Witgoed reparateurs in Niezijl

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde witgoed reparateurs in Niezijl. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de witgoed reparateurs van Werkspot in Niezijl

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Niezijl

 • Fial Witgoed
  Fial Witgoed
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Witgoed monteur in Niezijl

  Diagnose: 79,00 Excl btw. Spoed: € 95,00 Onder diagnose valt 15 min inzage en werkzaamheden. incl voorrijkosten en parkeerkosten. In vele gevallen kunnen wij uw machine ter plaatse repareren. Ook leveren wij nieuwe machines binnen 6 uren. huren is bij ons ook mogelijk al vanaf 14,95 per maand. wilt u fulltime service garantie. full service houd in totaal onderhoud zonder hoofdpijn. wij regelen alles. Full service: per maand €33,00 Max 3 jaren. na 3 jaren plaatsen wij een nieuwe machine. Wij overleggen altijd eerst voordat we aan de slag gaan.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Nieuwe vaatwasser gekocht er is geen reparatie geweest
  Kom in contact
 • Reparatieservice Noord
  Reparatieservice Noord
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Niezijl

  Hallo Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van al u witgoed. Wij zijn actief in: groningen Friesland Drenthe Voorrij koste incl onderzoek 69

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zeer betrouwbare vakman. Heeft mij snel en goed geholpen en ik beveel hem aan bij andere mensen.
  Kom in contact
 • Simon van der Kooi Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Niezijl

  Ik ben zelfstandige die al 10 jaar klussen voor vastgoed mannen in Groningen uitvoer sloopwerk timmerwerk schoonmaak wonings ontruimen tuinen, lampen vervangen eigenlijk alles Nog nooit problemen gehad met klanten.

  Kom in contact
 • De Pionier NHN
  De Pionier NHN
  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews
  Witgoed monteur in Niezijl

  De Pionier NHN André Jongejan heeft meer dan 30 jaar ervaring in revisie van startmotoren en dynamo’s , maar ook in doormeten van systemen zowel in voertuigen als vaartuigen. Ook heb in het verleden gewerkt bij een aannemingsbedrijf in de wegen waterbouw als service monteur. Waar ik allerlei werkzaamheden deed van kleine machines tot grote machines ( shovels – wiel/rupskranen, enz. ) maar ook grote zandschepen ( Grinza’s ). En in de werkplaats revisie van dieselmotoren ( Listers “ankerlier”en MWM “generatoren” ). Voor huis elektra en sanitair kan ik u van dienst zijn! Heb al veel cursussen bij Geberit gevolgd en veel geleerd over vuilwater afvoeren en waterdichte douche afvoeren en wanden! Maar ik doe reparaties in witgoed en kan ook de benodigde onderdelen leveren. Tevens ben ik nu Service monteur voor Floww en Daalderop( kokendewaterkranen ) , maar ook Quooker kan voor u de onderhoud doen! Maar ook dealer en service monteur voor Quooker. Ook voor een nieuwe keuken electra ( kookgroep ) water en gas heb ik veel ervaring. Maar ik zit meestal 2 - 3 maanden vol, dus U moet op tijd plannen. En verwacht niet dat ik voor een kostprijs uw klus doe, zoals vele mensen verwachten van Werkspot! Ook veel inbouwapparaten zoals inductie - koelkasten - vriezers - vaatwassers - enz. kan ik voordelig aanbieden. Let op ik geef geen reactie op directe aanvragen. Dus alleen op algemene aanvragen en wel graag meer info of foto's erbij leveren.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Professioneel en eerlijk geholpen
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf de marren

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Niezijl

  Dienstverlening Noord-Nederland Heeft u aardbevingschade aan uw woning ? Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in aardbevingschade,heeft u schade we lossen dit graag voor u op! U zou gratis een offerte kunnen aanvragen, Met vriendelijke groet Dienstverleningnoordnederland

  Kom in contact
 • Cool Repair
  Cool Repair
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Niezijl

  Cool Repair, De beste monteurs voor het repareren van huishoudelijke apparaten. Provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Vandaag of morgen al een monteur aan huis? Wij repareren uw wasmachine, droger, koel- en vrieskast, kookapparatuur, oven of tv met veel liefde. Goedkoop en eerlijk!

  Laatste review:
  Snelle en betrouwbare service en reparatie, goed meegedacht met de klant. Een echte aanrader voor je reparaties!
  Kom in contact
 • R.W. Bouwservice

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Niezijl

  Ik ben Robin Wenting (R.W.Bouwservice). Ik ben allround Timmerman en heb veel ervaring opgedaan bij zowel kleine als grote bedrijven. Verder doe ik renovatie/verbouw klussen en heb uitgebreide kennis over binnen/buiten werkzaamheden. Met vriendelijke groet R.W.bouwservice

  Kom in contact
 • Mike Hoekstra Multiservice
  Mike Hoekstra Multiservice

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Niezijl

  Mike Hoekstra Multiservice kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Badkamer specialist klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Mike Hoekstra Multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Vrancken Elektra
  Vrancken Elektra

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Niezijl

  Elektrotechnicus in de regio van Groningen die net is begonnen met werkzaamheden. De elektrotechnicus heeft zojuist de opleiding engineering mechatronica afgerond en is op het moment bezig met de opleiding ondernemersschap en retail management.

  Kom in contact
 • Transport bedrijf Ibrahim

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Niezijl

  .

  Kom in contact

4.3

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Niezijl, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 9 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Niezijl

Andere vakmensen in Niezijl

Vind vakmensen bij jou in de buurt