Timmerbedrijf Heethuis

Timmerbedrijf Heethuis beoordelingen (165)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Naaldwijk
    Beoordeeld op 12 feb 2012
    Multiplex deur plaatsen
    Alles is volgens afspraak netjes gemonteerd. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
  • Review door G., Haarlem
    Beoordeeld op 4 feb 2012
    Deuren afhangen
    Het bleek nog een lastige klus, maar de deuren zijn netjes afgehangen, prima!
  • Review door ronald, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 24 jan 2012
    dakraam leveren en plaatsen
    Dakraam is zeer netjes en snel gemonteerd, op de afwerking is prima. Kortom mocht ik nog eens een klus hebben dan kies ik zeker voor deze vakman!
  • Review door Fred, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 1 dec 2011
    vervangen dakramen slaapkamer en badkamer
    Keurig werk geleverd bij het plaatsen van 2 Velux dakramen. Werkt netsjes en is aan te bevelen.
  • Review door Jaap, Nieuwegein
    Beoordeeld op 11 nov 2011
    vervangen velux dakraam
    goed werk geleverd. Snel gedaan en keurig afgewerkt. Afval meegenomen. Wij zij dus zeer tevreden.
  • Review door Jacques, Oegstgeest
    Beoordeeld op 31 okt 2011
    nieuw raam (ong. 83*117 cm) in bestaand kozijn
    De streefdatum werd niet bereikt, maar twee weken later lukte het wel. Jammer, dat hij niet vooraf even belde, dat het allemaal doorging. Ik kon hem zelf te pakken krijgen met het tel. nummer bij zijn bedrijfsomschrijving op deze website. Het raam zit er prima in en daar is niets op af te dingen.
  • Review door O., Leimuiden
    Beoordeeld op 28 okt 2011
    5 Deuren afhangen
    Ik kreeg en een keurige offerte. Vervolgens opdracht gegeven en afspraak gemaakt. Dhr. Heethuis kwam keurig op tijd en leverde keurig werk. De deuren zijn prima geplaatst. Hij had duidelijk ervaring met dit werk. Als ik weer een klusje heb zal ik hem zeker bellen.
  • Review door Anna, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 28 okt 2011
    Plaatsen van Veluxraam
    Uiteindelijk zijn er door Timmerbedrijf Heethuis 2 Veluxramen geplaatst. Dit is vakkundig, vlot en netjes gedaan. Dank hiervoor.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 17 okt 2011
    Schuurdeur vervangen
    Nieuwe schuurdeur laten plaatsen en dat ging erg vlotjes. Hoewel er tijdens het werk geïmproviseerd moest worden, liepen de werkzaamheden toch vlotjes door. De uiteindelijke kwaliteit was zoals beoogd, prima resultaat dus.