Vind witgoed monteurs in Doenrade

Op zoek naar witgoed monteurs in Doenrade? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Doenrade

 • A.T.V. Service Hamers
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Witgoed monteur in Doenrade

  Reparatie en verkoop van Wit en bruingoed. Verkoop en reparaties van Laptops en Computers tevens aanleg en reparatie van Internet verbindingen. 3 maanden garantie op reparaties.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Alleen telefonisch contact gehad, zou langs komen, is nog niet geweest. Telefonisch contact was vrijdagmiddag jl.
 • Patcham Diensten
  Patcham Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Witgoed monteur in Doenrade

  Patcham punt NL! Wanneer u rechtstreeks reageert is dat voor ons en u goedkoper, dus kijk even in het portfolio. Nul zes 13981773. Een jong bedrijf, maar met jaren werkervaring op alle fronten van klussen, verbouwingen en revisies. Van sloopwerkzaamheden tot laminaat leggen, wanden plaatsen en plafonds afwerken met slimme verlichting. Schilderwerkzaamheden in- en om de woning zijn ook mogelijk. Tevens doen wij herstelwerkzaamheden aan meubels en andere erfstukken of emotionele stukken. Witgoed reparatie wordt ook uitgevoerd en ook hebben wij ervaring in gereviseerde motoren, auto's en aanhangers. U ziet bergen ervaring voor uw klus, die super belangrijk is! Bel ons voor meer info of kijk op onze website Patcham voor referenties en reviews. Out of the box denken is onze specialiteit. Tot uw dienst! Bedankt!

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  Prima
 • Onze Klusser
  Onze Klusser
  Beoordeling: 4.8 van 54.85143 reviews
  Witgoed monteur in Doenrade

  Wij van Onze Klusser zijn Patrick Barendregt, die indien nodig, samenwerkt met bouwpartners die hetzelfde niveau in kwaliteit nastreven. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden heeft Patrick zich ontwikkeld tot allround vakman. Op timmer-, tegel- en stukadoor- en loodgietersgebied verstaat hij als geen ander zijn vak. Ook voor tuinonderhoud ben je bij Patrick aan het goede adres. De laatste jaren heeft Patrick zich ook toegelegd op energiebesparing en veel geld voor zijn klanten bespaard door hun huizen en kruipruimtes optimaal te isoleren. Kortom: Een "klein" bedrijf met een breed scala aan werkzaamheden/mogelijkheden en uitgevoerd met een grote passie voor het vak! Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de regio Parkstad met uitschieters tot een 25KM buiten dit gebied. Of het nu gaat om een groot project of een kleine klus. Van het vervangen van een kraan, het repareren van een lekkende riool of een complete badkamer/woonkamer/toilet renovatie. Wij zijn niet bang om onze handen vuil te maken en daarbij de kwaliteit en de ontzorging van het gehele proces tot aan de oplevering hoog in het vaandel te houden. Hieronder een aantal van onze disciplines

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Heel snel gereageerd is zelf nog om 20.00uur gekomen en Heeft de verstopping verholpen een aardige man
 • Kikis allround service
  Kikis allround service

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Doenrade

  Kwaliteit en betrouwbaarheid is ten eerste. Met meer dan 5 jaar ervaring. Bij Kikis allround service kunt u terecht voor alle onderhoud, bouw en renovatie werkzaamheden.

 • Adriaanse Afbouw
  Adriaanse Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Witgoed monteur in Doenrade

  Adriaanse Afbouw is een bouwbedrijf gericht op het verbouwen van woningen/bedrijfspanden, Wij werken nauw samen met de opdrachtgever zodat altijd alles naar uw wens verloopt. Voor verdere informatie over onze projecten/bedrijf kunt u een kijkje nemen op onze site: adriaanseafbouw .com

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Prima! Helemaal blij met het kattenluik!
 • Virgius Styling
  Virgius Styling
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Witgoed monteur in Doenrade

  Diverse afwerking binnen : behangen , schilderen; Diverse kluswerk-hulp: witgoed aansluiten, IKEA meubels monteren , kasten,planken ophangen,kleine elektrawerkzaamheden(lampen,stopcontacten e.z.v) ; NIET HOGER DAN 3 METERS

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Virgius heeft 7 jaloeziën opgehangen voor ons. Hij reageerde super snel en had een redelijk uurtarief. Kon daarnaast snel aan de slag. Wij zijn super tevreden!
 • Werink
  Werink

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Doenrade

  HW installatie-renovatie

 • klusbedrijf van der Donk
  klusbedrijf van der Donk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Witgoed monteur in Doenrade

  Als je op zoek bent naar een Schilder,Loodgieter, Sloopbedrijf in Sittard, dan kan klusbedrijf van der Donk je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Pax kasten of andere kasten monteren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Zeer vriendelijk, gaf goede tips en heeft de klus (in elkaar zetten kledingkast) prima en naar wens gedaan.
 • Nabev

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Doenrade

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Hoensbroek bij Nabev terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • ElektraRun
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Witgoed monteur in Doenrade

  Hallo, mijn naam is Don. zins kort ben ik gestart als zzper in Limburg. zelf kijk ik er naar uit om mijn werkgebied hier in limburg te vergroten. Voor al u elektra klussen en verlichting.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Kundig,betrouwbaar, heel blij dat het eindelijk eens fatsoenlijk gemaakt is.

2.5

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Doenrade, hebben een gemiddelde reviewscore van 2.5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Doenrade

Andere vakmensen in Doenrade

Vind vakmensen bij jou in de buurt