hij zich wel netjes voor het niet achterlaten van een bericht en het niet plaatsen van het glas. Probleem met zijn leverancier o.i.d. Dit zou m.i. geen probleem van de klant moeten zijn. Zoek dan een andere betrouwbaardere leverancier? Uiteindelijk is het glas alsnog goed geplaatst in de overigens goed geplaatste deur en kozijn. Zie verder hieronder voor details. - Vakmanschap - De deur is netjes afgehangen. Echter de details laten te wensen over, zie hieronder. (1) Voorboren Richard schroefde de rvs-schroeven zonder voorboren in het hardhout. Gevolg: in ieder geval 1 afgebroken schroef in een scharnier toen ik er even bij stond. Maakt de functie van het scharnier niet minder, maar toch... Slordig. Iedere timmerman zou toch moeten weten dat bij hardhout het beste eerst even voorgeboord kan worden..? (2) Afwerking deur De deur is aan beide zijden iets ingekort. Gevolg: scherpe randen. Het zou netjes geweest zijn als hij deze even met een schaafje of schuurpapiertje had afgerond. (3) Afwerking kozijn De met een tolletje ingefreesde kuilen in het kozijn waar de muurankers / slagpluggen in zitten en de gaatjes die zijn ontstaan bij het plaatsen van de mal (i.v.m. frezen sluitkolom) zijn niet even dicht gesmeerd. het zou netjes zijn geweest als hij deze ven had dichtgesmeerd. - Verder - Voor het gedoe met het glas heb ik Richard gevraagd om een offerte uit te brengen voor een andere klus. Hij vroeg me details en foto's te mailen. Dit gedaan via werkspot. Echter nooit meer een reactie mogen ontvangen. (hoeft ook niet meer)
    (Bewerkt op 11 dec 2012)

Wel jammer van deze beoordeling. de rede was dat ik niet het glas optijd had en vergeten door te geven. dan het rare vraagt hij toch hierna weer een offerte dus wel apart met deze lage beoordeling

Reactie geplaatst 11 dec 2012
  • Review door Jac, Valkenburg, Zuid-Holland
    Beoordeeld op 21 jul 2012
    Dakrand dakkapel vervangen
    Goed bedrijf! Snel, vakkundig en goeie prijs/kwaliteitverhouding. Kortom: TOP!
  • Review door Meinaart, Den Haag
    Beoordeeld op 6 jun 2012
    2 binnendeuren inclusief kozijnen plaatsen
    Wij hebben volgende zaken laten uitvoeren door timmerbedrijf Heethuis: - Aanpassen raamkozijn aan achterzijde + plaatsen nieuw raam (dubbelglas) - Verwijderen van voordeur en vervangen door dubbelglas + aanpassen kozijn - Schuurdeur vervangen door oude voordeur en deze op maat maken (was 5 cm te breed) - Plaatsen van 4 nieuwe houten binnenkozijnen + afhangen deuren - Plaatsen van een gezandstraald binnenraam + kozijn - Leveren van al het materiaal Hij kon snel komen kijken en kwam met een zeer gedetailleerde offerte die binnen ons budget viel. Ook kon hij snel beginnen en was hij duidelijk in zijn communicatie. Als iets wat langer duurde was hiervoor een duidelijke reden. Ook de prijzen die hij rekende voor de deuren en het glas waren redelijk. Afgaande op de lovende reviews op werkspot heb ik daarom gekozen voor Timmerbedrijf Heethuis. Over het aanpassen van voordeur (smaller maken) en plaatsen van dubbel glas in het kozijn aan achterzijde ben ik zeer tevreden. Vooral de voordeur is erg goed gelukt. Helaas ben ik over de overige zaken zeer ontevreden: - De houten kozijnen zijn niet recht geplaatst (bijv. linkerkant die verder naar voren komt dan rechterkant) waardoor de stukadoor genoodzaakt was om de muur gelijk te trekken met het kozijn. Hierdoor heb ik zelf nog nieuwe koplatten moeten plaatsen. In WC moet ik waarschijnlijk helaas ook koplatten plaatsen vanwege zelfde probleem, alleen nu met de tegels die voorbij het