Vind witgoed monteurs in Meerlo

Op zoek naar witgoed monteurs in Meerlo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Meerlo

 • Peeters Multidiensten
  Peeters Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Meerlo

  Witgoed monteur fiets monteur klusjes man in en rondom huis

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Prima, Martin was mooi op tijd, snel en goed werk geleverd. Erg tevreden.
 • Welten's Bazar
  Welten's Bazar
  Beoordeling: 4.8 van 54.85192 reviews
  Witgoed monteur in Meerlo

  Na jarenlange ervaring in de utiliteit,industrie en onderhoudstechniek ben ik mij meer gaan richten op de publieke sector. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding gecombineerd met vakmanschap zijn de sleutel tot mijn sucses geweest. Een goed onderbouwd advies of ontwerp is daarnaast een van de andere pluspunten om te voldoen aan uw wensen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Super vriendelijke man, goed geholpen, tegen schappelijk tarief.
 • Solvitech
  Solvitech
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Witgoed monteur in Meerlo

  Hallo, Welkom op het profiel van Solvitech. Graag helpen wij u verder met het verzorgen van uw klus. Wij staan garant voor kwaliteit en leveren elke klus secuur op. Groet,

  Laatste review:
  12 stoppen vervangen, het is mooi en netjes afgewerkt.
 • ECS Etech

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Meerlo

  Ecs Etech is een elektro koeltechnische bedrijf. Ervaring in utiliteit en industriële elektro- en koeltechniek. Opleidingen: -Stek certificaat; -Elektrotechniek Niveau 4; - koeltechniek Niveau 3.

 • E&E Slooptechniek
  E&E Slooptechniek
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Witgoed monteur in Meerlo

  E&E is Gespecialiseerd in sloop,opruimen,ontruimen en all-round klus opdracht in en rond uw huis . Van beton storten tot algemeen onderhoud aan u woning of tuin. Ruime ervaring in de bouw, techniek en sloop. Jong en dynamisch bedrijf met vol enthousiaste en technische mensen die ook met u meedenken. Tot gauw.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De werkzaamheden zijn volledig volgens afspraak uitgevoerd. Na afloop is alles keurig opgeruimd en schoongemaakt. Goede en snelle communicatie. Denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Beslist aan te raden!
 • Home Watch Security
  Home Watch Security
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Meerlo

  Heb je een Installatiebedrijf, Elektricien nodig?Home Watch Security kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien voor je kan uitvoeren, Zoals Camera’s en Alarmsystemen plaatsen en installeren, Netwerk UTP kabels trekken, Televisies ophangen en aansluiten, Stopcontacten en schakelaars installeren, En ook overige werkzaamheden zoals: Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Toilet repareren en nog veel meer diensten. Goude handjes en een meedenkend brein! We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Voor onze kantoor ruimte Home watch security gebeld en een offerte opgevraagd na akkoord gelijk een afspraak gemaakt heel erg tevreden ook na montage altijd hulp op afstand maakt niet uit hoelaat ze helpen altijd
 • S.E.T.D.
  S.E.T.D.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Meerlo

  Welkom bij Schim Elektro Technische Diensten. Schim Elektro Technische Diensten is een éénmans zaak gestart in 2014. Klanten die zochten, vonden ons voor o.a.; -Elektrotechniek -Keuringen (NEN 3140) -ICT -Bruin & witgoed (reparatie) -Electronica onderdelen

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Prima vakman, vriendelijk en levert de beloofde service. Als ik nog eens iets heb isbhij onze man.
 • Le Mage
  Le Mage

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Meerlo

  is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt. We zijn gespecialiseerd in pelletkachel systemen, zonneboiler systemen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Klusbedrijf JDL allround
  Klusbedrijf JDL allround

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Meerlo

  Klusbedrijf JDL allround is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Deurne en omstreken. We zijn gespecialiseerd in dakwerken lekkages bitumen en pannen lekage of een nieuw dak doorvoer plaastwn enz alles Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen..

 • At your service allround klusbedrijf
  At your service allround klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Witgoed monteur in Meerlo

  At your service allround klusbedrijf is zoals de naam al zegt tot uw dienst voor alle klussen in en rondom u huis. Ook kan ik na jarenlang ervaring advies geven waar nodig.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-

5

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Meerlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Meerlo

Andere vakmensen in Meerlo

Vind vakmensen bij jou in de buurt