Richard heeft bij ons 2 buitendeuren geplaatst en enkelglas vervangen door dubbelglas aan de keuken en balkon zijde. Het werk is goed uitgevoerd en binnen de afgesproken budget en tijd.
Helaas negeert Richard belangrijke details in de uitvoering. Bij de dubbelglas heeft hij niet verteld dat de deuren niet goed sluiten, en dus voor een beter resultaat vervangen moeten, met nu als gevolg dat veel tocht komt de kamers binnen, en ondanks het dubbelglas is geen sprake van isolatie. Een vergelijkbaar probleem deed zich voor bij de buitendeuren, die niet perfect sluiten; de eerste deur heeft veel spel in de deurlijst, er is ruimte voor veel tocht. De tweede deur is gemonteerd op een oude deurlijst, die nu niet stevig genoeg blijkt voor de nieuwe deur, en we moeten de deur lichtjes tillen om hem in de slot te duwen. Toen wij geprobeerd hebben om deze punten te bespreken en samen een oplossing te zoeken, heeft Richard een nieuwe offerte van 1000 euro extra gemaakt om deze minpunten te verbeteren, en op ons bericht dat wij ontevreden waren met zoveel extra betalen, heeft hij nooit terug gemaild.