deurkozijn komen. - Omdat één deurkozijn enorm schuin zat moest deze aangepast worden, hierbij is het kozijn en de deur beschadigd. Dit is overigens wel prima hersteld door Richard. - We hadden gevraagd of er dingen waren die we zelf konden doen. Er werd toen aangegeven dat wij wel wat plamuurwerk konden doen. Toen bleek dat er na aanpassen van kozijn aan voorzijde enorme gaten overbleven en wij dit niet zagen zitten. Helaas wilde hij dit niet meer uitvoeren (ondanks ons aanbod om hiervoor alsnog het eerder geoffreerde bedrag te betalen). - Het bestelde glas voorzijde had niet de juiste maat en kon slecht met zeer veel moeite in kozijnen worden geplaatst. Hierdoor is het verfwerk van kozijn aan voorzijde beschadigd. - Er zijn verkeerde glaslatten gebruikt bij het binnenkozijn, dit zijn standaard glaslatten terwijl je bij enkel glas glaslatten van 3 cm moet gebruiken. Dit ziet er erg lelijk uit en dit moeten we nu helaas laten herstellen door een andere timmerman. - Het binnenraam zit zo strak in het kozijn dat wij net door andere timmerman gewaarschuwd zijn dat het mogelijk is dat deze komende jaren een keer gaat springen. Geen prettig idee gezien veiligheid en de prijs van de ruit (> 300 euro, zandstralen is duur). - Andere timmerman wees ons ook op dat scharnieren te laag/hoog zitten, horen eigenlijk 25 cm van de vloer te zitten omdat je deur dan makkelijker kan verwijderen. Weet niet of dit echt zo hoort of slechts een mening is. - Aanpassing van kozijn voordeur naar een raamkozijn is niet netjes gebeurd waardoor binnenzijde van kozijn er nu lelijk uitziet. - Algemene afwerking is gewoon niet mooi, erg jammer. Had gezien reviews hier hoger niveau werk en afwerking verwacht.
  • Review door H., Almere
    Beoordeeld op 18 mei 2012
    Levering en installatie Velux dakraam
    Timmerbedrijf Heethuis gaf niet de goedkoopste offerte, maar wel de meest gedetailleerde specificatie. De communicatie verliep vlot en dhr. Heethuis dacht goed mee met wat er wel en niet moest gebeuren. Correct op de afgesproken dag kwam hij aan met alle benodigde materialen. Het dakraam is correct geplaatst en netjes afgetimmerd. Uiteindelijk was de eindprijs zelfs lager dan afgesproken omdat de installatie eenvoudiger bleek dan vooraf was aangenomen. Dhr. Heethuis berekende op eigen initiatief een lagere prijs. TOP!
    Beoordeeld op 9 mei 2012
    Vervangen scharnieren
    Na een korte inspectie bleken zowel deur als scharnieren te veel beschadigd om te kunnen repareren. Richard maakte toen een aangepaste offerte voor een nieuwe deur + scharnieren. Werk kon alsnog snel uitgevoerd worden, de communicatie verliep soepel en het resultaat is uitstekend!
  • Review door Veer, Sassenheim
    Beoordeeld op 6 mrt 2012
    Afhangen nieuwe voordeur
    Richard heeft vorig jaar tot alle tevredenheid heel netjes onze deur afgehangen. Kwam op tijd, werkte netjes, snel en correct.
  • Review door Rogier, Leiden
    Beoordeeld op 12 feb 2012
    Afhangen 8 nieuwe deuren in Warmond
    Richard heeft in ons nieuwe huis 8 nieuwe deuren afgehangen. Zondag op werkspot een aanvraag gedaan, op donderdag hingen de deuren erin. We hebben Heethuis gekozen, omdat we antwoord kregen op ons gedetailleerde offerteaanvraag (we kregen daadwerkelijk een gespecificeerde offerte), de prijs was ok, Richard kon snel de opdracht uitvoeren en zijn referenties waren ook goed. Ik dacht er eerst aan om het zelf te doen, maar ik ben blij dat ik het heb laten doen. Alle deuren hangen er netjes in en binnen een paar uurtjes was het klaar. Echt een vakman.